• _koko_

    Livets toppar och dalar

    Vickan - Jag såg att det vår loppis, men på alla Ikea alltså?! Oupsie - Grattis till huset!!!

  • _koko_

    gosis - Med conny hade det inte varit några problem att börja jobba när han var ett halvår eller så, men lillebror helammade jag i princip tills han var 9 månader (ja, ni här vet ju hur vi kämpade med maten...) så med honom hade det varit svårt. Fast jag ser ju att ni redan har väckt de tankarna, så eg behöver jag inte säga något. Såååå coolt att ni måste fundera på det där nu!!!!!!

    telis - Tänkte ungefär så när du skrev att det var fri entré - då lär det vara packat med folk! Ungefär som att jag aldrig hade åkt till ikea igår om jag hade vetat att det var loppis... HATAR verkligen att trängas (och det har jag fått för mig att du gör också?! )!! Gjorde ni något annat när ni ändå var i stan?

    snaily - Kul att ni gillade profylaxen! Hade nog räknat med det iofs.

    AM - Har ni fått hem sängen? Nöjda?

    Klockarbol - Stort grattis till lyckad bröllopsdag! Instämmer med telis, grymt snabbt rapporterat, blir glad och tänker att vår tråd är betydelsfull. Vilket jag egentligen redan vet.

    Har haft en jättemysig helg, igårkväll kollade vi på en iron maiden-dokumentär och svullade godis när barnen somnat. Idag har det blivit mycket lek i sandlådan och hopp på grannens studsmatta. Jag fick även tid att så lite gamla insamlade vallmofrön i en slänt, får se om det kommer upp något.
    Sen tog jag tag i humlen som tagit över en hel kaprifolspalje och även växt in under taket på friggeboden. Säger det igen, BS, tänk en gång extra... När vi flyttade in hade vi humle på ett ställe i trädgården (1050kvm tomt) - under/i en tall. Nu har vi det överallt, och det svider på armarna där jag har rivsår av den!!!

    *hämtar ett glas vin till*

  • _koko_

    Hej Tinga! Det känns jättebra, jag kan skriva under på alla de där klassiska komma-tillbaka-efter-föräldraledighet-grejjerna, såsom gå på toa i fred, prata i tfn i fred, äta i fred osv osv. Dessutom har jag absolut inget vettigt alls att göra ännu och ingen förväntar sig något av mig, vilket passar mig utmärkt.

    BS - Pipranka kanske? Vår granne har en jättevacker (den syns i bakgrunden på en av mina nyupplagda bilder på FB). Klätterhortensia är ju också vacker, men den sätter sig ju verkligen fast i det den klättrar på.

    vickan - Ja, pumpa lär du bli tvungen att göra, men om trollet tar flaska och trollets pappa är med på det säger jag go for it!

    muggles - Åh, vad roligt att få!!! Goa moa.

    ore - Ytterdörr, tjoho! Då är det väl bara att flytta in, eller?

    telis - Hoppas intervjun gick bra!

  • _koko_

    parnassia - Hm, nä, det har vi nog inte! Med lite god vilja kan man säga att mitt nick innehåller mitt namn. Eller så kan någon annan vänlig själ här kanske hjälpa oss?

  • _koko_

    BS - Jag har inte ens sett blommorna på grannens, än mindre känt någon lukt (och vi är där rätt ofta), så det behöver du nog inte oroa dig för. Däremot står deras i norr, så torrt solläge kan möjligen bli ett problem?

  • _koko_

    parnassia - Sådärja.

    BS - Våra kaprifoler klarade den här sommaren rätt dåligt, men då regnade det ju inte på typ två månader och vi vattnade nada, plus att vi i princip bara har sand där de växer, dvs vattnet rinner rakt igenom och ingen vidare näring.

    PB - Klematis var ju en bra idé! Det finns ju så fantastiskt många vackra att välja mellan!

  • _koko_

    melondoft - Hej!

    klockarbol - Skrev jag förut, eller tänkte jag bara skriva, att jag hoppas att det inte ska behöva till något så drastiskt/tragiskt för att få sambon att sätta ring på mitt finger...? Sambons pappa blev till utanför äktenskapet (på riktigt, hans pappa var gift med en annan...), så han tycker det är JÄTTEjobbigt att vi inte är gifta...
    Blir klart inspirerad att ta upp det här igen snart, speciellt nu när jag inte ammar längre, för vi vill båda ha den stora festen fortfarande.

  • _koko_

    PB - Vi har en klematis under ett äppelträd, murgröna och klätterros under ett annat och kaprifol under ett tredje. Behöver jag säga att de som bodde där innan oss var väldigt trädgårdsintresserade? Där har vi faktiskt sluppit humlen också (än så länge).

    melondoft - Gillar ditt nick, fast jag tänker på goda drinkar, det kanske inte du gör?

  • _koko_

    Kan inte skriva något mer just nu än att jag håller tummarna så sjukt jävla hårt för snailys ul idag.

Svar på tråden Livets toppar och dalar