• glaca

    21 augusti 2010

    Jag vet att jag inte är ensam...
    Jag vet att det kommer fler.

    Ska vi "hänga" här tillsammans? 

  • Svar på tråden 21 augusti 2010
  • Jockesfru2b

    Hej alla härliga brudar!!! Har starka misstankar om att jag kommer att bli hippad i helgen... AHHH! Spänningen stiger....och jag som är kontrollfreak...
    Skall bli spännande att se vad mina kära vänner hittat på!
    Sambon råkade nästan försäga sig, när jag höll på att planera in en helt annan grej till helgen...
    Nå't på g hos er andra 21-augusti-brudar??

  • MumMum

    Har precis beställt min klänning!! Bara att hålla tummarna att det inte strular med leveranserna från staterna... Har i allla fall fått bra referenser om detta företag från några olika ställen så jag känner mig hyfsat lugn i alla fall.

    Sommarbrud2010: synd att vi är bokade på samma datum, vår solist bor nämligen i Uppsala och är en mycket bra sångerska.... Jag och hon kan säkert ge några andra namn om du är intresserad! Skicka ett meddelande till mig om du vill ha mer info.

    Jockesfru2b: oj, hippa redan nu!? Spännande å höra om det blev nåt, och i så fall vad.

  • glaca

     


    Jockesfru2b skrev 2010-05-30 16:36:14 följande:
    Hej alla härliga brudar!!! Har starka misstankar om att jag kommer att bli hippad i helgen... AHHH! Spänningen stiger....och jag som är kontrollfreak...Skall bli spännande att se vad mina kära vänner hittat på!Sambon råkade nästan försäga sig, när jag höll på att planera in en helt annan grej till helgen... Nå't på g hos er andra 21-augusti-brudar??

    Ha, ha... vi har ju inte ens berättat att vi ska gifta oss än. Sambon gör inbjudningskort nu... Jag tvivlar dessutom på att det blir så mycket Hippa för min del.

  • annnat

    Här är dn till som vill vara med. Lokal, maten, klänning till mig,tärnor o lilltjen fixad. Kläder till mannen bestman o sonen klara. Imorgon skall jag lämna in Sten o guld för ring tillverkning spännande. Hindersprövningen kom med Posten i fre så nu skall vi bara bestämma efternamn också : -)

  • glaca

    Jag postade några inbjudningskort i söndags och några imorse, nu väntar jag med spänning på de första reaktionerna!

  • Cylt

    Jag vill också vara med här, även om jag är otroligt bröllopsanti just nu - har tagit planeringspaus större delen av maj och tänker fortsätta med det även i juni.
    Vi är iofs klara med det mesta; lite småfix som kläder till kidden, skjorta till BM och trycksaker kvar bara.

  • glaca

    Cylt: Jag förstår dig, det är långt kvar och alla härinne verkar vara helt hysteriska. Vi bestämde oss för två veckor sedan, så vi är i en "intensiv fas"... alltså vi måste dra upp grunderna så att vi inte behöver jobba ihjäl oss i sommar.

  • glaca

    Attans också... Vi planerade så att de som kunde prata med varandra fick sina inbjudningskort samtidigt. Mina tjejkompisar har ändå fått dem på olika dagar, och lyckats "avslöja" för varandra. Det här skulle ju bli en överraskning ju!

Svar på tråden 21 augusti 2010