• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Sonja68

    God morgon! Idag är en bra dag, för det är ju FREDAG. Första jobbveckan snart avklarad. Saknar min morgonrunda på joggingspåret MEN, jag var på 30 min Spinning + 30 min Torso (mage, rygg, bål) igår och det var sköööööönt. Ska försöka jogga lördag/söndag i alla fall. Har ju så bra joggingskor så jag vill ju gärna använda dem Fru Sy; sätt dig längst bak i salen, utifallatt. De där kräkanfallen kommer hastigt på och de går inte att stoppa... Ha det gott alla!

  • andbeyond

    Hej!


    GRATTIS fru Sy! Vilken härlig läsning att komma tillbaka till. Det här med illamående, det verkar vara så olika för alla. Jag mår mest bara illa när jag blir varm och/eller trött. Alltså mest på kvällarna. Men bebisen mår bra ändå (hoppas jag iaf, var bra för 2v sen) fastän jag inte har några tydliga symptom. Så allt är normalt och inget är normalt


    Aleta: Många tankar och kramar till dig och din familj! Har inga ord.

  • Daa

    Fru Sy: tänkte bara inflika att mitt illamående var värst kring vecka 10. Fram tills vecka 8 var det nästan helt kräkfritt, om än lite störande (tandborstningen har varit otäck hela tiden och är det fortfarande). Och även när det var som värst hade jag gott om tid på mig att ta mig till närmaste toalett och stå därinne och fundera en stund över hur det skulle bli.
    Så det är väldigt olika.

  • passionsblomman

    Idag är Aleta och hennes man på sjukhuset.

    Jag vet att det just nu är för svårt för att orka skriva här. men alla alla varma tankar och kramar jag har i mig Aleta!!!

  • Sonja68

     


    Daa skrev 2010-08-13 11:38:09 följande:
    Fru Sy: tänkte bara inflika att mitt illamående var värst kring vecka 10. Fram tills vecka 8 var det nästan helt kräkfritt, om än lite störande (tandborstningen har varit otäck hela tiden och är det fortfarande). Och även när det var som värst hade jag gott om tid på mig att ta mig till närmaste toalett och stå därinne och fundera en stund över hur det skulle bli. Så det är väldigt olika.

    Daa; måste le åt din beskrivning "fundera en stund över hur det skulle bli" Ser det framför mig, hi hi.
    För mig kom det hastigt, liksom sköljde över mig som en kraftig våg och nästan omedelbart en kaskadkräkning...uääääääääk. En gång fick jag springa från kontorsplatsen, genom en lång korridor till toan med kräkset i munnen. Huvva!!!
    Har spytt på nån parkering utanför MVC också vill jag minnas.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...