Inlägg från: Brud73 |Visa alla inlägg
  • Brud73

    21 augusti 2010

    Här är en 21/8 brud oxå!

  • Brud73

    Idag har jag köpt mina skor, vilken tung sten som släppte då. Jag har ganska breda fötter så jag tror jag har provat 1547865415, antal skor innan jag nu hittade ett par snygga OCH bekväma skor :)

  • Brud73

    Oppla hej vad tiden går fort,,bara knappt 2 månader kvar nu. Jag är så glad iaf att jag igår fick tag på en solist till kyrkan,,nu gäller det bara att välja ut vilka två låtar vi vill ha framförda. Vi har inte heller riktigt bestämt in- och utgångsmusik eller psalmer,,,MÅSTE ta tag i det också =)

  • Brud73

    Nyss hemkommen från en resa till Tyskland. Nu är drickat inhandlat, skönt att kunna bocka av det från listan. Vi köpte fem flaskor skumpa och hade provsmakning på parkeringen :) Hittade ett gott mousserande vin med hallonsmak som vi köpte, riktigt gott och prisvärt, känns toppen!

  • Brud73

    Idag blev jag klar med både festhäfte och sånghäfte, imorgon ska de tryckas upp. Skönt att kunna stryka det från listan också. Är även klar med ljuslyckorna som ska stå på borden och en gästbok. Det jag har kvar att pyssla med är att fortsätta byta omslag på engångskamrorna och servettringarna.

    Hoppas nu att prästen och kantorn hör av sig snart,,vore skönt att prata och planera lite med dom också tycker jag.

    Hur går det för er andra???

  • Brud73

    Jag var och provsminkade mig igår, jag blev fastligt nöjd,,,makeup-artisten förstod precis hur jag ville ha det och det blev kalasbra.

    Nu är det bara en vecka kvar imorgon,,det mesta är klart utom det som ska göras på speciell tid,,typ hämta m2b´s kläder, fixa mina naglar, göra slingor i håret och hämta dukar och servetter så jag kan tillverka servettringarna.  

  • Brud73

     


    Bride in leather skrev 2010-08-13 21:45:22 följande:
    Idag ringde han som vi ska hyra bilen av till bröllopet och berättar att bilen startar inte.Jag blev lite galen speciellt då han sa att vi får väl testa den i veckan.What vi gifter liksom nästa vecka. Han inledde första samtalet med att berätta alla fel på den.Varför ens hyra ut en sådan rishög?Jag gav luren till sambon,jag hade fått ett tuppjuck annars

    Fy va trist,,hoppas verkligen det går att ordna så snabbt som möjligt,,har du annars nån reservplan???

Svar på tråden 21 augusti 2010