Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nenne, hur har det gått för stackars Nancy?


    Snigeln, hur kommer det sig att Korven matvägrar, är det värmen? Eller har ni ingen sådan? Här är den slut vad det verkar.


    Lapinette, det där lät väl jobbigt i mina öron!Var det värt utsikten kanske?


    Jäkla fästingmedel, Elsa får fästingar trots att det bara var två veckor sedan jag hade på sist så nu har jag haft på mer, hoppas hon överlever. Oskar har inte fått en enda så maken undrade om jag är säker på att båda två fick eller om jag hade två doser på Oskar av misstag men det är jag säker på att jag inte gjorde!

  • BrudSommar2006

    Nenne, stackars Nancy! Kattbett är läskigt, både för andra katter och människor, har en bekant som just fick en stelkrampspruta och en pencillinkur efter att ha blivit biten hos veterinären när deras stackars kisse blev påkörd nu i veckan. Mina föräldrars katt som fick dräneringsrör utmed hela sidan och hur många styngn som helst efter att ha blivit påhoppad av en elak hankatt. Usch.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, jag vet inte hur länge man orkar men jag har haft det så i flera år. Iris har äntligen börjat sova bättre nu och Astrid sover lite bätttre än vad Iris gjorde men man orkar märkligt nog.


    Telis, men var är du? Kom hit! Fast just imorgon är vi på Astrid Lindgrens Värld hela dagen. Vi är i Segerstad på södra Öland.

  • BrudSommar2006

    Koko, Iris har inte blöja på dagen längre nu men tyvärr händer det någon olycka varje dag fortfarande och man är rätt trött på att torka kiss vid det här laget och tvätta filtar och mattor och skrubba dynor till fåtöljer och allt. Hon säger nämligen inte till alls och frågar man om hon vill gå på pottan så är svaret nästan alltid nej. Typ en gång i timmen tar vi henne med till pottan i alla fall och då kissar hon i princip alltid. Ibland tvärvägrar hon och följer inte med och då får man lita på att hon faktiskt inte är kissnödig. Funkar tyvärr inte alltid... Man undrar om hon faktiskt VILL kissa på sig, suck.

  • BrudSommar2006

    Koko, jag har förresten väldigt dåligt samvete för att du inte fått tillbaka vantarna.

  • BrudSommar2006

    Astrid sitter här i soffan bredvid mig alldeles själv, stora damen!


    Iris är helt ur gängorna idag efter heldag på Astrid Lindgrens Värld igår. Trevligt var det i alla fall.


    Kramar till de som av olika anledningar behöver. Här blir det inte heller mycket i pension, har visserligen jobb men uselt betalt men det passar bra att kunna komma och gå lite som man vill när barnen är små och dessutom så trivs jag. Jaja.

  • BrudSommar2006

    Telis, du skulle sagt till medan ni var kvar i Mörbylånga, så himla långt från oss är det inte, vi är där typ hela tiden för hyggligaste mataffären ligger där om man inte vill ända till Färjestaden och så apoteket. Plus att Iris gillar att leka på den lilla båten vid restaurang Kajutan så vi brukar äta lunch där ibland när vädret är fint och man kan sitta ute. Men vad fick er att åka just dit? Hade förresten ingen aning om att det ens fanns så mycket nattliv där att det kunde komma fulla karlar ragglandes där på nätterna.

  • BrudSommar2006

    Idag hade Astrid haft namnsdag om jag hade fått som jag ville och hon fått sitt andranamn efter min mormor som hette Margareta men kallades Greta. Det var alltså Freta jag var inne på men det dög inte. Det gör inget iofs att det inte blev så.

  • BrudSommar2006

    Nenne, ju mer jag smakar på det ju mer gillar jag Freta!

  • BrudSommar2006

    Sweet, hos oss har några sadlat om till lärare. Några har ju varit läkare också men det gissar jag inte är ett alternativ om man inte kört det parallellt från början.


    Porchez, det är jobbigt att känna att man vill leta nya vänner, jag var själv i den sitsen när jag bodde utomlands och bara för det så var det jättesvårt att hitta andra jag kände att jag klickade med. Sedan dyker de ju upp när man egentligen inte letar, trist nog. Om jag var singel och barnlös nu skulle jag inte ha några att gå ut med tror jag, de är nog som jag allihop, inte så intresserade av det, vill mer träffas hemma hela familjerna.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, hoppas den busiga typen väljer att titta ut snarast!


    MSW, vad bra att du startar tråd, AM erbjöd sig om ingen annan gjorde det men då skulle det bli en dag sent för hon var inte hemma förrän dess.

  • BrudSommar2006

    Koko, vi har ju också varit i osynk mycket, känner igen det där att man tolkar allt den andre säger mer negativt än det varit menat. Jobbigt är det.


    Piggelin, jag har för mig att du och jag upplevde våra förlossningar väldigt lika och jag gick ju hos en Aurora-BM för att överleva tiden fram till förlossningen. Min räddning blev nog att det startade en vecka tidigt och gick galet fort så att jag inte hann stressa upp mig nu gång nr två. För jag hann inte gå på sista peptalket inför förlossningen och visningen av BB där vi skulle gå igenom allt missade jag också.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen