• Heloise

    Tantvarning del 8

    Härligt med gala Sonja! Hur är det med fötterna? Jag har problem till och från, och det enda som hjälper mig är stödstrumpor, fast då har jag ju ett stående jobb.


    Ja sjuka karlar är ingen höjdare direkt...{#lang_emotions_frown} hoppas du också blir omhändertagen blomman!


    Idag snöare det här, som i snöstorm och det har lätt kommit 3 dm blötsnö sen igår. Jag var tvungen att köra Panzer till jobbet eftersom jag itne ville att han skulle ha den nya bilen med sommardäcken, utan den gamla med som vi inte hunnit byta till sommar däck på. Men eftersom ajg också måste till jobbet( fast senare) så skjutsade jag honom.


    Svärmor kommer och hämtar katten snart och jag ska powernappa en timme innan jag måste göra mig klar för jobbet. Jag är trött mest hela tiden och jag kommer aldrig jobba hela dagen om jag inte får nappa lite.


     


     

  • Heloise

    Sen så har min hjärna blivit slö, och jag ser nu i efterhand att det saknas en hel del ord, både här och där i mitt inlägg {#lang_emotions_dreamer}

  • Heloise
    Soldemor skrev 2010-04-22 09:10:23 följande:
      Du kan utan problem skylla allt på ditt välsignade tillstånd!
    Du har så rätt Solde, jag kan skylla allt på det

    Jag är inte galen, jag är {#lang_emotions_gravid} hahahaha

  • Heloise
    Sonja68 skrev 2010-04-22 10:03:13 följande:
    Benen är lite mindre svullna nu, indianerna har dragit vidare! Men efter en hel dag på jobbet är de svullna, fastän jag har ett stillasittande jobb.
    Då tycker jag helt klart att du ska prova stödstrumpor en dag! Jag trodde aldrig att det skulle bli en sådan skillnad, men det är sanslöst så skönt det är med stödisar! Sen förebygger de åderbråck också.
  • Heloise

    Jag köpte mina på apoteket, de mäter din vad( tjockaste stället) och så utgår de efter det måttet samt din skostl, nä inte alls dyra( tycker jag) min kostade typ 130kr för ett par, och det är det helt klart värt!

  • Heloise
    Im yours skrev 2010-04-22 09:42:55 följande:
    Minns då jag väntade minstingen, o sommarvickade på sjukhusets journalavdelning. Det var men inte ska väl du göra det, o vänta så öppnar jag den dörren. Nej, nu har du jobbat på tok för länge utan rast etc etc ........... En mycket behagfull tillvaro
    Nja jag skulle inte tro att jag får en sådan behandling på mitt jobb, är väl snarare så att man får passa sig för att gnälla. Varit gravid och fött barn de har de alla gjort både en och 4 ggr
  • Heloise

    Men Vickan för f-n! Usch nä nu fick hon en massa {#lang_emotions_minus}!


     


    Själv är jag på jobbet och det är inte kul alls...!

  • Heloise

    God morgon!


    Hej bruttan och grodan, ett stort varmt rungande grattis till dig och herr brutta!


    Idag skiner solen, vilket är jättebra för då kanske snön försvinner, men jag är fortfarande sur på snöstormen som kom igår, helt onödig!!


     


    Nu är lilla Tirza steriliserad/kastrerad och hon är en slagen lite terrorist. Hon vill med sova i knäet och kela med de andra missarna. Lugnet har sänkt sig, allt som krävdes var en operation


     

  • Heloise

     


    passionsblomman skrev 2010-04-23 12:36:10 följande:
    Den här kanske syns bättre....

    Nämen där är hon ju! Världens gulligaste lilla svartnos!

  • Heloise

     


    Soldemor skrev 2010-04-23 13:14:36 följande:
    Så bedårande! Och här är agent Kavat Surikat med rätt att lekaOch varför är texten blå och understruken?

    Siena är ju bedårande!

Svar på tråden Tantvarning del 8