• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lappis - det är väl inte DN du kallar skvallerblaska?


    TV-serier är jag helt värdelös på, har inte följt någon sedan Six feet under som jag gillade jättemycket. Men på måndag börjar Ingen bor i skogen! Räknas kanske inte riktigt in i den kategori serier som diskuteras, men ändå!

  • snaily

    I natt kl 2.30 när jag låg helt stilla så kände jag något konstigt ovant bubbel/fladder/tickande långt ner i magen, väldigt svagt men det kändes, under en minut ungefär. Det är väl kanske lite för tidigt för att känna fosterrörelser, men jag läste nånstans att från v 15 kan man känna fostet hicka. Kanske var det Ynglets hicka jag kände!

  • snaily

    Tinga
    Madrid minsann, det lät ju inte så tokigt!


    Vad bra att ni håller med mig om att det kan ha varit fosterrörelser!


    Koko - jo tack, jag sov rätt bra för övrigt trots jour och jobbgrubblerier. Just det, Schloss tipsade du ju om förut och den har jag hunnit prova också, får se om jag är sugen på slisk eller torrt på lördag.


    Fru E - hund minsann! Funderar ni lite löst eller på allvar? Vilken sort i så fall? *gör reklam för korvar*

  • snaily

    Jag säger bara ful rutig filt med plastig undersida!


    Så hungrig att jag håller på att dööööö! Men först måste jag gå till verkstaden för att kolla om de är klara med min tjänstebil än...

  • snaily

    Gaaah! Jag har inga kläder! Får nog åka förbi någon butik och kolla mammabyxor imorgon, annars ber jag redan nu om ursäkt för att jag dyker upp på dejten i de fulaste gamla jeans ni någonsin skådat.


    PB - aha, är det så drunkningsdöden går till!


    AM
    Nu känner jag att jag beter mig som en jobbig galen hundkärring, men måste bara dubbelkolla eftersom vädret verkar bli ostadigt - min plan A är att försöka ta bilen till stan, och om vi överraskas av en skur och måste fly hem till dig så kan jag stoppa in Korven i bilen. MEN, om det sen råkar spricka upp efter en stund och bli soligt och varmt kan han inte sitta kvar i bilen (fasen vad eländigt det är med sommar! ) - är det då ok att han kommer upp till dig en stund men sitter i mitt knä/bredvid mig hela tiden? Måste i så fall förstås bara kolla så det inte är andra trådisar som är hyperallergiska!

  • snaily

    Liten
    Jag brukar för det mesta kunna ha 38-40, i vanliga fall. Jag provar gärna om du inte har användning för dem längre!

  • snaily

    PB
    Jag tror stamcellerna tål chablis alldeles utmärkt! Det borde inte vara någon som helst fara i så tidigt skede, innan embryot är ordentligt implanterat i livmodern.
    Skönt att du kunde koppla bort alla graviditetstankar, för en stund i alla fall!

  • snaily

    Wohoo, freeedaaaaag!! *dansar soldans*


    BS
    Men gud vilket strul-dagis! Hoppas ni kan byta. Och eländigt med sjuk Astrid också, hoppas det inte blir värre och att du kan komma imorgon.


    Nenne
    Inte så tokigt med mindre ångest nu, bra jobbat!


    AM
    Förstår precis vad du menar ang. mötet med gamla skolkompisen - men du får ta det som en komplimang att du ser lika ung ut som förr, fast lite bättre.
    Och definitivt ingen Korv i soffar och kuddar! Riktigt såååå ouppfostrad är..... hans matte inte, turligt nog Får se imorgon bitti hur vädret verkar - om det inte är jätterisk för regn kanske jag till och med chansar och lämnar bilen hemma, det är ju så jäkla meckigt att parkera i den där stan.


    ALLMÄNT UPPROP TILL TRÅD-DEJTARE: Någon som är jätteallergisk mot hundar?

  • snaily

    Nu ska jag packa ihop det sista och lämna den här soliga bygden för att bege mig söderut.


    Just det, om jag kommer tidigt in till stan imorgon kanske jag kan ansluta till Nenne/Koko/EA (var det fler också?)-gänget? Kan höra av mig till Koko i så fall.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen