• Etnica

    Örebrobrudar!!!

    Tänkte kolla om det finns fler som planerar bröllop i Örebrotrakten?
    Jag o sambon gifter oss 4/6 2011. Kyrka o festlokal är bokat. Har börjat kolla på klänning o ringar. Mycket återstår....
    Vore kul om det fanns fler som är i planeringsstadiet.

  • Svar på tråden Örebrobrudar!!!
  • KatjaB

     


    Etnica skrev 2010-07-26 13:41:14 följande:
    Grattis Katja!!! Var inne o tittade i din blogg o guuud vilka fina bilder!! Hur kommer jag i kontakt med fotografen? Vi håller på o kollar efter fotograf men inte hittat någon som känns helt rätt.

    Det är en vän till mig som fotar på fritiden. Kan kolla med honom om han är intresserad om du vill?


  • Etnica

     


    KatjaB skrev 2010-07-26 15:12:13 följande:
      Det är en vän till mig som fotar på fritiden. Kan kolla med honom om han är intresserad om du vill?

    Jättegärna!!! Tycker bilderna var så himla fina.
    Har nu också läst typ hela din bröllopsblogg o den är verkligen toppen. Massor av tips!

    Måste fråga dig om era ringar. Vi har också varit inne på titanringar men blivit avrådda från det då dom inte går att ändra, typ slå ut när man blir gammal o tjock...:)  Är det sant eller bara ett rykte?

  • KatjaB

     


    Etnica skrev 2010-07-26 22:03:54 följande:
      Jättegärna!!! Tycker bilderna var så himla fina.Har nu också läst typ hela din bröllopsblogg o den är verkligen toppen. Massor av tips!Måste fråga dig om era ringar. Vi har också varit inne på titanringar men blivit avrådda från det då dom inte går att ändra, typ slå ut när man blir gammal o tjock...:)  Är det sant eller bara ett rykte?

    deras ringar går att ändra, men man kan inte göra det överallt, man kan ändra hos dem eller hos flemming uziel (eller vad de nu heter) som också gör titanringar.
    Vi har ändrat Simons ring en gång hos titanringar eftersom vi råkade beställa lite för stor, det syns inte alls att den blivit ändrad, de har väl maskiner som trycker ihop eller ut ringarna. 

    Men jag vet inte hur det är med tilux titanringar som finns i butikerna, det måste vara rent titan för att kunna storleksändras, titanringar.com har det men jag vet inte hur det är med de andra.

    Tack för de fina orden om bloggen suger åt mig som en svamp, haha
     


  • Wedding2012

    jag är från örebro, sambon friade i lördags kväll =), bröllopet blir i augusti 2012

  • Etnica

    Grattis!!!! Då är det bara att börja planera. Välkommen i tråden! Jag hoppas vi kan hålla den i liv.

  • Björns Ida

    Jag bor i Örebro och men vi kommer att gifta oss i Lindesbergs kyrka den 4 juni 2011 då vi båda är från Lindesberg. Åh, vill verkligen att det ska vara juni nu!

  • vinter2011

    Jag är från Kumla, precis börjat planera inför bröllop i januari 2011 =) Hur långt har ni kommit i planeringen? Vi har bara varit och tittat på lokal än så länge... Känns som att vi har lite att göra!

  • himlenrunthörnet

    Vi bor också i Örebro och ska gifta oss 9 juli 2011! För oss är festlokal, kyrka och catering bokade. Var ska ni ha era bröllopsfester?!

  • vinter2011

    Vi har varit och tittat på ett ställe som heter Glottra gård utanför Pålsboda. En jättemysig lokal ute på landet. Tror det blir det! Vi måste bara få tag på en vigselförrättare innan vi kan boka... Var ska ni vara?

  • himlenrunthörnet

    Vi ska gifta oss i St Mellösa kyrka och sedan ha festen på Gällersta forngård:o) Känner inte till Glottra gård. Tyckte det pirrade lite i magen då vi valde festlokal! Känns lite mer verkligt då!

Svar på tråden Örebrobrudar!!!