• Hvidbrud

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Leksi: fattar precis! Tänker jag tillbaka på förlosningen gråter jag också. Av glädje. Nåd kallade prästen det! Det var ju verkligen ett mirakel vi har bevittnat, gudomligt och otroligt, så stort att det svämmar över. Det som inte får plats i hjärtat strömmar ut genom ögonen. Men hjärtat växer och växer och kärleken till barnet överraskar varje dag. Inte visste jag att jag kunde känna såhär!

  • Hvidbrud

    Rabarbekräm smakar också gott! Läste ett recept på marengsuiz med rabarber, lakritsmaränger vaniljglass och lakritssås.... Intressant....

  • Hvidbrud

    Oj oj oj! Blixtar och dunder! Shit pomfritt! Är det på riktigt! Drömmen om stugan i småländska skogarna vid kanten av drömmarnas sjö flyttade sig just lite längre bort... Hus i brand är min största mardröm! Pust så skönt att de bara skulle vända!

  • Hvidbrud

    Har njutit av solen och lantluften på långpromenad i bara bh'n idag! Härligt härligt härligt! Firade första sommardagen med mjukglass ( mums!) och sushi på balkongen till kvälsmat med maken. Han är ledig i morgon så jag hoppas kunna dra med honom till hamnbadet på fika eller picknick. ( men han fastnar väl hemma och dammsuger etter nått... )

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...