• Heloise

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Daa skrev 2010-08-03 19:40:41 följande:
    Heloise: för övrigt har du fått mig att börja tänka på konsekvenserna för min muffla. Fördärvat också! *hytter med näven* *och kniper förstås... *Och vad hette den där boken som du rekommenderade? "Best friend's..." "På smällen" har jag läst och den gillar jag. På att-beställa listan finns Gudrun Abascals bok.
    Best friends guide to pregnancy or everything your doctor won't tell you av Vicki Iovine, den är ljuvlig

    Jag måste erkänna att jag har åkt runt hela stan för att hitta french hot dog bröd, av ngn konstig anledning var det just det jag ville ha ikväll, var på 4 affärer inna jag hittade på Ica Maxi, då hade tårarna krypit fram och läppen darrade. Men nu är jag glad och så fort ugnen är varm så blir det en french hot dog.


     


    Lanovia: kanske kan vara skönt för din kropp att återhämta sig lite, även om en liten till hade varit roligt, Jag är inte alls så rädd att jag gråter eller tänker på det hela tiden, utan mer orolig, speciellt för att jag ska förlora kontrollen och inte kunna "möta" smärtan på rätt sätt utan bara flippa ur, eller att det ska bli som för min mamma, att jag knappt kan se åt mitt barn efteråt för att själva förlossningen var så traumatisk.


     

  • Heloise
    Sonja68 skrev 2010-08-03 21:31:51 följande:
    Kvällens kommentar från T: Vi såg ett program med en brittisk kille som hade jättekonstiga framtänder och läspade när han pratade med sin brittiska accent. T frågar: "Mamma, pratar han lesbisk (läspisk) engelska?"
    gullT
  • Heloise

    Usch för foglossning Villemoa, jag pratade med min BM om det idag och hon föreslog bälte, som jag redan har men som inte direkt hjälper, eller så fanns det en gördel men hon trodde inte den skulle fungera nå bättre än bältet. Inget om akupunktur, men de har säkert inte sånt här i lilla Gävle.


     


    Usch jag har tryckt i mig en halvliter glass Det skulle jag helt klart ha låtit bli, för nu mår jag jätteilla, men det kändes som en strålande idé så där just när jag åt glass.


     


    Vad kul att ni ska träffas imorgon!


    Själv  ska jag ta ett par novalucol och gå och lägga mig, jag är så himla trött och så ska jag upp på pedikyr imorgon bitti, ska bli väldigt skönt!

  • Heloise
    Villemoa skrev 2010-08-03 22:58:53 följande:
    Såg på fejjan Heloise om att du åt B & J och det kan man definitivt äta en halvliter av skönt det låter med pedikyr, själv skulle jag behöva benmassage.
    Man får det med, det är pedikyr de lux Ben/ fotmassage, slipning, filning och det vanliga, samt parafinbad och fint målade fossingar 795kr kostar det men ska vara värt varendaste krona säger de som varit. Jag har fått ett presentkort av mormor och morfar där och velade mellan ansiktsbehandling och pedikyr, men jag var på djuprengörande ansiktsbehandling för en månad sen. Bättre med fotvård då man står hela dagarna.

     


    Mmmm B och J det är farligt farligt farligt. Jag borde verkligen inte äta det, men idag var jag vek.

  • Heloise

    Åh vad det var skönt med pedikyr, har jättefina fötter just nu, allt annat är slitet och förfallet men fötterna är fina som bara den


     


    I dag är en sådan där dag som började jättebra, men som man bara vet kommer bli skit runt lunch. Mkt riktigt nu är det snart slut på lunchtimmen och dagen har förvandlats till skit. Om min pappa bara en endaste gång kunde låta bli att vara den katastrofala besvikelse som jag egentligen vet att han är varenda gång, men i hemlighet hoppas att han inte ska vara just den här gången. Jag tror att vårt förhållande är helt bortom råddning snart, och jag bara känner en större och större motvilja till att ens höra hans röst. Det är tragiskt men så är det och det är enbart hans fel. För att inte tala om vilket vansinnes utbrott Panzer kommer att få när han får höra de "nya" nyheterna. Mmmm en härlig dag mao.

  • Heloise

    Taack för kramen Daa, och jag Blomman: Bajs!


    Men alla har vi våra kors att bära; mitt är 68 år, 190cm lång och väger 95kg, kunde vara värre


    Jag ska lägga mig och gråta en skvätt, över att min pappa är en skitstövel, och över att Panzer inte är här. Sen ska jag åka in till stan och köper kläder till bebisen, den som sa att man inte kan shoppa sig lycklig har missat nått!

  • Heloise

    Åh fru sy, jag vill oxå ha din hemside adress, har en liten flicka som helt klart behöver en ny klänning

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-08-04 14:53:03 följande:
      Vaddå Heloise, tämker du gå till jobbet i ap-klänning nästa gång? Då skulle din ap-knäppa chef få sig en ap-käck anställd sådär bara hux flux...
    Hmm intressant tanke

    Men jag tänkte snarast på Lilla Elsa, guddottern.

  • Heloise

    Nu såg jag allt du skrivit, hahahaha, du är fyndig du blomman <3

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...