• _koko_

    Livets toppar och dalar

    lappis - Ja, men asså, ni ÄR ju fantastiska människor (ok, det jag vet om din man är ju från hörsägen ), så det vore ju konstigt om det stod något annat i rapporten!!!

  • _koko_

    Hej till nykomlingarna!

    Jag kan berätta att nennes kula är den allra sötaste kulan i hela världen, den ser inte mycket ut för världen förrän man verkligen tittar och tänker på hur liten nenne själv är. Då ser man plötsligt att kulan är jättestor! Och verkligen bara mage, en oliv på en tandpetare som nenne själv så passande uttryckte det.

    Ååååh, jag önskar att vi hade kunnat stanna längre (fast ni kanske var glada att bli av med oss )!

  • _koko_

    kikki kikki - Vilken tur att din dramatiska historia fick ett lyckligt slut!! -Och sex barn WOW!

    telis - Bra att du sover med telefonen brevid dig, för du förstår väl att du omgående måste in och rapportera i tråden, oavsett tid på dygnet!!

    snaily - Skönt att herr och fru snigel är på samma ort nu, håller tummarna för fint väder för er!

  • _koko_

    porchez - Skönt att semestern blev hyfsat lyckad iaf, och hoppas att du hittar nya vänner som är på samma plats i livet som du.

    PB - Vilken fin vän du har, och vad roligt att hon hälsade på! Jag har en barndomsvän också som är mycket viktig för mig. Det har gått i perioder, under några år hördes vi knappt av alls, sen ofta, sen nån gång om året osv. Men varje gång vi ses är det som att vi inte varit ifrån varandra alls. Just nu ses vi jätteofta och hon betyder massor för conny också, och jag ÄLSKAR det!!

    piggis - De flesta blir väl stora tidigare andra gången, men det behöver ju inte betyda att man blir större på slutet! Jag var konstigt nog mindre med lillebror, men fick foglossning, vilket jag inte hade med conny...
    Så sorgligt med din kompis man!! Och fint av dig att våga höra av dig, många blir ju så tysta när det händer jobbiga saker för att man inte vet vad man ska säga...

  • _koko_

    nenne - Håller med i allt du skriver, vilka fantastiska människor vi också måste vara!  Och nä, du berättade inte vad conny hade sagt. Han har börjat svänga sig med lite såna uttryck på sistone - första natten lillebror sov i samma rum frågade jag på morgonen hur det hade varit. "Jättemysigt", svarade han direkt. *hjärtat smälter*

    snaily - Tjohoo!! Får vi bjuda på middag då? Känner att jag VERKLIGEN vill bjuda igen!

    BS - Tackar som frågar, det går BRA! Han sover i ett sträck till 4-5 ungefär, sen kan han bara somna om i vår säng eller i sin vagn, och vill gå upp framåt 6-tiden. Vill inte ha välling när han vaknar, men har däremot börjat dricka lite (upp till en dl) på kvällen. Att sluta amma gick hur lätt som helst, han verkar ha köpt det rakt av?! Kan sträcka sig lite efter brösten ibland men blir inte förbannad när han inte får. Har rätt ont i boobsen nu men de är inte spända och det kommer inget om jag försöker klämma på dem, så det går nog över snart. Funderar på hur vi får honom att sova längre på morgonen, kanske får köra en ny muggles-kur. Fast det är smidigt att lägga båda barnen samtidigt nu när de sover i samma rum.

  • _koko_

    snaily - Tjohoo igen!!   Och apropå framförhållning tror jag vi skulle föredra torsdag eftersom vi kommer hem sent på tisdagkvällen.

    nenne - Det kommer en räkning på elen som ni sparat in.

    Jag saknar också EA, satt precis och tänkte på det när du frågade efter henne! Det var grymt roligt att få för-fika  med er och snaily på storträffen sist.

    Bra att ni friidrottsrapporterar eftersom jag inte orkar sätta på tvn...

    Sitter i stället här med ett glas rosé och börjar bli väldigt trött, borde verkligen sova!! Somnade när jag la barnen igårkväll så jag missade efterrätten.  Har aldrig somnat vid läggning förut, kändes väldigt snopet...

  • _koko_

    Torsdag för middag alltså, lunch äter jag gärna också med er så jag får träffa lappis och telis+televinken (och ev fler som hakar på) om ni inte bestämmer må eller ti.

  • _koko_

    nenne - Eller hur! Apropå ekologiskt - vad billigt det var i gårdsbutiken, nästan så jag undrade om de hade felmärkt varorna... En rejäl burk med ekologisk svensk lingonsylt för 29kr!!

  • _koko_

    Asså det är ju praktiskt att lägga båda barnen samtidigt om de faktiskt somnar, men nu har sambon varit därinne i 45 minuter och det tjoas fortfarande...

    Hej EA! Jag saknar också dig!! Skönt att det går framåt med huset, är väldigt nyfiken!

    piggis/ mrs b - Vi har ju väldigt jämnåriga barn, coolt att de utvecklas så lika (inom just det här iaf ).

    Nu måste jag nog gå in till conny som plötsligt blev jätteledsen, återkommer.

Svar på tråden Livets toppar och dalar