• Sonja68

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Hej tjejer!
    Jag skickar kramar till alla som behöver och vill ha.
    På jobbet har arbetet med införande av nytt affärssystem satt igång, och jag är inblandad i en del bitar där. Så jag har suttit fast i Work shop i 2 dagar. Och nu är det massor med jobb och massor med möten och datum... och JOBB igen. Hemma är det också fullt upp med allt...så... Jag har lite svårt att hänga med här och kommer kanske vara lite frånvarande av och till.
    Jag glömmer er inte, men har bara inte möjlighet att vara inne och skriva hela tiden eller läsa ikapp. Hoppas ni förstår.

  • Sonja68

    Whiteboard, det ska jag införskaffa när tjejerna blir lite större.
    Nu har jag en familjealmanacka där vi har varsin ruta för aktiviteter, den går jag igenom varje söndagkväll. Typ, Tanja dans måndag, Sofia Pilates tisdag, Katja Lek o Plask onsdag osv.
    Men snart är det dags att börja fördela ut arbetsuppgifter och då blir de där rutorna på tok för små!!

    Vi har fortfarande medelhavsvärme här i Norr

  • Sonja68

    Jag springer också in och kramar alla härliga tjejer och bebisar och alla som vill
    Jag skummar igenom och läser och gläds och våndas med er!

    Jag var på utvecklingssamtal med min chef igår och idag ska jag på sexårs på utv.samtal med TAnja.

    Igår när jag kom hem stod en pojkcykel parkerad på vår gård. När jag kliver genom dörren möts jag av ett par killskor i hallen.. Hmmmm...
    Inne sitter maken och fnissar och pekar mot dotterns rum som är stängd...

    Det var J, hennes beundrare sedan 1-årsåldern De dras fortfarande till varann och de var så gulliga och lekte så fint igår. Han hade följt henne på cykel från skolan (han går i ettan).
    Ja, ja, nu börjas det.
    Jag tycker det är bra att hon har både tjej och killkompisar. Själv hade jag mest killkompisar faktiskt. Bodde inga tjejer i vår by i min ålder nämligen.

  • Sonja68

    Jag är lite nöjd med mig själv faktiskt. Jag har tränat varannan dag, dvs sön, tis och torsdag. Fantastikst vad bra jag mår av det Fast just idag har jag ont i skallen...
    Men jag menar, även om magen putar och låren fortfarande dallrar och vågen och måttbandet visar samma, så skitsamma, jag KÄNNER ju hur bra jag mår och att kroppen blir starkare och starkare.
    Häftig känsla!

    Bruttan, den där kommentaren från svärfar är ju bara för MYCKET!!! Hur fan kan man säga så till ett barn. Jäkla martyr. Grrrrrrr!!!!

  • Sonja68

    Jag har försökt röra på mig ca två ggr/v de senaste två månaderna. Det känns super. Framför allt har jag inte lika ONT i rygg och nacke/axlar Bara det!

  • Sonja68

    Ja, alltså det spelar verkligen ingen roll VAD man gör (på tal om träna/motion), bara man rör på sig. Simma, promenera, cykla, what ever. Den bästa träningen är den som BLIR AV!!
    Jag har nu varvat promenader, cykelturer, Power Pilates, och nu senast 30 min spinning + 30 min Torso. Det är så kul att göra lite olika saker och inte ett och samma.

  • Sonja68

    Lanovia: Ja, han var helt galen när T och han gick på dagis. Hon var 1 lite drygt och han var väl 1½-2 år. Hans mamma sa att han skrek T, T, T varje gång de åkte till dagis, och när de skulle hem så ville han inte släppa henne.
    Sen när hon flyttade över till ett annat dagis när hon var 1½ så pratade han och saknade henne. EFter nåt år började han på samma dagis som T, men på en annan avdelning. Så småningom hittade de rätt på varann och lekte ofta när de var ute tillsammans.
    Sen började han sexårs och skola och då blev de ju "separerade" igen.
    Nu går han i ettan och T på sexårs i samma skola. Så de ses på raster, på fritids osv. Så nu leker de så fort de får en chans tydligen (enl. fröknarna på skolan).
    Så visst verkar det som att de trivs med varann. De är båda ganska "aktiva" och ruschiga, det kanske är därför. Visst har jag hört kommentarer från fröknarna att "de är som ett litet par" osv, men det ignorerar jag. Jag tror det handlar mer om att de gillar att vara med varann, personkemin stämmer helt enkelt. De trivs ihop och tilltalas av varandras sällskap.

  • Sonja68

    Men kanske att de tycker att den andra är söt och kul också  ♥  hi-hi!

  • Sonja68

    Sådärja! Nu har man ätit. Maken hade gjort så god sallad igår. Kokt ris, krabbkött, majs, gurka, ägg och så creme fraiche. Slurp sa det så hade jag slukat hela matlådan.

     

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...