Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    AM, jag förstår, han var ute efter lite FB-sympati så där! Det grämer mig som attan att jag missade det men jag är fortfarande inte frisk.

  • BrudSommar2006

    Haha, Nenne, jag förstår att du blev besviken! Tror AM kanske mer känner lättnad över att det scenariot inte utspelade sig?!

  • BrudSommar2006

    De var väl dessutom tvugna att använda frysta spermier eller minns jag fel nu?


    Ore, onekligen rätt trist med svärmor.


    Ska ha möte med chefen för förskolan på onsdag så får vi se vad det kan ge. Ingenting förmodligen.


    Har just sålt min dressyrsadel, eller rättare sagt fått veta att den blivit såld, haft den inlämnad, så nu får jag ett litet tillskott på 5000 kr inför semestern, det blir bra det.

  • BrudSommar2006

    Telis, åh nej, vi som har femmånadersvaccinationen att se fram emot imorgon, stackars Televinken och stackars Astrid.

  • BrudSommar2006

    Va, när har Lapinette fått ny tid?? Har missat det men det är ju jättebra.


    Lapinette förresten, vilka är det de vill träffa när närmsta familj och vänkretsen ska inspekteras?

  • BrudSommar2006

    Tänk att de ska godkänna ens släkt och vänner också, det måste väl ändå vara upp till den enskilda paret att bestämma om man vill adoptera, då är det ju elakt om man inte blir godkänd för att de ratar ens bekantskapskrets? Fast så kanske det inte är?


    Nu har vi skaffat hem alla saker vi behöver till Jocke tror vi, nu är det bara att vänta till vecka 26.

  • BrudSommar2006

    Telis, Astrid bajsar oftast när hon sitter i bumbon men den är ju lättare att torka av! I och för sig är det sällan den blir kladdig, mest kläderna som ryker.


    Vi har hittat större blöjor till Iris i alla fall, nattblöjor för 4-7åringar men de fungerar bra. Svindyrt blir det, man får hälften antal blöjor för samma pris som den andra förpackningen typ. Önskar att hon kunde börja gå på toaletten istället men det verkar dröja.


    Liten, hur har det gått med era semesterplaner förresten? Jag är spekulant på fika vid fint väder, det låter trevligt. Om vi nu någonsin blir friska vill säga, Iris håller på att bli hes i halsen tror jag.

  • BrudSommar2006

    Åh Skottland! Ahhh.


    När det skrevs om det där ryska barnet som det där paret i USA skickade tillbaka efter adoption trodde man ju inte att det var sant och nu verkar ett par i Småland gjort likadant med en flicka från Gambia. Vad är det med folk.


    Vi överlevde sprutorna, nu dagishämtning.

  • BrudSommar2006

    Hej! Känner mig som en smygläsare men jag har ju aldrig två händer att skriva med. Sedan har det varit så mycket den här veckan med Astrids vaccination, barnvakt åt barnens kusin och idag Iris treårskontroll och sedan begravning. Iris fick vara hos sin kusin och det hade gått bra, skönt, första gången de är barnvakter åt henne.


    Muggles, jag förväntade mig något mycket värre när du skrev om husannonsen, haha. Fast såvida jag inte missade något så var det mest trist. Huset dina bekanta var med och bjöd på var ju jäkligt stort tills jag insåg att flinka fingret som skrev annonsen lagt dit en extra siffra.


    PB, hang in there.


    Telis, börjar 74 bli för litet, oj, då är han större än Astrid.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen