• Martinaa

    JUNI 2010 del 5

    Ibland går tiden fort. Så fort att man inte hänger med. Som nu till exempel. Förra tråden har redan blivit för gammal, så nu är det dags för en ny tråd för oss juni-brudar 2010! Och tänk, när den här tråden stänger, då är vi alla här GIFTA! {#lang_emotions_laughing}


    Häng med, gamla som nya juni-brudar och diskutera, tipsa, peppa och älta tillsammans! Jag vill se listan växa nu, så är du ny är bara att hoppa in i diskussionen! Och nu hoppas jag på massa liv här inne, inget inlägg är för litet, konstigt, pinsamt eller för obetydligt för att postas här. Och det finns inget "OT", här pratar vi om sånt som inte nödvändigtvis har med bröllopet att göra också! {#lang_emotions_smile}


    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/juni.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Okej, då kör vi! {#lang_emotions_cool}


     

  • Svar på tråden JUNI 2010 del 5
  • Bettertogether

    Grattis till alla nyblivna fruar!!! :D Hoppas ni hade en fantastisk dag!! :)


     


    Det blev ett litet steg bakåt igår när vi skulle plocka mossa till bordsdekorationerna (mossabollar i terrakottakrukor) och det enda vi hittade var alldeles för torr, ljusgul mossa :/ Men istället hittade vi massvis med jättefint, ljusgrönt blåbärsris som kommer hamna i terrakottakrukorna istället, och pyntas med lite rosa bastband :)


    Så har jag också beställt tid för att göra gelnaglar dagen före bröllopet! :D Dyrt som sjutton, men mina trädgårdsmästarnaglar är inget att visa upp på bröllopet ;)


    Och så börjar det blir spännande här också! :D Imorgon får vi säga "nästa vecka gifter vi oss!!". Och på tisdag har vi övning i kyrkan på morgonen, provkamning på eftermiddagen, och efter det provsminkning :)

  • scarborough81

    Äntligen gift!!!

    Dagen var helt underbar, massa god mat och en hel del skratt!!!

    Nygifta, känns lite overkligt ännu!!!

    Jag är fru nu.

  • 19juni

    Skogshuggarbruden: Vi kommer oxå att hamn i tidningen, men i lokaltidningen här i Kalmar- Oskarshamns län. Den skulle visst komma ut onsdagen innan vi gifter oss lördagen den 19 juni. Ja jag är alltså smålänning jag oxå hi hi!De fick skriva min b.m gamla efternamn eftersom vi har hållt det nya namnet hemligt fram till bröllopet. Vilken tur att vi kom på det när de var här!!!
    Nu börjar det kännas i magen, att nu är det nära!!!! Om 2 veckor sitter man här som fru =)
    Lycka till allihop!!!

  • soonAmrs

    Det känns fortfarande overkligt. Även fast man sett lite bilder och svärmor hade videokamera, och även fast man hittade ris i håret dagen därpå så känns det fortfarande lite som oj, jo jag ser att det är vi på bilderna men är det verkligen vi, har vi drömt, var det vi som gick ut ur kyrkan och fick ris kastat på oss?

    Det var en underbar dag som gick alldeles för fort!! Njut alla som har era dagar kvar..

  • Skogshuggarbrud

    Grattis till er alla som gifte sig i det underbara vädret i helgen! Önskar att vi alla junibrudpar får kanonväder!


    Vi har ännu inte tittat på resa, då vi avvaktar och ser lite hur det blir med jobb och diverse annat till hösten. Men Egypten är som sagt ett av drömresmålen.


    Alltid skoj att vara med i tidningen!


    Nu börjar de kännas att det snart är dags för bröllop. Det händer grejer hela tiden. Känns lustigt att kunna säga att nästa helg gifter vi oss!


    Denna veckan blir de till att skriva klart festhäftena och vigselprogrammet. Kommer som sagt ta sin lilla tid att skriva ut allt. Ska ställa mig och baka varje kväll i veckan med, ska ha fika här hemma dagen efter bröllopet, för familj och vänner som vill fira med oss men som tyvärr inte kunde vara med på middagen på lördagen. Ska bli skoj och se vilka som dyker upp!


    Nu måste jag återgå till alla "måsten"...

  • April 99

    Woho! nu är man gift...galet!
    ...ringen sitter på fingret o på spihyllskanten finns vigselbeviset. Hade underbart, underbart väder o allt som inte var perfekt kommer jag glömma bort för jag trippar på små rosa moln(hade ingen röst när jag skulle sjunga på festen pga förkylningen, men showade loss ändå, och maten kom ut lite sent, blåste så det som filmades var lite svårt att höra ibland, men vad gör väl de om hundra år) . Lycklig!

    var aldrig nervös, cool är nog det rätta ordet, bara strålande glad, men sen när vi öppnat alla presenter o kort och när jag tittar på det vi filmat blir jag aldeles rörd!!! Vilken fin dag det blev!!!

    Grattis till alla er andra fruar där ute och lycka till alla blivande!!!!

  • Converse

    I helgen har jag har en gaaaaaaalen möhippa, gud va kul jag haft. Jihooo för mina kompisar! Reportage till tidningen har vi varit med om också, bröllopsextra som kommer ut onsdagen efter vigseln! Kul att ha kvar =)

    men nu till det jag behöver hjälp med. Vi ska ha fri bar till 50 pers efter middagen. Vi ska ha två vodkadrinkar, en gindrink samt öl, vin och cider. hur mycket ska vi räkna på? Jag tycker det är supersvårt att veta.

  • Loveyoutoo

    Grattis alla i tråden som gift sig!!!

    Fick ett litet bakslag idag. Företaget där jag planerat att köpa två av tre bröllopstårtor bygger om och kommer lägga ner verksamheten till 21 juni TVÅ DAGAR EFTER vårt bröllop!

    Men det ordnar sig!!!

  • April 99

    Loveyoutoo-allt löser sig! fixade sig vårt fotograf dilemma så snabbt innan vigseln, o känns så bra, så löser sig allt...vi får våra foton antaglingen på torsdag. längtar! tog dåde vackra i otroligt vacker miljö, till tuffa med attityd i ruffig graffitimiljö...,spännande! så länge finns en visningsbild på oss när vi går uppför gräset i slottsparken, mot vigselplatsen.

Svar på tråden JUNI 2010 del 5