• Etnica

    Örebrobrudar!!!

    Tänkte kolla om det finns fler som planerar bröllop i Örebrotrakten?
    Jag o sambon gifter oss 4/6 2011. Kyrka o festlokal är bokat. Har börjat kolla på klänning o ringar. Mycket återstår....
    Vore kul om det fanns fler som är i planeringsstadiet.

  • Svar på tråden Örebrobrudar!!!
  • Etnica

    Vart det billigare att låta Ringströms göra ringarna??? Ska besöka dom i veckan o se om dom har något liknande Fahlströms. Annars tänkte jag fråga dom vad det skulle kosta att tillverka något liknande.
    Jag vill inte ha för mycket bling så jag har fastnat för en ring med både princess o baguetteslipade diamanter. Vill absolut inte ha en enstensring!!! Det är inte jag + att det verkar väldigt opraktiskt i det liv jag lever på landet med hästar o så.  Är rädd fär att fastna...
    Budgeten för ringar ( vi ska ha en nya förlovningsringar också) är ca 40 000:-

    Anledningen till att vi vill ha en nya förlovningsringar är att våra nuvarande ringar är silverringar som kostade 8$ st..... Vår förlovning var en impulsgrej när vi var i Las Vegas o då fick man ta vad som fanns. Sen sa vi att vi skulle fixa nya ringar så fort vi kom hem men det vart aldrig av. 

  • himlenrunthörnet

    Ja, det var billigare att låta Ringströms tillverka än att köpa Gunnar Fahlströms egna. Vi lägger också ca 40 000 på vigselringar och förlovningsringar. Vi har inte kommit till skott att köpa några förlovningsringar sedan tidigare, så det blir både och nu!

  • Etnica

    Idag bär det av in till stan för provning av klänningar o ringar. Vi får se om jag hittar något. Börjar känna mig så himla stressad. Vill ha färdigt allt nu!!!! Ska ta en sväng förbi några frisörer också o se om jag kan boka något.

  • Etnica

    Nu är jag hemma igen. Hittade faktiskt en riktigt fin klänning på White Night från Romantica. Det kanske bli den istället för Maggie Sottero. Var även inne hos Ringströms o pratade ringar. Ska dit igen med lite bilder o så.

  • himlenrunthörnet

    Vad kul att du hittade en fin klänning!! Själv har jag idag bokat en kompis som ska sjunga i kyrkan:o)

  • himlenrunthörnet

    Å idag hämtade jag våra förlovningsringar! Jag känner mig jättenöjd med resultatet:o) Hur går det för er andra med planeringen?

  • EhjärtarF

    Hej!
    Vi ska gifta oss 3 september 2011, utanför Örebro

    O vi har OXÅ planer på Italien Toscana hihi

  • EhjärtarF

    Har ett hum om vad för slags ring jag vill ha o vill då att guldsmeden på Bröllopspalatset, Degerfors ska göra den. Prata med honom på bröllopsmässan förra året o han verkar super mysig o trevlig o inte omöjlig. Tänkte diskutera mer detta år.
    Klänning tänkte jag börja med att leta efter nyår. Det mesta tänkte jag nog ta tag i då. Vi ska hyra kläder.
    Kyrka o lokal är iaf bokat o klart, o temat blir silver vitt o svart =)
    Blomsteraffären har jag börjat prata med , el iaf fått lite pris info.
    Tänkte fråga en granne som är frisör o sminkar vid sidan av.

    Längtar såååå!!!

  • Jessika81
    CaHaJa skrev 2010-09-03 10:05:50 följande:
    Hej! Kastar mig in i tråden...Vad kul att hitta fler som ska gifta sig runt Örebro i vinter!! Vi ska gifta oss den 26 feb. Men vad svårt det är att ha koll på allt tycker jag! Mest är jag rädd för viktiga saker som jag glömt...hur ska man veta det?!Har i alla fall koll på kyrka, lokal, klänning, färgtema, dekorationer etc. Har någon av er varit i Vretstorp och kollat in den bröllopsbutiken? Priser? Utbud?
    Det är en jättegullig tjej som har brudaffären i Vretstorp. Det är värt ett besök tycker jag! Inte jättestort utbud men mycket trevligt och inspirerande.
Svar på tråden Örebrobrudar!!!