• Heloise

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Ha en underbar semester Ninnis!


     


    Hvidis: jag hoppas loppan blir bättre.


     


    Pappa har precis varit här, och tja det var ju ett otroligt produktivt möte, som gick ut på att han mer eller mindre ville att jag ska göra som han säger. Jag däremot skulle gärna vilja se att han för en gångs skull sätter mig främst.


    Han frågade inte hur jag mår eller hur bebisen i  magen mår, utan kallade mig hysterisk och skrek åt mig.  Pappas resonemang- Han förfalskade mitt namn och skrev en häst på mig, skickade hästen i träning, sket i att betala räkningarna och ljög för mig så att jag fick en betalningsanmärkning. MEN när jag sa att det inte är normalt så svarade han, jasså men hur hade det låtit om hästen vunnit 500 000kr? Så det var hans resonemang? Jag satsar min dotters ekonomiska framtid, det kan ju gå bra? Jävla idiot

  • Heloise

    Konstaterar iaf en sak, det kommer nått gott ur allt. Sen pappa tjafset började har jag fått en betydligt bättre relation med min äldsta syster Är så himla glad över det, och vöer att man får stöd där man minst anar det.

    Panzer var rpecis in med en naked juice bar smoothie, mmmm vad gott det var. och nu ska jag svira om för att gå på inflyttningsfest, tänkte först skippa det men jag blir knappatst gladar åt att sitta hemma och tycka synd om mig själv! Så jag tar med mig magen ut på galej

  • Heloise

    Jag har lite problem med tangenterna,  karpaltunnel syndromet ställer till det för mig

  • Heloise

    NEEEEEEEEJ aleta! Jag hoppas av hela mitt hjärta att det visar sig att det är bra! Skickar massor med varma kramar till er både, trots att kramar inte riktigt räcker till, och när blå fjant smileys inte räcker till

  • Heloise

    Skickar kramar till dig blomman, och en sån där slg dcka med sparka och slå, världen är orättvis och den suger, väldigt ofta!

    Är det inte lustigt att det finns människor som blir griniga om man inte ger dem tillräckligt med uppmuntran. Jag har det jättejobbigt nu, inte Aleta eller blommis jobbigt, inte heller jobbigt som ni andra har det jobbigt som längtar efter ett +. Men jag har det iaf jobbigt, på ett helt annat sätt, jag måste göra något som ajg itne vill, för att skydda mig och Panzer och bebisen, det betyder att jag kommer att göra något mot mina förldrar som troligtvis kommer att göra att vi kommer att ha svårt att uprätthålla en normal relation, iaf till en början. Jag måste göra det innan jag får barn, och det är klart att det svider, det här är mitt första barn, min mammas första barnbarn, och jag måste göra något som jag itne riktigt vet om jag kan leva med, men som tyvärr är nödvändigt eftersom min pappa inte ger mig något val.

    Dessutomhar min bästa vän det jättejobbigt med sin kille, de har köpt ett nytt hus och har en bebis och allt bara suger.

    Jag räcker inte till, men ska ändå ha dåligt samvete över att jag inte räcker till. jag älskar mina vänner, jag är tacksam att de älskar mig, men ibland måste de ge mig andrum, jag räcker itne till alla just nu, jag måste prioritera och det gör jag men då sitter jag här med dåligt samvete över det. Alltså den här ungen kommer komma ut 80 år gammal med magsår och orosrynkor!

    Så där nu har jag balanserat upp det lite Blomman och varit riktigt jävla egoistisk! Det betyder dock inte att ajg itne har plats för er i hjärtat, där jag har en ltien hörna för dig och din man Aleta, måtte allt gå väl!

  • Heloise

    Vad fruktansvärt Sonja Stackars familj och nej livet är orättvist alldeles för ofta!

  • Heloise

    Tack för kramarna och ja tack bruttan du kian väl komma med traktorn
    Det löser sig, och det är alltid värst innan man gör nått man egentligen inte vill göra. Men jag orkar inte längre vara vaken på nätterna och måla upp olika scenario, alla slutar ändå på samma sätt, jag blir blåst.
    Nog om det.

    Aleta hjärtat, hur är det? Dum fråga kanske? Men det är så otroligt värdelöst, vill också ha ett spö som jag kan svinga. Fast jag ger inte upp förrens ni fått alla svar svart på vitt, och hoppas att allt ska vara bra trots allt!

  • Heloise

    Nejnejnejnejnej, det skulle ju inte vara så Aleta! Jag önskar att det fanns något jag kunde säga eller göra för att underlätta, men vet att det inte spelar någon roll. Många stora varma kramar skickar jag iaf till dig och din man, och sällar mig till den gråtande skaran!


     

  • Heloise

    Orden räcker inte till Aleta, jag skickar de varmaste kramar  till er båda!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...