• _koko_

    Livets toppar och dalar

    Kunde såklart inte slita mig utan att kolla galleriet, vilka fina bilder på fina magar, barn, trådisar och picknick!!  Skål!

  • _koko_

    Skulle gärna vara hos dig nu, PB, låter som att du har det hur mysigt som helst! Nån skrev om glass'koppen', jag har också köpt men tycker de funkar toppen! Beror uppenbarligen på hur barnet äter glass. Tack för förtydligandet, ore! Jag läste bara mina egna inlägg på den sidan och fattade ingenting. Nu ska jag posta och se hur min HTC sköter sig.

  • _koko_

    Tack för era välkommen hem förresten! Vi hade det jättehärligt, men det är verkligen fullt upp hela tiden med en ettåring som håller på att lära sig gå och precis upptäckt hur roliga stentrappor är samt 2 kusiner i 3-årsåldern som går från lek till slagsmål på en tiondels sekund!

  • _koko_

    Har lagt mig men kan inte slita mig. . Telis - Tack! Och erbjudandet var ju för din skull så du behöver knappast förklara dig. Skönt att det känns bättre om än tillfälligt(?). Hej linvand! Oupsie - Stor kram!! Blir så ledsen för din skull, förstår att det känns jättejobbigt att bli rätade på det sättet och bara få en skitförklaring. Och att du ju borde kolla upp om det verkligen gått rätt till, men vem vill bli stämplad som surkärring... Skit är vad det är! Cicci - Vad fint av dig förresten att engagera dig så i din bortgångne släkting! Har du fått någon rätsida på det ännu?

  • _koko_

    Något helt annat: vi åt lunch på ett turisthak med "svenska" menyer en dag, där kunde man bla beställa en fabellik fisksoppa.

  • _koko_

    Shit, nu somnar jag nästan med näsan i mobilen, god natt på er raringar! Och PB - Jag ska nog ta mig söderöver någon gång framöver jag med...

Svar på tråden Livets toppar och dalar