• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    FruE
    KUL med så pass många intresserade par! Hoppas på saftig budgivning.
    Packa bylsiga tröjor och hoppas på kyligt väder.


    Pirr - ja precis! Förresten kan jag överta liiiiiiite av ditt illamående för jag har gnällt så här i tråden över att jag inte har några symptom och mår FÖR bra. Men om allt ser bra ut på UL på måndag ska jag definitivt sluta gnälla!

  • snaily

    FruE
    Bara för att vi passerat åldergränsen och därmed erbjuds det - vet inte om det ens är möjligt att göra det privat här i länet.
    20 grader, ok, bylsiga men luftiga tröjor då

  • snaily

    Trött sliten snigel lommar in och gör ett halvhjärtat försök till fredagsdans!


    Men är i alla fall glad för att det är fredag! Välbehövligt efter sömnlös natt (kalvning!). Försöker intala mina grusiga ögon att det är bra att öva inför eventuella småbarnsnätter...


    Muggles
    Imponerad över att din klinik har öppet för kontroller på söndagar också, det är ju skitbra!

  • snaily

    Muggles
    Impad över din kroppskontroll!
    I Falun har de ju tyvärr stängt på söndagar, kan nu ställa till bekymmer ibland framför allt för de som ska göra FET, har jag förstått.

  • snaily

    ÄR det fint väder på alla andra ställen alltså? Hoppas det är som jag sa, att vi offrade oss på regnet förra lördagen för att det skulle bli fint på Göteborgsvarvet idag!


    Hoppas ni fick fint också under tältningen Hattis, vad mysigt det lät!


    Här började dagen med rätt fint väder för att sen övergå i mulet och sen regn lagom till hundpromenaden. (Igår var det i alla fall sommarvärme och shortspremiär en stund efter jobbet! ) Nu skulle jag vara så flitig och fortsätta med min endast ytligt påbörjade storstädning, men orken tog helt slut och jag "ska bara" vila på soffan en liten stund...


    Nenne
    Nu var det ju ett tag sen du frågade om Page så du har säkert fått svar från henne vid det här laget... Hon verkar vara vid liv i alla fall. Och jag har försökt lura med henne på tråddejten den 12:e.


    Just det, grattis i efterskott till Conny, tänkte också på det igår.


    Vad var det mer, skummade igenom hela gårdagen men minnet sviker just nu.


    Ha en fortsatt härlig helg på er alla!

  • snaily

    FruE
    Tänkte just fråga hur det går med ruvningen men du hann svara innan. Hoppas hoppas hoppas det går vägen den här gången! Förstår att det börjar bli tungt med tankarna nu, önskar tiden går fort fram till testdag! När är den förresten?


    Muggles
    Hur gick VUL idag? Hoppas ni fått se många fina äggblåsor!


    Härligt med lyckat dop BS, och dito namngivningskalas Koko! Skönt att era bebisar fått sina namn officiellt nu också.


    Snorkis
    Du lyckas då övertyga mig i alla fall, nu vill jag också gå profylax-intensivkurs! Undrar just var sån finns på närmast håll...


    Långpromenad med stavar på förmiddagen idag och sen materielvård av vandringskängor och Fjällrävenjacka, hur många friluftspoäng får jag för det?
    På kvällskvisten plötsligt dödstrött och fick sova en halvtimme, men inte så smart inför natten att sova efter kl 18 på kvällen...


    Nu är rabarbersmulpajen i ugnen snart klar, MUMS med makens hemlagade vaniljsås till.


    Tinga
    OM det var dig jag såg i resultatlistan från Varvet - fast inte säker då jag inte vet ditt efternamn - så lät det som en kanontid! Grattis!

  • snaily
    start september skrev 2010-05-23 20:43:11 följande:
    Och Muggles, dagis är nästan det värsta stället nu. Alla får syskon typ.  Lilla tjejens kompisar som gullar med bebissyskon blev lite mycket en morgon i veckan.
    Å fy fasen vad jobbigt!
    Skickar över en stoor portion rabarberpaj med BÅDE vaniljsås och grädde som liten klen tröst.
  • snaily

    Muggles
    Förstår att det känns deppigt att det inte kommit fler blåsor till idag. Vid vårt senaste försök var det ungefär samma historia (förutom att jag inte stod på maxdos förstås) och ÄP blev uppskjutet och jag fick göra ett tredje VUL pga trög tillväxt. Jag var helt uppgiven inför ÄP och tyckte mina 6 ägg blev en bra skörd.
    Vet inte riktigt vad jag vill säga med det, mer än att jag lite grann förstår hur du känner det och hur sjukt jobbigt det är med all väntan! Tänk om man kunde komprimera alla moment man går igenom under en IVF till 1-2 dagar ungefär, då skulle det vara mycket mer uthärdligt!
    Skickar kramar!

  • snaily

    MSW - wohoo, blir det sommarlov för din del snart alltså?


    Tinga
    Hårda bud för Piff de närmaste dagarna! Åååå vad man hoppas att någon slags polett bara kan trilla ner plötsligt och att det bara FUNKAR sen!


    Hattis - spännande, har du testat? Jag håvar nog in dina friluftspoäng också, anledningen till putsningen var givetvis att jag precis använt grejerna och a) lerat och blött ner kängorna ordentligt och b) upptäckt i regnet att jackans impregnering var sådär.


    Muggles/EA - jag hade lite molvärk några dagar före plusset, annars nada symptom.


    PB
    Du får MASSOR av snigelpoäng! OM du lovar att hålla vantarna borta från söta sniglar med skal, såna som jag.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen