• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Fru sy

     


    Hvidbrud skrev 2010-06-05 22:27:00 följande:
    Sen kom det inte mer blod... Konstigt. Så brukar jag inte fungera...

    Konstigt... kanske blir att testa ändå?! Hur är det med dig idag, har du fått sova i natt?

  • Fru sy

    Vilken underbar dag det var igår, riktig sommarvärme! Man kunde gå riktigt lättklädd så jag har livit lite brun Var premiär för bikinin igår, insåg dock snabbt att jag behöver köpa ny. Tydligen har jag blivit mer storbystad sedan förra året, fick liksom inte plats i den... trist för jag köpte den ganska dyrt förra året och har alltid jättesvårt att hitta bra bikini-bh. Någon som har bra tips om vad man kan köpa bra sådan mottager jag gärna tips.

    Nu skall jag ut och hissa upp flaggan, trevlig nationaldag önskar jag er alla!

  • Hvidbrud

    Och så kom indianattacken! Pust! Fick sova 1 1/2h längre idag då maken fick prova att gå på toa och samtidigt hålla öga på henne. Lag frukost osv osv. Det var nog nyttigt för förståelsen... Mina bikinisar sitter uruselt. Är i mellan vanlig str och megaboopsen från förra sommaren, och har spanat in läckraste bikinin, men tycker att det är dumt att köpa något så dyrt när jag fortfarande ammar lite och är osäker på hur de kommer vara när jag är klar. Fru sy, vad letar du efter och vilken storlek har du? Har några bra tips kanske...

  • Fru sy

    Skönt med sovmorgon Hvidis! Och att indianerna kom. Men låter lite på dig som det snart är dags att försöka göra ett syskon till lilla E.

    Jag har egentligen inte så stora bröst, om man mäter så hamnar jag under liten-medel byst men hittar nästan aldrig någon bh som passar. Vet inte men kanske har konstig form på dem  De senaste jag köpt är i 70 D, bikinin som är för liten är 75 D, den är lagom runt om men får yttligare ett par bröst ovanför kuporna och det är ju inte så snyggt...  

  • Hvidbrud

    Här var det lugnt... Fru sy: jag brukar beställa från figleaves.co.uk det blir ca halva priset från hemma. De har en svart som sitter skiit snyggt, ska se om jag kan länka från andra datorn sen. 34e har de massor snygga!

  • passionsblomman

    Morning!
    Nu drar vi uppåt jag och sambon. Får vi vända så lär ni märka det i eftermiddag. Annars är vi inte hemma igen förrän till kvällen.
    Seså lilla Eskimå, dags att visa färg och livskraft....

    En annan nervös sak är att sonen ska varakvar hemea. Han går ju i skolan och kommer inte hem förrän vid 13.30. Vi har hyrt film, han kan fixa mellis själv, grannen har järnkoll på honom, han har alla nummer i telefonen och är inte rädd etc, men JAG gillar inte att vi är ute på vägarna båda två utan honom. Jag kan inte låta bli att snudda vid tanken "tänk om..." och då skär det i hela bröstet på mig av ren ångest, bara vid tanken. Så: käre gode Gud, ingen olycka idag!

  • lanovia 08

    Springer snabbt förbi hoppas ni hinner se mig. Vinkar och kramar om alla som vill ha en kram.
    Vi är hemma från Oslo nu, kom i lördags kväll. Men hinner inte riktigt sitta framför datorn tillräckligt länge för att läsa in mig på vad som hänt här.
    Snälla uppdatera mig om det är något särkilt.

    Nu frukost och en tjej som inte vill vara själv i köket längre.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...