• Martinaa

    JUNI 2010 del 5

    Ibland går tiden fort. Så fort att man inte hänger med. Som nu till exempel. Förra tråden har redan blivit för gammal, så nu är det dags för en ny tråd för oss juni-brudar 2010! Och tänk, när den här tråden stänger, då är vi alla här GIFTA! {#lang_emotions_laughing}


    Häng med, gamla som nya juni-brudar och diskutera, tipsa, peppa och älta tillsammans! Jag vill se listan växa nu, så är du ny är bara att hoppa in i diskussionen! Och nu hoppas jag på massa liv här inne, inget inlägg är för litet, konstigt, pinsamt eller för obetydligt för att postas här. Och det finns inget "OT", här pratar vi om sånt som inte nödvändigtvis har med bröllopet att göra också! {#lang_emotions_smile}


    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/juni.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Okej, då kör vi! {#lang_emotions_cool}


     

  • Svar på tråden JUNI 2010 del 5
  • April 99

    Hoppas dagen var precis så speciell som ni önskat!

    jag har foto-skivan från fotografen o tänkte lägga in bilder här, men så tar de inte emot JPGE bilder här...morrrr! typiskt. det kan man inte ändra på eller? så ni blir utan för stunden... :(

  • Martinaa

    Nu har jag uppdaterat min bröllopspysselblogg med ett nytt "pyssel". Nu när jag inte sitter varje kväll med bröllopsplanering och har massa tid över så kommer den förhoppningsvis uppdateras oftare!


    brollopspyssel.blogg.se

  • Bettertogether

    Är det så här det känns när allting är under kontroll????? :D


    Jag tycker vi har det mesta inplanerat och schemalagt, så det är väl bara att följa och invänta dagen ;)


    Idag har jag fixat kyrkdekorationer... Thujor i limegröna krukor!! :D

  • Skogshuggarbrud

    Så nu är vi också ikapp! Tackar de snälla på jobb som gav mig semester idag också!


    Imorgon blir de bara lite smågrejer som ska fixas, samt lite mer bak inför söndagens öppet hus med fika!


    Ska putsa förlovningsringarna på torsdag med, så de glänser och är fina på korten på lördag! IIIhhh knappt ens fyra dagar kvar!


    Kan man längta mer?!

  • Martinaa

    Hihi, blir nästan lite avis på er som fortfarnde har er dag framför er! Det var så roligt så jag skulle vilja göra det igen. Samtidigt så är det rätt skönt att ha det avklarat också. Nu är det full fokus på att fatta att det har hänt samt öva på nya autografen, haha!

  • Smilla82

    Nu är det bara 3 dagar kvar! Jag både längtar och inte längtar men jag hoppas att det blir fantastisk dag trots att väderprognoserna ser lite tråkiga ut. Nu är det maten kvar att göra samt alla de sista småsakerna som skall fixas.

    Bröllopsresan blir om ett par veckor och det känns faktiskt skönt att få slappna av lite hemma innan vi åker. Vi kommer ändå att vara borta så himla länge så det känns skönt att få uppleva lite svensk "sommar" innan vi åker.

    Vad har ni för tips angående fotograferingen? Varken jag eller min blivande är bekväma framför kameran och jag har pratat med fotografen så hon regisserar oss lite. Men har ni några speciella poser eller saker ni blev extra nöjda med (ni som redan gift er)?

  • Martinaa

    Smilla:


    Försök tänka lite personligt vid fotograferingen. Har ni en duktig erfaren fotograf kommer hon regissera er i olika poser och sånt som är lite "standard", men vad är typiskt er?? Vår mest personliga bild blev en bild jag bad vår fotograf om. Min man är väldigt förtjust i min rumpa (eeh, ja...) och brukar alltid gå och klämma på den, så jag ville ha en sån bild för att det var "vi". Vi går och han har tagit bilden bakifrån, och min man grabbar tag om min rumpa, haha. Inget vi skickar som tack-kort kanske, men ändå lite kul och annorlunda.


    Annars gillar jag de bilderna som fotografen tog när vi inte var regisserade, dvs vi skulle gå från en punkt till en annan och vi gick och småpratade lite och han tog "smygbilder" på oss. De känns allra mest naturliga och jag gillar dem. Sen finns det många andra bilder som "mys-bilder" när man man pussar mig på halsen/axeln och så vidare.


    Men viktigast är att ni försöker slappna av, vara er själva, skratta och ha kul framför kameran. Tänk inte för mycket "nu ska vi ta kort och då ska man le" för då blir det lätt stelt och poserat. Jag älskar bilder där man ser att en eller båda i brudparet verkligen SKRATTAR på riktigt, inte bara fnissar lite för att man ska vara glad. Sån glädje går rakt genom bilden! :)


    Sen ska ni se till att ha bra med tid så ni inte känner er stressade!


    Lycka till!

  • Skogshuggarbrud

    Nu blir de sängen så man hinner och orkar med en heldag med sista fix inför bröllopet på lördag! Blir till att öva i kyrkan, duka i lokalen och hinna med en lunch ihop med familjen!


    Lycka till ni andra och ha en kanondag på lördag!


    Kram

  • Bettertogether

    Ja-a hörni tjejer!! :) Imorgon gäller det! Konstigt nog har nervositeten inte infunnit sig ännu, trots att jag vanligtvis är världens mest nervösa människa (okej, jag erkänner, pulsen är liiiiiiite snabbare än vanligt ;) ) och brukar varken kunna äta eller sova. :P


    Lokalen är nästan färdigdukad, och dekorerad... underkjolen hänger på skåpdörren, muffinsen färdigbakad osv...


    Däremot är bilen otvättad, benen orakade, naglarna ofixade, muffinsen odekorerade osv... men det är sånt vi fixar under dagen ;)


    LYCKA TILL alla andra som gifter sig imorgon!! :D

  • Ellabay

    7 dagar kvar för oss nu! Jag börjar bli riktigt nervös och är lite orolig att ingångsmarschen inte kommer hålla. Min kusin som ska spela den kommer inte upp till umeå förrän runt 10-11 tiden på kvällen dagen innan. Blir svårt att öva i kyrkan då.. :(

Svar på tråden JUNI 2010 del 5