• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Aleta
    Ninnnis skrev 2010-07-29 17:36:10 följande:
    Nu har jag och vovven varit ute och gått våra 8 km. Precis lagom varmt, 23 grader och sol med lite moln. Härligt! Nu ska jag packa lite inför helgens resa till familjen i nordväst, sedan ska det lagas småländska isterand och tittas på friidrott 
    Vilken sorts isterband? Lammhults?
  • passionsblomman

    Ninnis, ISTERBAND!!! *snålvattnet rinner*

    Aleta, vilken underbar historia! och tack för en liten bit allmänbildning till! Jag tänkte väl att det borde ha kunnat hänga ihop, för det ÄR verkligen rörelser som alla kvinnor säkert skulle behöva-egentligen.

  • Villemoa

    Här fullkomligt VRÄKER regnet ner och har så gjort i flera timmar!! Det åskar om vartannat så man får stänga av och sätta på tv:n lite titt som tätt.
    Vad vältajmat av oss att gödsla gräsmattan igår

  • Daa

    Maken var för övrigt inte så intresserad av magdansförslaget. Han tyckte att jag kan öva på den där Shakira-grejen som Blommis länkade till, men själv är han mer intresserad av att försöka sig på något sånt här:



    ">



    Vad ska man säga? Jag tror det när jag ser det.

    För övrigt blir jag mer och mer övertygad om att han är i full färd med att boa. Han är väldigt ivrig att röja undan gamla grejor för att göra plats för fler i familjen.

  • Ninnnis

     


    Daa skrev 2010-07-29 18:48:32 följande:
    För övrigt blir jag mer och mer övertygad om att han är i full färd med att boa. Han är väldigt ivrig att röja undan gamla grejor för att göra plats för fler i familjen.

    Naw! ♥

  • Villemoa

    Daa: ett roligt fenomen det där med att boa. Trodde själv aldrig på att jag minsann skulle boa när jag väntade Moa men så gick man där och rensade och möblerade och köpte ny förvaring. Vi är på g att boa nu också fast i lite större mått; garaget ska tömmas på skräp, tilläggsisoleras, läggas golv, göra en groventré och sen inredas som förråd *puh* Sa till gubben att vi kunde bestämma att det ska vara klart innan jul så vi har ett långt tidsspann annars kommer vi bara stressa runt här hemma.

  • Daa

    Vilken spännande tid jag har framför mig! Se maken släpa hem en död älg och sedan dansa som Angus Young! (fast om det hände på riktigt skulle det nog ligga nära till hands att jag frågade "Vem är du och vad har du gjort av min riktiga make?" )


    passionsblomman skrev 2010-07-29 19:31:13 följande:
    Daa, klart han boar!Snart släpar han hem en dö älg också ska du se!

    Villemoa: Ja, då har ni ett projekt. Det låter klokt att ha ett långt tidsspann. .

    Just nu har jag svårt att tro att jag ska komma in i boa-stadiet, med den låga energinivå jag ständigt har. Men visst är det så, i huvudet planeras det en hel del.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...