• Heloise

    Tantvarning del 8

    Tack Cantaton och Villemoa, ja jättemysigt! Känner mig helt plötsligt ubergravid och dessutom känns det verkliget. Jag he en bebbe i magen :-O

  • Heloise

    Blomman, gör som Daa och sätter igång med tumhållning, danser, böner och allt som kan hjälpa!

  • Heloise
    Sonja68 skrev 2010-06-04 12:55:27 följande:
    VAr på Ica på lunchen. Plötsligt säger en äldre herre som står framför mig i kassan till kassörskan: "Vad du är fin i håret idag" . Kassörskan lös upp och blev så glad. Tänkte på dig Heloise och dina dråpliga berättelser om ditt jobb Fått några komplimanger på sistone
    Åh vilken gullig farbror Nej det är mest folk som tittar på mig konstigt, jag är ju lite mittemellan har gått upp i vikt/gravid. Fick skälla ut ett fyllo som kom fram till mig när jag skulle låsa affären, miffo, fattar han inte att man inte går fram till en som håller på och larmar på?

    Annars ägnar jag mig mest till nedräkning, snart snart snart slipper jag gå dit

  • Heloise
    Sonja68 skrev 2010-06-04 13:05:43 följande:
    Heloise; vänta bara tills de börjar stryka dig på magen
    Mm äsch jag har inga problem med det haha, folk ar trott att jag varit gravid i 10år, så himla skönt att kunna säga JA, jag är inte bara fet utan jag är faktiskt gravid också haha.
  • Heloise

    Hej alla härliga tanter och farbröder!


    Solen skiner och vi ska till gudsonen på 2 års kalas, hoppas att vi hittar Molly Mus dvdn bara...


     


    Har som en stolt blivande mamma lagt in ul bilden på Julle i galleriet, han ser ut som en glödlampa med ben och armar

  • Heloise

    Åh Blomman: Hejja knoppeskimån, här håller vi allt som bara går och ber en bön både för säker resa och pigg och livskraftig eskimå!


    Fina Blompojken kommer säkert att klara sig galant!


     

  • Heloise
    Soldemor skrev 2010-06-07 12:09:14 följande:
      Mm, beundrar alla som kan tyda ultraljudsbilder. Min gynekolog skall alltid vara pedagogisk och förklara vad han ser på ultraljudet (tar sådana regelbundet efter förstadium t livmodershalscancer) och jag nickar och håller med. Börjar jag fråga så kommer det med säkerhet en gynekologisk föreläsning. Så, jag beundrar de som kan se vad det är. Men det är i alla händelser jättespännande, Heloise! Inkluderar glödlampan Julle i mina förböner!
    Jag kan inte tyda ul bilder, men nu var jag ju med och läkaren var väldigt pedagogisk och pekade ut knäskålar, hjärta, ryggrad etc. Det syntes ju mest när Julle fäktade med armar och ben, då såg man ju def vad som var bebbe och vad som var annat odefinerbart vitt/svart/grått!

     


    Jag har precis beställt en mamma tankini ifrån USA, man får tydligen inte vara större än en 42 a i sverige för att få ha en baddräkt/bikini/tankini! Men i USA där har de feta mammor iaf och jag har beställt en knallblå tankini, med stora-över-magen-trosor och reglerbara axelband, dyr var den men det kan det vara värt, jag har ju tänkt gått på vattengympa i höst.


    Ännu dummare är det att de som har baddräkter i "större" stl , dvs över 42, då har de nå jäkla yttepyttetunna axelband, hur f-n tänkte de då? Jag har f-cupa, det räcker inte alls med nå små sytrådar till axelband då skär de in i axlarna som steksnören runt en stek! Nä när Julle är ute då j-vlar ska jag ta tag i mamma mode för tjejer som har långa ben och stora tuttar och större magar!!


    Topp 3 på  föreslagna aktiviteter när man är gravid


    1: Cykla


    2: promenader


    3: SIMMA!!!! Naken då eller?


    Hur tänker folk som gör mammakläder egentligen? Nä är man lång och tjock då får man inte bli gravid, men det går bra om du är 150cm lång och en 32a! Usch jag blir så ledsen, ska jag behöva schava runt i Panzers mysbrallor och t-shirt i 6 månader?


    Men nu är jag iaf glad över tankinin, som ju bara kostade 600kr...


     

Svar på tråden Tantvarning del 8