• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Leksi

    Åh, bjuder hela tråden på smörgåstårta som blev över efter dopet i lördags, varsågoda!

  • Hvidbrud

    Tack för grattisarna!
    Det gick jättebra, tycker jag. 22pers i vår lägenhet med mat och tårta. Esther var överlycklig sen övertrött och nästan dränkt i kärlek av sin stora familj och goda vänner.

    Nu är huset så tomt men lugnt. E sover och makens semester ¨r slut i morgon. En vecka sen är det dags för inskolning på dagis....

    Kram till er alla, nu ska jag hinna dusha innan filmen börjar igen.

  • Sonja68

    Grattiskramar till lilla Esther som fyllt 1 år Tänk att det snart är dagisdax... Tiden går!

    Felet med mina löjligt korta och söliga joggingrundor är att de ger mig en ursäkt att vräka i mig sötsaker... Belönar mig själv med lite glass, gofika osv. Blir så arg på mig själv.
    Men Cantuccis gjorde jag till maken för att fjäska. Tycker lite synd om honom där han ligger i soffan med benet i vädret och ränneskiter. Eller, ja, hrm, han ränneskiter inte i soffan utan i toaletten, men magen har totalt havererat för honom av penicillinet han äter. 2 bautakapslar 3 gånger om dagen i 14 dagar! Hans stora buk är inte så stor längre faktiskt. Skadar iofs inte

  • Sonja68

    Daa: låter helt klart som bebissprattel Lite bubbel i magen och som att små fjärilsvingar som fladdrar på insidan av magen.

  • Fru Bygg

    Fru Sy; Grattis till plusset! Härligt att kunna ringa och säga till kliniken att de inte behövs längre!

    Leksi; Hur gick dopet i helgen? Hur gammal är A nu? Tiden går så fort!

    Lanovia; Ja, vi är sugna på att ha barn tätt, men det är svårt att veta hur tätt. Det känns ju lite jobbigt med jobbet också. Har ju precis börjat jobba halvtid och ska man sen ha barn inom ett år igen... Det var riktigt skoj att börja jobba igen, men det är skönt att kunna vara hemma lite med Ella också. Idag ska vi ha mysdag och sen ska vi hälsa på hos maken och äta lunch.
    Har ni bestämt mer om när ni är sugna på bebisverkstad igen? Jag tror att det dröjer ett par månader till innan vi ger oss igång igen, men det får ju inte blir för många månader. Det är svårt, kanske man ska lämna allt till slumpen istället?

  • Fru Bygg

    Daa, härligt med tvillingsprattel!

    Hvidis; lilla E redan ett år! Tiden går fort!

    Ingis; hur mår du nu? Snart dags för ett-årskalas där också!

  • Daa

    Blir fånigt glad när det är fler som tror att det är bebissprattel, för då kanske det är sant.

    Heloise: jag kan tänka mig att de där sprattlen och buffarna blir lite beroendeframkallande och att tankarna börjar sticka iväg när de uteblir... Hoppas Julle börjar sparka på ordentligt snart. Fast lagom mycket.

    Hvidis: bananskal? Gulliga lilla E har missförstått lite. *hjärtar*

    Tackar Leksi för smörgåstårtan. Gick det bra, förresten?

  • Heloise

    H*n kände nog på sig att jag var orolig för igår fick jag mig ett par rejäla kickar, tom panzer kände 1 till sin enorma lycka Men det är nog väldigt stor skillnad att ha moderkakan i framvägg mot i bakvägg, för de flesta har ju full rulle på sina v23 magar, jag känner typ 3 knuffar varannan dag eller nått.


    Panzer tog mig på sängen igår genom att börja prata om förlossningen och vad jag vill att han ska göra, hur han ska vara etc. Jag umgås ju som sagt var inte alls speciellt intensivt med förlossningsdelen av graviditeten utan tänker som så att de kanske kanske kanske ha kommit på ett sätt att beama ut ungen när det är dags för mig, eller den kanske ligger i säte och jag måste ha kejsarsnitt, utan att gnälla mig till det. Har iaf börjat skriva ett förlossningsbrev, eller punkter som jag vill ha med. Det är antagligen tidigt, men jag är ju sådan, ute i god tid, jämt. Bebbens namngivningsceremoni är redan planerad, mat, dryck, datum, tid, inbjudningskort etc. Mmm jag borde kanske ägna mig åt att skriva min masteruppsats, men det är inte alls lika kul som att leka med vistaprints inbjudningskort och kolla hur olika namn ser ut

  • Heloise

    Just det jag hade en jättejobbig, men ändå väldigt härlig dröm i natt.


    Jag drömde att jag fick bebisen, nu redan men att hon var så liten att man kunde stoppa in henne igen( mmm korkat) men hon stannade bara kvar ett litet tag och föddes redan i v 28, sen var vi hemma hos Daa och huliganerna och kollade på tv, jag hade bebisen i en sjal innanför tröjan. Ja som sagt var ltie konstig och sjuk dröm, men hon( för i drömmen var det en hon ) var så otroligt underbart söt att jag vaknade med tårar i ögonen!


    Kom igen tiden rulla på, jag vill att det ska bli december NU!!!!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...