• Heloise

    Tantvarning del 8

    Aleta skrev 2010-05-26 15:26:33 följande:
    Oj, pajkastningsnivå.
    yepp med jämna mellanrum haha!

     


    Kämps på så sticker jag till jobbet!


    Kram på er

  • Heloise

    Gulliga lilla K!{#lang_emotions_heart}


     


    Vet ni vad det är för dag i dag? Det är en speciell dag, en unik dag, en väldigt bra dag!


    Det är sista dagen i skolan för mig, sista seminariet, jag har precis gjort mitt sista föredrag i skolan någonsin( hoppas jag)! 5 år byebye{#lang_emotions_cheers}, jag har fortfarande kvar min masteruppsats men det är individuellt arbete och jag behöver inte göra läxor eller föredrag eller vara på seminarier, eller sova på tråkiga föreläsningar!


    5 år har svisch eller segat sig förbi beroende på humör och jag har klarat av det!!!!!!!!


    Så idag ladies är det skumpa till alla!!


     

  • Heloise

    Tack för alla grattis!


    Idag har dock varit en mindra bra dag och Julle har varit besvärligt, har för första ggr kräkts på jobbet, för säkerhetsskull så blev det 3 gånger.


    Ska det inte bli bättre när man närmar sig v12? För mig blir det bara värre


    Usch jag ska gå och tjura framför en film, Panzer är ute och dricker öl med killarna och de var alla överrens om att jag måste knipa tills den 1/1... jag som tänkte att Julle skulle komma en 2 veckor tidigare så jag slipper julen!


     

  • Heloise
    Sonja68 skrev 2010-06-01 13:48:40 följande:
    Gud hör bön!! Han gav mig Blomman o Heloise
    Där fru Heloise fullpumpad i bebishormoner för ett ögonblick glömde att hon inte skrev i pajkastartråden på FL och blev lite lite agressiv {#lang_emotions_sealed}

    Han hörde dig iaf när han gav dig blomman det är då säkert!!


    Vad roligt att höra att din pappa är så mkt bättre cantaton, och klart du ska träffa snyggingen igen Solde


    Igår gick jag in i vecka 12 och på torsdag ska jag på privat vul i Uppsala, helt onödigt och fjolligt och ängsligt, men det ska iaf bli jättespännande. Annars börjar illamåendet, åksjukan och tröttheten ge sig. Min redan runda mage har ändrat form och ser numera bebisrund ut.


    Det lät som en alldeles underbara tjejträff Sonja! Jag saknar rödvin och cigaretter, men Panzer har köpt ett alkoholfritt rödvin till mig som faktiskt ska vara jättegott, säger de som provat.

  • Heloise

    BT krånglar för mig med jag har blivit utslängd ett gäng gånger och blivit av med inlägg som jag skrivit.


    Jag väntar på att Panzer ska komma hem, tänkte att vi skulle ta med oss en varsinn bok, en filt och så köpa en sallad var på stan och dra ner till Bollan, dvs Boulognerskogen, en stor och jättefin park inne i Gävle. Kanske kan jag övertala Panzer att gå på Hood med mig också om jag rakar benen, vaxar mustaschen och blinkar med fransarna

  • Heloise
    Daa skrev 2010-06-02 11:43:49 följande:
    Har jag skrivit här att jag är gravid igen? Det har jag kanske inte gjort? Tankarna lyder, för det mesta: blir det tredje gången gillt, eller kommer min make och jag att fortsätta vara barnlösa, alla graviditeterna till trots?
    Jag håller allt som går för er, och jag tror att det är tredje gången gillt för er! Jag tittar till dig i bebistråden ibland
  • Heloise
    Daa skrev 2010-06-02 12:12:36 följande:
    Tack. Och jag tittar till dig här. Så spännande med det tidiga ultraljudet (eller missförstod jag? ).
    Nej du missförstod inte alls, det är dags imorgon, Panzer har givit ungarna sovmorgon, och ska hänga på till uppsala. Det är ju som sagt var egentligen helt onödigt men å andra sidan fanns möjligheten och det kostar bara 230kr, så varför inte? Då kan jag iaf slappna av lite grann.

    Hur mår du och vilken vecka är det? Måste vara vecka 8 eller så?

  • Heloise
    Daa skrev 2010-06-02 12:25:17 följande:
    7+3. Den här graviditeten har hittills varat en och en halv vecka längre än den förra. Wo-ho! Och så mår jag rätt illa emellanåt och det tar jag som ett bra tecken. Tröttheten gör mig ganska asocial, men den är väl också ett bra tecken. Har gett upp alla tankar på att jogga, för skumpandet gör alldeles för ont. Helt rätt att ta den möjligheten. Och så roligt att få se Julle. Jag kommer kanske också att kolla om möjligheten finns (har ju ganska färskt minne av hur den första graviditeten slutade med ett MA i vecka 10).
    Woho! Jag vägrar tro att det ska resultera i något annat än en mini Daa den här gången!

    Ja illamåendet är ju ett väldigt bra tecken. Tröttheten och illamåendet har så småtteliga börja släppa på mig, ser framemot en dag utan powernaps och trocadero( som är det enda som fungerar mot illamåendet för mig konstigt nog).


    Jag har ju bokat det här privat, men Uppsala är inte långt borta( 1h med bil) och de hade tid när jag ringde, dessutom ska de vara väldigt väldigt bra där, säger läkarkompisen. Det är ju just MA aom jag är orolig för, eftersom så många har fått det., och det känns som om man kan slappna av ganska mkt om allt är bra i v12.


     


     

  • Heloise
    Aleta skrev 2010-06-02 12:55:42 följande:
       Jag vet inte om jag törs.
    Jag håller med Daa och Sonja, de flesta skulle ju förstå att du var ironisk och de som inte fattar, tja de är nog förlorade i debatten iaf
  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-06-03 09:01:08 följande:
    Ni tanter som är sådana som minns den gamla goda tiden i Tanttrådens begynnelse kanske listar ut vems sida det här är? www.dinhalsokalla.se/default.htmlSkitkul! She´s on track!
    Härligt! Inte konstigt att hon inte har tid att hänga här med oss

    Idag var vi på vul och Julle mår finfint, han är större än beräknat och vi har fått nytt datum 15 december. Alltså är jag i v13 nu!


    Det var så otroligt häftigt att se honom/henne på skärmen, först var h*n still sen blev det en väldig fart efter att dr buffat och knuffat på magen.


    Allt så perfekt ut och dr sa att det var en fullständigt normal graviditet och eftersom allt var bra så sa han att nu är det 99% säkert att det kommer en bebbe till oss!

Svar på tråden Tantvarning del 8