• Sonja68

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Daa o Ninnis (eftersom ni verkar vara här just nu); vad har ni för planer inför helgen?

  • Sonja68

    Blomman: Bra rutet

    Ibland säger min make att jag skämmer bort barnen genom att ligga med dem och mysa i vår säng ibland på kvällarna, när ingen av oss har nåt speciellt på agendan. Då vi bara kramas o pussas och ger varann massage, kollar TV och småpratar om ditt o datt. VA?!?! Är det att skämma bort?!?! 
    Jag vet nog vem i vårt hus som VERKLIGEN är BORTSKÄMD!!!
    Namnet börjar på A och slutar på lexander... den store... bortskämde bebisen

    Sådärja, nu blev även jag uppeldad bara av tanken på alla dumma kommentarer man får från kreti o pleti ang barn och barnuppfostran.

  • Sonja68

    I helgen blir det städa... blä! Och inhandla allt till Skruttans kalas.
    Hon fyller 5 på onsdag och då kommer tjocka släkten. Sen på nästa söndag ska hon få ha sitt första barnkalas där hon får bjuda hem några av dagispolarna. Man önskar man kunde bjuda ALLA, men tyvärr går det inte. Inte detta år i alla fall. Så hon har fått lov att bjuda hem de 5 som hon själv känner att hon leker allra mest med och allra helst vill ska vara med på hennes kalas. Usch, det känns så hemskt att inte alla kan va med Men hon får ta glass med på sin födelsedag och bjuda på dagis, så får alla vara med då. De brukar uppvakta med gratualtionskort och sång, så det passar bra.

    Någon gång har jag tänkt att jag ska låta barnen få bjuda alla i klassen på t ex Bowling eller nåt, när de fyller år. Men bara EN gång. Tror jag... *bäst att inte lova nåt alls*
    Vore så skönt att slippa ha nåt hemma för en gångs skull.

  • Sonja68

    Lillskruttan har fortfarande inte bestämt sig för vad hon vill ha i present! Vet inte vad jag ska hitta på. Först önskade hon sig en sån där kickbräda eller sparkcykel eller vad det n u heter, men nu vill hon inte ha det.
    Förra året var det en Tummelisadocka och inget annat. Och då ringde ju Kevin Borg och gratttade... Hur ska vi toppa det i år?? Be Kalle Moreaus ringa upp henne kanske ?

  • Sonja68

    Dricker vitt vin, äter potatis o sill och är nöjd med mig själv efter att ha joggat 3 mil.


    Leksi: Så himla mysig dag du beskriver. Skönta att du fick lite egentid. 30 min egentid kan vara allt man behöver ibland för att ORKA, samt ett par timmars sammanhängande sömn     Vi byter från SAP Business One till Jeeves.


    Ninnis: långhelg och killsällskap Njuuuut!


     


    Kram alla!

  • Sonja68

    3 mil?!?! Vilket önsketänkande 3 km var det FÖRSTÅS!!! Det var väl ingen som gick på det

  • Sonja68

    Dotterns utvecklingssamtal gick bra. Hon är nästan klar att skicka till tredje klass direkt, sa fröken lite skämtsamt. Hon är duktig på det mesta MEN har endel att jobba med på den sociala biten. ATt vänta på sin tur, att bjuda in ALLA i leken och att leka med de andra även om de inte leker just det HON vill leka. Som det nu är går hon undan och gör nåt annat om de inte leker det som hon vill leka. Hon vill bestämma. Är väldigt dominant. (Det har hon INTE från mig). Men hon är själv medveten om detta och vi jobbar med det både hemma och på skolan.

  • Sonja68
    Daa skrev 2010-05-22 18:35:51 följande:
    Jag tyckte det lät lite märkligt med tanke på att du har börjat jogga för inte så länge sedan. Men en liten stund tänkte jag "Wow!" Känns det bättre med joggingen nu?  
    Lurad

    Jo, det kändes jättebra. Nu var det ju bara andra gången jag var iväg. Jag kräver inte så mycket av mig själv vad gäller tempo, längd, tid osv. För mig ligger största bedriften i att TA SIG IVÄG!!! Med den familjesituaion jag har och det faktum att de övriga i familjen inte så gärna släpper iväg mig.


    När jag väl är i väg så känner ja gbara YESSS!!! I did it! Även om jag bara lunkar och kanske promenerar när det känns så...


    Men idag var det idealiskt att springa. Sol men sval vind, så jag blev knappt svettig. Tur att jag hade långa tights, annars hade jag banne mig frusit!


    Men jag sprang större delen av sträckan faktiskt och tja, det kändes bättre än första gången. Jag bestämde mig för att promenera raskt och värma upp de första 200-300 metrarna och då kändes det bättre.


     


    Hoppas ni fick kul i kyrkan! Spy inte i köttfärssåsen bara


     

  • Sonja68

    Hej och kramen till alla!

    {#lang_emotions_heart} lilla Ella som sa mamma *smälter och minns känslan*

    Mina sa pappa före mamma. I alla fall den äldsta är jag helt säker på sa pappa högt och tydligt långt före hon sa mamma.

    Min lilla K fyller fem år imorgon!
    Daa, håll utkik i lokalpressen imorron så får du se en goding

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...