• _koko_

    Livets toppar och dalar

    Åh!! *Drömmer om svunna tiders kräftskivor hos cicci*

    Mmmmm, jag är oerhört kräsen, gillar bara icas kinesiska jumbo. Eller, i verkligheten äter jag nästan precis vilka kräftor som helst, men jag turkiska och spanska kan gärna någon annan få skala, de är så in i helsike vassa! Har även ätit färska svenska några gånger, men är så skadad att jag inte tycker de är så mycket bättre än icas, absolut inte så att det motiverar priset iaf!!
    Havskräftor är också gott, men en annan sak på något sätt (och ja, jag har ätit nyfångade i gbg). Gillar inte ostron och tycker sniglar är sådär (har dock inte ätit vinbergssnäckor utan bara mindre varianter), men alla andra skaldjur är mumma i min bok!

    Hej nenne! Den 10e är inte över ännu, kanske blir det en cicci-förlossning??

  • _koko_

    cicci - Aha, har du bytt bolag eller? Åh, klart du har, du har ju inte blivit av med ditt sim-kort som jag hade... Då funkar det säkert annorlunda, jag behövde ju bara ett nytt sim-kort med samma nummer hos samma bolag. Jag ska beställa en htc desire, sambon har en som han är väldigt nöjd med.

  • _koko_

    nenne - Jag skrattar också fortfarande. Inte när jag glömmer bort knät och råkar sätta mig på huk dock. Som idag på ikea när jag skulle skälla lite på conny för att han skrek, satte mig på huk och vrålade rakt ut. Väldigt pedagogiskt.

    lappis - Vore intressant att ta en sväng dit nu och kolla hur det ser ut... Tur   att det regnade så vansinnigt på vägen därifrån, för all lera rann av byxor och skor när vi kom upp på asfalt...

  • _koko_

    cicci -

    PB - Skriver under på hela ditt senaste inlägg. Mycket sorgligt att sambon HATAR allt vad skaldjur heter, och endast gillar lax och tonfisk (annan fisk äter han under protest)... Mer till mig skulle man kunna tro, men i praktiken innebär det ju att jag får äta ensam eller planera med vänner, vilket händer mer sällan än det skulle göra om vi båda gillade det.

  • _koko_

    cicci - Det låter ju helt galet!! I butiken kan du ju legitimera dig?!! Hur ska såna som mig göra då, som inte har någon hemtelefon? Jag har tappat min mobil (vi säger nu att jag är singel), och måste låna grannens telefon för att kunna aktivera ett nytt simkort?? Hur tänkte de där???

    nenne - Jag har ingen aning om vad jag gjort, men jag gissar att regn, lera och alkohol har med saken att göra.

  • _koko_

    nenne - Ojojoj, nu kom jag att tänka på de äckliga galningarna som hade sex i en bajjamajja på första Sweden Rock jag var på...

  • _koko_

    Sussa sött, det ska jag också försöka göra. Såg små små blekröda prickar på lillebrors mage ikväll så jag antar att det var 3-dagarsfeber han åkte på. Skönt, då borde det vara över. Han har varit piggare idag även om han fortfarande hade feber i morse.

    Inatt sov han klistrad mot mig, dvs jag sov inte alls, så jag är rätt trött vid det här laget.
    Stor kram!

    (och jag kan inte komma på ett endaste exotiskt ställe som jag haft sex på... Eller jo, förresten, i en sluttning med fantastisk havsutsikt på en kanarieö )

  • _koko_

    God morgon i tråden! Ingen nennebebis ännu så vitt jag kan se. Har inte tippat och har inte koll på vilka dagar som är "lediga", så jag får väl säga i efterhand att jag hade tagit vilket datum det än blir. Sitter och matar lillebror, skriver här och dricker kaffe. Conny sköter sig ju själv som tur är och sambon har sovmorgon. Cicci - Solen var här igår, vi hade jättehärligt väder, jag plockade rent ett av äppelträden och krattade upp all fallfrukt, sambon förberedde lite stenläggning, väldigt idylliskt och mysigt (men absolut inga fördelar med att bo i förorten lappis! ) AM - Såg du mitt inlägg om stalands möbler? Hej Tinga!! Hade jättejättegärna träffat dig och din familj på måndag (och fått se ditt snagg ), men är redan uppbokad - ska få se TVÅ nyfödingar!! Två kompisar fick barn med bara några dagars mellanrum. Grattis till att nya jobbet känns bra Mrs B! Vad härligt med återfunna ringar, klockarbol, vilken mardröm! kikki - Vilken tur att det gick så bra med tanden, men jag trodde jag hade svåra visdomständer (det tog en timme för tandläkaren att få ut den ena, den andra gick lite fortare)!!! Knäcka käken?!! GAAAAAH!!!!! PB - Vilken härlig varböldshistoria. Jag har hört om flera som fått sånt i armhålan och att det då är infekterade hårsäckar pga rakning, men det här verkar ju vara något annat, såvida du inte rakar brösten förstås. I morse väckte lillebror mig nästan prick kl 6 med att gnälla till några gånger. Jag avvaktade och han - somnade om! Så jag fick ligga och dra mig i en hel timme innan båda barnen sen vaknade glada. Underbart! Shit vad jag känner mig lyckligt lottad idag!! Och Telis - det KAN alltså gå över. Lillebror höll mig vaken i 10 månader ungefär, men nu sover han faktiskt hela nätter!!! Nu har conny hittat sin "trumpet" (en sån där tuta som rullar ut sig när man blåser i den, vad heter det???), säkert väldigt poppis hos sambon.

  • _koko_

    NEEEEJJJJ!!!! Radbrytsmysteriet! Jag hade klippt ut texten i minnet eftersom jag skulle scrolla tillbaka några sidor, så även vanlig cut and paste kan visst ställa till det...

    Jaja, får se om nån orkar läsa.

    Nu har lillebror ätit både sin portion med fil och flingor och connys rester... Jag hällde upp lika mycket till båda...

Svar på tråden Livets toppar och dalar