Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hej, ja alla verkar ha annat för sig. Det har vi också haft till och från men inte hela tiden. Iris har sovit två nätter hos mormor och morfar och jag tror inte att hon ville hem igen.


    Vi var iväg och skulle dansa runt midsommarstången men det tyckte inte Iris något vidare om, hon blev ledsen.


    Annars har vi ätit och druckit gott.

  • BrudSommar2006

    Jodå, visst är Jocke kaninen.


    När Iris var sex månader satt hon själv utan stöd men det kommer inte att hända med Astrid, ett par veckor kvar nu bara. Tänk vad tiden går. Jag ser lite fram emot när hon kan sitta så man slipper ligga på knä på golvet vid duschkabinen på samma sätt när hon ska bada. När hon kan börja sitta i badkaret själv och man kan avskaffa badbaljan kommer min rygg och mina knän må mycket bättre!


    Det föll på min lott att köpa champagne till midsommar och tyvärr föll jag för en snygg flaska insvept i vitt och med en snöstjärna som typ nyckelring på. Jag lyckas alltid falla för såna där tricks istället för att köpa vår vanliga favorit, suck. Hursom så åg jag inte att det var en chardonnaybaserad flaska och det gillar inte jag så värst. Klantigt men alla andra var ju nöjda i alla fall...

  • BrudSommar2006

    På fredag åker vi till Öland, ska bli skönt. Sedan börjar väl tiden här då folk skriver lite mindre på grund av olika semestrar antar jag? Vem är här runt 25:e juli och startar ny tråd?


    Kan någon hjälpa mig att hitta länken till den där gungställningstråden? Helt plötsligt har jag användning för den!


    Tinga, blev det operation av testikeln alltså?


    Piggelin, vad läskigt men hoppas att det inte blir något mer av det nu då utan att semestern blir lugn.

  • BrudSommar2006

    Telis, tack för länken!


    AM, då litar jag på att du startar tråd om ingen gjort det innan dess! K-Rautas gungställning verkar vara precis vad vi är ute efter men vad det verkar finns det ingen butik på Öland eller i Kalmar utan vi skulle få åka ända till Växjö. Ska se om vi inte kan beställa hem en eller skaffa på annat ställe istället.


    Lapinette, ju mindre chardonnay i ju bättre för min del. Härligt att det snart är klart med alla papper och sista besöket snart är avklarat!

  • BrudSommar2006

    Vickan, ja jag tänkte kolla med maken om det kan vara något.

  • BrudSommar2006

    Vi har varit hos doktorn på återbesök för att kolla Iris öra och sedan hos Iris kompis och badat i plaskpool. Nu äntligen börjar värmen bli uthärdlig, fast man ska ju inte klaga!

  • BrudSommar2006

    Jag vill också göra om vår bröllopsresa! Undrar när det kan bli av, kanske hyfsat snart bara barnen vuxit till sig lite till. Om ett par år kanske.


    Ojoj, nu får man städa imorgon kommer sysslingen hit. Nåja skönt att få det gjort innan semestern. Särskilt stökigt är det inte, det behövs bara dammsugas för det har jag svårt att göra när jag är hemma själv med Astrid.


    Åh, nu fläktar det, härligt!

  • BrudSommar2006

    Haha, mat när de sitter nakna i badkaret, det skulle maken behöva göra med Astrid när han matar henne, eller ja, det har han väl bara gjort en eller två gånger när jag tänker efter, för bra går det inte! Jag lyckas rätt bra faktiskt, räcker att dra upp ärmarna och så torka av ansikte och händer efteråt på Astrid. Fast hon är ju inget matvrak direkt.


    Vickan, Astrid har ätit mycket mindre än vanligt just idag i värmen. Inte har hon sovit mer heller.


    Liten, jodå, vi kom hem ordentligt men så är gps:en en fantastisk uppfinning, annars vet man aldrig hur det hade gått! Tyckte också att det var mysigt vid vattnet.


    AM, vilken hyresgäst ni fått på halsen, vilket skräp! Hoppas ni hittat en dunderadvokat som gör mos av honom.

  • BrudSommar2006

    Vår rabarber som var så stor förra året är som sparrisar i år så vi får väl köpa nya plantor till nästa år. Får köpa rabarber i år om det ska bli någon paj här men har sparat receptet i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Nenne, vår rabarber har ju lltid varit så fin men nu är den inte alls på humör, suck.


    Lapinette, vi var på Tobago och St Lucia. Tobago var jättefint men det har jag sett nu men tii St Lucia och samma hotell vill jag absolut.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen