• Hvidbrud

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Nä, känner inget konstigt. Får se när indianerna behagar dyka upp...

  • Hvidbrud

    Här vaknade liten för typ hundrade gången kl halv fem. Då ville hon träna på att resa sig och på att gå... Så upp med mig... Fick precis sova en timme till. Tack! Det behövde jag! Hela kroppen skriker soooov!!! Men Esther skriker högre... Käns som jag åldras mer än jag gjort i hela mitt liv hittills. Men jag skyndar att inflika att hon är allt värt, varenda sömnlöst ögonblick! Nä nu ska vi ha gröt! Kraaaaaaaam!!

  • Hvidbrud

    Ja, det var ÄL jag hade, men idag kom indianerna, så testet kan jag spara till en annan gång... Pust! ( men liiite kul hade det varit om jag hade plussat...) (och ganska mirakulöst hade det varit)

  • Hvidbrud

    Ingis: nä... Det blir värre och värre... Zzzzzzz... Hit med tändstickorna så jag kan se nått... Men jag ramlade ju i maskrosvinet när jag var liten, så jag kör på nån inre urkraft nu...

  • Hvidbrud

    Och så kom indianattacken! Pust! Fick sova 1 1/2h längre idag då maken fick prova att gå på toa och samtidigt hålla öga på henne. Lag frukost osv osv. Det var nog nyttigt för förståelsen... Mina bikinisar sitter uruselt. Är i mellan vanlig str och megaboopsen från förra sommaren, och har spanat in läckraste bikinin, men tycker att det är dumt att köpa något så dyrt när jag fortfarande ammar lite och är osäker på hur de kommer vara när jag är klar. Fru sy, vad letar du efter och vilken storlek har du? Har några bra tips kanske...

  • Hvidbrud

    Här var det lugnt... Fru sy: jag brukar beställa från figleaves.co.uk det blir ca halva priset från hemma. De har en svart som sitter skiit snyggt, ska se om jag kan länka från andra datorn sen. 34e har de massor snygga!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...