• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-08-15 11:51:04 följande:
    Imorgon skall jag ringa till kliniken och berätta att jag är gravid. Hoppas att jag får lite tid på lunchen där jag kan gå undan och ringa. Funderar nu på om jag får komma dit och göra någon undersökning eller om man får vänta till det vanliga UL?

    Måste kännas härligt att få ringa och säga att de inte "behövs" längre

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-08-15 12:08:00 följande:
      Måste kännas härligt att få ringa och säga att de inte "behövs" längre

    ja det gör det såklart Nu är jag mest fundersam på vad som händer nu? vad ringer jag? Ska man vänta ett tag eller hur gör man?

  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-08-15 12:24:26 följande:
      ja det gör det såklart Nu är jag mest fundersam på vad som händer nu? vad ringer jag? Ska man vänta ett tag eller hur gör man?

    Ring till mvc för att tala om att du är gravid så får du en tid för inskrivningssamtal. För jag antar att kliniken inte har nåt med det att göra?

  • Heloise
    Fru sy skrev 2010-08-15 11:44:03 följande:
      Vad jobbigt att du mår dåligt på jobbet. Hur är det med dig idag? Orkade du med 30-års kalaset igår?
    Jo då jag powernappad lite när jag kom hem. Det var jättekul, även om jag inte var på topp rent party-mässigt, men det gick bra, alla är så gulliga och klappar på magen hela tiden, ju fullare folk vart dessto mer klappar

    Men jag blev så himla illamående i natt, och fick gå upp och spy, inte kul alls, tror inte att det var maten utan jag vaknade kände mig lite illamående, började hulka och så var det kört. 


    Grattis till lilla E!


    Kul att ringa till kliniken och säga att du inte behöver deras hjälp längre Fru Sy


    Kram till Aleta m familj


     


    Kikkikikki: jag hoppas verkligen att det ska ge sig snart, för mig har det blivit värre inte bättre, ibörjan var jag mest åksjuk-illamående, nu är det mer kräks hela tiden illamående. Det vart helt klart värre efter v 16!

  • Sonja68

    Sammanfattning av helgen: Lördag morgon 3,5 km på joggingspåret, shopping (gympakläder till T och en ryggsäck till K), kombinerat 6 och 51-årskalas hos brorsan med SMÖRGÅSTÅRTA....


    3,5 km på joggingspåret imorse. Bad i utomhuspool på campingen med ungarna. Jag badade själv fastän det blåste svinkallt. Brrrrrrrr.


    Nu har jag bakat Cantuccis, lagat kyckling till middag, varit till återvinnigsstationen och handlat. Jag är slut... Dricker te med Riga-balsam nu och vill bara gå och sova.


    Kramen till alla!

  • Daa

    Heloise: åh, så drygt med illamåendet! *hoppas att det ger sig väldigt, väldigt snart*

    Fru Sy: ja, det måste kännas kul att ringa kliniken. Antar att du borde börja ringa dem och höra vad de har att säga och sedan till mvc.

    Sonja: Bra jobbat i helgen. Och så fick du smörgåstårta...

    Igår kan jag ha känt någon av tvillingarna rumstera om. Jag är inte säker, för det händer ganska ofta att det bubblar och har sig här och där i min mage. Men det här var definitivt där livmodern befinner sig och det kändes lite annorlunda, som att det kittlade litegrann därinne. Fast vad vet jag?

  • Villemoa

     


    Daa skrev 2010-08-15 20:38:02 följande:
    Heloise: åh, så drygt med illamåendet! *hoppas att det ger sig väldigt, väldigt snart*Fru Sy: ja, det måste kännas kul att ringa kliniken. Antar att du borde börja ringa dem och höra vad de har att säga och sedan till mvc. Sonja: Bra jobbat i helgen. Och så fick du smörgåstårta... Igår kan jag ha känt någon av tvillingarna rumstera om. Jag är inte säker, för det händer ganska ofta att det bubblar och har sig här och där i min mage. Men det här var definitivt där livmodern befinner sig och det kändes lite annorlunda, som att det kittlade litegrann därinne. Fast vad vet jag?

    Det låter som sprattel från bebis Så härligt!!

  • Heloise

    Ja grattis Daa!! Själv har jag tur om jag med lite lite fantasi kan urskilja ett par buffar i veckan. Hoppas verkligen att bebisen börjar sparka mer intensivt snart, jag börjar snart oroa mig...


     


    Sonja mmm med smörgåstårta och kudos till dig som är så duktig och springer!


    Själv har ajg sovit väldigt länge och sedan kollat på fotboll, liverool -arsenal på O´learys i stan. Nu ska vi äta lite godis och kika på tv. Känns konstigt att vara ledig imorgon

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...