Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hej, jäklar vad stressigt det blev innan vi skulle iväg till Öland, jag var helt förtvivlad till sist över att försöka packa åt oss alla för en hel månad, plus katterna och kaninen. Men nu är vi här, skönt!


    Ett plus, hurra, jippi!!!! Grattis!


    Vickan, jag har också förra sommaren i färskt minne för egen del, jag minns hur jag sprang och kräktes hela dagarna och hur allt luktade illa och usch och fy.

  • BrudSommar2006

    Här har vi varit vid stranden idg men som vanligt är det svinkallt i vattnet så ingen har badat, inte ens barnen. Ingen annan var i vattnet heller vad jag kunde se, efter att ha doppat tårna höll sig alla andra badgäster besviket på land också men vädret kan man inte klaga på i alla fall.

  • BrudSommar2006

    PB, känner igen känslan av att få packa utan att någon sliter i väskorna! Hos oss går det till så att jag packar åt mig, barnen, maten och det vi ska ha gemensamt medan maken packar åt sig...


    Kalmar låter trevligt, får se om vi orkar ta oss dit eller om jag och Astrid kanske kan hålla oss hemma om maken tar med Iris till något lekland om det regnar någon dag eller så. Astrid Lindgrens värld tänkte jag nog följa med på även om det blir en lång dag men annars hålles skrik-Astrid bäst ifrån bilåkning!

  • BrudSommar2006

    PB, vi funderade tidigare på lådbilslandet men dels är det tio mil från oss, dels fick vi höra att vissa dagar var det så mycket folk att man fick köa typ en timme till varje bil. Jag vet inte om det verkligen stämmer men jag vet inte om maken har lust att åka så långt med Iris själv om man sedan bara får stå och köa. Själv skulle jag helst slippa stå med skrik-Astrid och försöka amma vid sidan av en lådbilsbana. Vi får se...

  • BrudSommar2006

    Grattis Gosnosen!


    Härligt med plusvåg!


    Jösses vad ni har skrivit, har ägnat två dagar åt att läsa ikapp. Så blir det när man delar hus med andra och är ute och far på dagarna. Idag har vi skjutit med pilbåge, klappat grisar, tvinnat armband, målat stenar och bakat bröd på Eketorpsborgen, Iris hade jättekul och jag också.

  • BrudSommar2006

    Hattis, nej, nej, nej, måtte det inte betysa något.


    Har varit på stranden med barnen och så möts man av detta nu när jag tittar in här medan barnen sover.

  • BrudSommar2006

    Jösses, nu har det hänt så mycket här i tråden som jag skulle vilja kommentera att jag blir helt svettig och vet inte var jag ska börja.


    PB, fasen också att jag inte var här och läste när du mådde som sämst utan tittar in så här efteråt. Gissar att du inte är på topp nu heller men jag hade också velat skicka en kram när det var som värst. Jag får inse att jag ska vara oändligt tacksam för att jag har mina två små tjejer. Jag började bli nervös över våra sju försök för att få till Astrid men det är ju ingenting. Synd att du inte får det stöd från maken som du behöver. Det får inte alltid jag heller ska väl erkännas men just nu fungerar det mellan oss.

  • BrudSommar2006

    Tinga, din Japan-resa låter onekligen väldigt trevlig och intressant. Skulle gärna åka till Japan vid tillfälle för att se tehus, berg och körsbärsträd i blom. Just Lost In Translation är annars en av de uslaste filmer jag sett, höll inte på att ta mig igenom den, inte i min smak alls!

  • BrudSommar2006

    Parnassia, tur att det inte verkar vara kattbett, det har jag erfarenhet av när mina föräldrars katt blev påhoppad förra året, jäklar vad infekterat det blev. Hon fick gå med flera dräneringsrör och det var urknepigt att få det att läka minns jag.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad kul med makens mc-kort och spännande bilköp! Tur också att ni fick bekräftelse från hotellet. Jag vill också ha choklad! Får se när jag lyckas ta mig till en vettig affär nästa gång, sitter ju fast här mitt ute på landet.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen