• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Telis
    Nu blev jag fundersam, undrar varifrån rabarbern kom som vi köpte på ICA förra veckan...?


    Undrar också över Mugglan, hoppas det är läge för återföring imorgon!


    Har mellanlandat hemma mellan jobb och ännu mer jobb, slängde i mig middagen eftersom jag trodde jag hade bråttom iväg, men så bråttom var det tydligen inte för jag hann ju skriva det här innan nästa patient ringde och sa att de är på g. Så NU ska jag alltså åka igen. Soffan finns väl kvar till en annan gång... hoppas jag.

  • snaily
    muggles skrev 2010-05-30 20:26:42 följande:
    Jag har många ggr tänkt på det maken sa i fredags när jag var så besviken över de futtiga 3 äggen: den här månaden är det iaf större chans än en vanlig månad och vi har hjälpt naturen på traven så mkt vi kan. Och det är en väldigt bra tanke tycker jag. Det är ngt slags tröst i det.
    Verkligen bra tänkt Mugglan! Och GRATTIS - ett fint till dig och ett till frysen, det är ju toppenbra! Är så glad för att ni fick ett tillbaka - att bli snuvad på återföringen som vi blev första IVFen var verkligen vidrigt, då är ju hela försöket i onödan kan man säga.
    Nu håller vi såklart alla tummar för att lilla embryot vill grotta in sig ordentligt där inne!
  • snaily

    AM
    Hoppas kattungarna blev glada!


    Krya på alla öronbarn!


    EGO
    Ååååååå, kan det inte bli måndag snaaaaart??? Den här dagen har verkligen varit snigellång, och inte är den slut än på länge heller. 11,5 timmar kvar på jourhelgen... Tänker jubla när jag lämnar ifrån mig telefonen imorgon.


    Mer ego:
    Provade nyss att känna min livmoder, och om jag ligger på rygg och lyfter upp rumpan lite så alla tarmar och fett och grejs åker närmare bröstkorgen, så ser man till och med livmodern som en utbuktning strax ovanför bäckenet, lite åt vänster lutar den.
    Försöker tänka positivt nu så gott det går - provar att tänka framtidsscenariot att fostret INTE ska dö eller missfalla (nytt påhittat verb), men möjligen kanske bli lite tillväxthämmat och födas LITE för tidigt men vara friskt ändå.

  • snaily

    Muggles
    Spännande studie! Åh så bra om de kan hitta fler metoder för att kunna välja ut det bästa ägget.


    AM
    Tänkte inte ens på det som en självundersökning, vadå, gör inte alla så?

  • snaily

    <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> Nenne
    Tack för omtanken! Jag mår hyfsat. Bara väldigt irriterad för att vi fortfarande inte fått någon kallelse till nästa ultraljud, ska försöka pricka specialistmödravårdens minimala telefontider imorgon och höra vad som hänt.
    Spik i foten!! Eller förlåt, propp i foten!! Vad otäckt! Ska den bara försvinna av sig själv nu är det tänkt eller?
    Länken till FL - blir något mer hoppfull av att läsa sådant, men samtidigt påstår den amerikanska experten (som jag länkade till för ett tag sen) att värdena kan sjunka något pga IVF men inte jättemycket. Och mitt värde var ju verkligen jättelågt.
    Hälsohitler förresten - det är det ju MIN man som är! Särskilt efter mitt höga sockervärde upptäcktes är det verkligen helt stopp på sötsaksfronten om han får bestämma. Fast lite paj kan vi alltid baka hemma, sockret vi har i skåpet är nog inte lika farligt som det som finns i godis och glass i butiken.


    Koko
    Tack för kramar! Vilken härlig fest/bröllop det lät som ni fick turen att gå på! (Eller var det kanske skicklighet? )
    Jag tar mig gärna till förorten om det skulle bli plan B förresten. Tror jag lärt mig hitta nu efter fadäsen första gången.


    Telis
    Låter som om han är dyr i drift den lilla guldklimpen, men det är han värd va?


    Ego
    Sköööönt med ledig kväll äntligen! Slutade dessutom hyfsat tidigt idag och tog en härlig långpromenad med Korven, sommarväder här idag äntligen!  Låg sen en stund på en brygga vid en sjö i solen och bara njöt.


     

  • snaily

    Hmmmmm, vad hände där nu då? Ni kan scrolla tills det står "Nenne".

  • snaily

    Heja Söderling! Wohoo!


    PB/Nenne
    Växtzon VII här... hrmm... björkarna trivs i alla fall.
    Jag har fått en busktomatplanta (pytteliten) av en kollega men den vågar man väl aldrig sätta ut med de här iskalla nätterna. Vår gräsmatta klipps för första gången för säsongen precis just NU. (Lite långt var det men inte SÅ fasligt.)


    Sweet
    Vilket supererbjudande! Är tyvärr inte på väg till N.Y. själv i augusti men ska höra om jag har någon ressugen och pålitlig vän!


    Ego
    Har äntligen fått tid hos läkaren för nästa ultraljud (/fostervattenprov *säg inte nej, säg kanske kanske kanske* verkar vara deras motto ) Det blir inte förrän om knappt tre veckor, men det är lika bra för då är förhoppningsvis Ynglet stort nog så man kan kolla igenom ordentligt vid ultraljudet.


    Nu ska jag skumma igenom resten av dagen...

  • snaily

    AM
    Vad snällt att vi kan vara hos er om det regnar! Fast om man inte får hoppa i sängarna så vet jag inte om det är värt att komma förresten...


    Nenne
    Grattis till mosterskapet!


    Liten
    Det finns säkert massor av potentiella Mindre-vakter på tråddejten, är vi ute kan Korven valla henne.


    PB
    Segt, hoppas ÄL kommer SNART!

  • snaily

    Piggelin
    Stort grattis!! Här dunsade hakan i golvet när jag läste nyheten! Och redan dags för RUL, jösses amalia!


    Här har det varit besök hos barnmorskan idag, det var ett evigt pillrande på den där snurran igen och diskuterande om datum, suck. Tydligen hade de vid besöket för KUB-ultraljudet gjort en anteckning om BF-datum, fast det var inget de sa något till oss om. Det datumet låg sex dagar framåt i tiden jämfört med det "riktiga" BF-datumet. Det är väl vid RUL de brukar flytta datumen hit och dit, är det inte för tidigt att göra sånt redan i v 12? Sa i alla fall till BM att jag vägrar att räkna med "deras" datum, det kommer ju ändå säkert ändras minst en gång till framöver. Hon tyckte nog jag var en rätt besvärlig patient.


    Liten med Mindre skrev 2010-06-02 11:52:12 följande:
    Snaily - korven blir nog pussad rejält om han vill leka med Mindre.
    Liten - jag tror det är precis tvärtom!
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen