• Hvidbrud

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Pust! Så får vi se...håll tummarna! *kallsvettig*

  • Hvidbrud

    Åh, jagvet inte. De ska kalla till intervju i djuret av veckan, men då är vi på semester.... Inte bra... Men jag gick tillbaka och berättade det för dem. Dumt eller smart, vet ej? Jag vet inte om jag är tillräckligt "hel, ren och veckad"-typen för dem, men vi får se. Skulle vara skönt att få jobb (så bebisverkstaden kan komma igång igen.. ) vi får se vi får de... Tack för att ni undrar!


    Daa skrev 2010-07-26 11:54:35 följande:
    Ja, Hvidis, hur verkade det?  
  • Hvidbrud

    Heloise: foglossning i symfysen låter det som. Inte dammsuga då! Precis den ställningen med ena benet framför det andra förvärrar det bara, så panzer: din tur att överta dammsugningen!

  • Hvidbrud

    Så är vi hemma från "Norrland" igen. 10 dagar och lilla e är sjuk Det började med kli i ögonen och de rann. Det gick över. Dan efter hade hon myggbetsliknande prickar vid ländryggen som senare på dagen var över hela ryggen och magen. Ringde vårdupplysningen, men eftersom hon inte hade feber, trode de inte att det var något annat än bett eller allergisk reaktion... Dagen efter var de kvar men blev inte värre, så vi gick inte till BVC. (detta var fredag) Natten till tisdag var hon varm och på morgonen köpte vi en termometer. Topptemperatur 39,4... Min staackars lilla loppa! Men hon var relativt pigg och glad, inget annat... Idag stoppade jag i henne Alvedon, så vi kunde åka tåget hem. Väl hemma började hon få utslag (småprickiga, rödflammiga) på kinderna och ner mot halsen. Blir BVC i morgon... På topppen av det har jag fått eftersent post från Danmark försent, där danska Skatteverket krävt granskning av min årsredovisning, som jag således inte skickat in och ett följande brev där de kräver 30000 dkr tillbaka i moms pga att papperna inte skickats in... Aaaaaaaaahhhhhhhh!!!! Blir gaaalen! Så i morgon ska jag ringa till skat och se vad som kan räddas ur den här sörjan! Gissa om lilla e reagerade på sin upprörda mamma i kväll.... Blä blä blä. Ursäkta min enorma bläutspyning och oro här i tråden, men maken är mest irriterad och grymtar "typiskt dig" (precis det jag behöver...) nä, trött och utmattad, orolig och trött på att vara hos svärmor och tusen släktingar som alla vill hålla mitt sjuka barn (som tackochlov river till när det är för mycket pch jag inte hinner ta henne). I bland kändes det som om det var en tävling vem som kunde slita henne ur famnen på mig, så fort jag tagit tillbaka henne... Suck.... Och idag när vi packade kom svärmor och slet henne från mig. Ja, slet henne! Hade vi inte brottom hade hon nog inte gjort det, men saaaaaatan vad arg jag blev. Kvinnan fattar ju inte vad jag säger heller så maken fick allt höra! Hon tuckar "att jag håller henne för mycket" och all jag måste "släppa taget" Va fan! Det är mitt barn!!! Maken är enig med henne, så vi är inte helt på bra våglängd just nu...

  • Hvidbrud

    Åh, altea! Massor av kramar där ord inte räcker till! Min syster fick ett dåligt nupp också men fick världens finaste friska pojke. 1:2 är 1:2... Har ingen erfarenhet av fvp, så jag kan tyvärr inte hjälpa. Massor av kramar till dig och sin man.

  • Hvidbrud

    Borde gå och lägga mig, barnkalas i morgon! Tänk att lilla miss muffin fyller ett på torsdag! Oj vad tiden flyger förbi!

  • Hvidbrud

    Hinner inte hänga här så mycket mer med en snart ettårinh som klättar på allt och vill gå hela tiden... (sötis) men jag tittar in pch glädjes och gråter med er alla! Massor av pussar till er allihop!

  • Hvidbrud

    Tack för grattisarna!
    Det gick jättebra, tycker jag. 22pers i vår lägenhet med mat och tårta. Esther var överlycklig sen övertrött och nästan dränkt i kärlek av sin stora familj och goda vänner.

    Nu är huset så tomt men lugnt. E sover och makens semester ¨r slut i morgon. En vecka sen är det dags för inskolning på dagis....

    Kram till er alla, nu ska jag hinna dusha innan filmen börjar igen.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...