• Heloise

    Tantvarning del 8

    passionsblomman skrev 2010-05-25 19:06:16 följande:
    Heloise, jaså det är det Herr Panzer sysslar med nuförtiden, då han aldrig syns till...Här rullar ett oväder in i ruskig fart, så vore det jag hade jag rusat fort som den med de där bladen.Själv satte jag just årets första rabarberpaj i ugnen. Fast Den Rabarb jag hittade var lite få stjälkar på än, så jag har fyllt ut med lite frysta hallon. Sedan råkade jag glömma att det inte var äppelpaj, så jag strödde ingefära och kanel på den. Undrar hur det där kommer att smaka egentligen?Nåja, mycket vaniljsås så är det nog gott!
    Härligt med rabarberpaj! Hallon och rabarber gifter sig fint, och jag är säker på att ingefära och kanel passar bra in! Lite cross-over baking sådär!

     


    Herr Panzer är aldrig hemma *surläpp* han bara tar hand om ligistungar hela dagarna eller hänger med fp. Känner mig övergiven och tragisk! Fast jag är stolt oxå, ligistungarna gillar verkligen Panzer och föräldrarna krävde ett extra föräldrarmöte där de krävde att han skulle få vara kvar nästa år, för ungarna tyckte så bra om honom. Så jag borde väl vara en bra fru och ställa upp för min man. *Tar på mig pillerburken, fyller handväskan med fp blad och  tar på mig kappan i sann Jackie Kennedy anda. Här skall vinnas röster, klart folk ville ha blad från en glåmig mysfes gravid kvinna som sörplar trocadero och äpple!

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-05-25 19:36:08 följande:
    Pajen doftar ialalfall gott...
    Jag bråkar om Vickan på FL oxå, de är helt sanslöst korkade där...

    Jag vill oxå ha paj {#lang_emotions_frown} jag har bara kolagömma, men det borde jag inte äta för det är inte bra för Julle.


    Äsch jag går med bladen i kväll istället, alltså mer kväll typ runt 21-22. Jag börjar inte förrens kl 16 imorgon så jag kan sova ut och då har alla gått och lagt sig, ergo inga frågor om vad det är för blad {#lang_emotions_tongue_out}

  • Heloise
    Aleta skrev 2010-05-25 20:41:57 följande:
    Heloise, när du ändå knallar runt med flygbladen, kan du inte slänga med en liten lapp med:  "Avskaffa monarkin NU!" Det känns som att det är en hel massa intelligenta och driftiga människor som nu tar avstånd från kungahuset medan en hel hög mindre begåvade bimbos hejar på. Undrar vilka som har bäst förmåga att få argumentera bort monarkin.
    Dammit, jag har ju redan varit med bladen, det var faktiskt ganska skönt, det är helt underbart ute, solen skiner, fäglarna kvittrar, det är lagom varmt/kallt och jag har hittat vårt nästa hus, familjen som bor där har 4 bilar, en porsche en audi jeep, en merca och en bmw... alla splittnya. Så vi snackar ett 4-6 milj villa, tragiskt nog.
  • Heloise

    Nu har jag haft kul med  en annan BT medlem på FL i Vickan tråden, det är en helt annan pajkastarnivå där, jag blev kallad en rabiat feminist med palestinasjal, lite kul faktisk, jag hqr aldrig blivit kallade det förut *känner mig stolt*!


     


    Nattnatt ladies and gents

  • Heloise
    Soldemor skrev 2010-05-26 14:24:16 följande:
    Har hittat en pojkvän till Siena. Han liknar henne lite och blev BIS på utställningen i lördags! Tänk att ha huset fullt med små lurviga sköldpaddsbollar! Suck!
    Underbart! Jag vill så gärna ha en liten blåskölpadd och vit perser, men jag har bestämt mig för att inte ha några fler perserkatter på ett tag!

    Snart måste jag åka till jobbet, usch jag är så trött på att jobba, hoppas verkligen att jag kan gå hem lite tidigare än december...

  • Heloise
    Soldemor skrev 2010-05-26 14:54:17 följande:
      Den heter: Då är det bestämt, Vickan skall överlämnas av sin far (eller något liknande) Den är väldigt aktiv nu, så den finns med bland de senaste inläggen el trådarna.Jo, det där med bebis-snuttar i knät kan jag också utan problem visualisera!
    Där har jag redan varit och gjort en insats, men jag är inte lika vuxen och mogen som Aleta, blomman, sonja och duchess, jag vill mest skrika att folk är korkade. Eftersom jag inte litar på att jag kan vara vuxen och mogen i diskussioner med folk som inte ser längre än näsan räcker så håller jag mig numera därifrån. Jag muckar på familjeliv ist, där är nivån så låg att man kan blir lite grining och spydig utan att det märks haha
  • Heloise
    Aleta skrev 2010-05-26 14:35:13 följande:
    Heloise, grattis till palestinasjalen! Oj Solde jag kan se dig sittande med famnen full av små kattungebollar som piper. Var är överlämningstråden, var, var?
    Jag har iofs ingen palestinasjal men väl en väldigt snygg  Louis Vuttion sjal som jag fick av en väns mamma. Jag får vifta med den ist
  • Heloise
    Aleta skrev 2010-05-26 15:01:45 följande:
    Du är underbar Heloise!
    Tack detsammma, det gör mig glad att veta att det finns så många passionerade och smarta kvinnor som er alla!

    Ni missade nått duchess och jag var on fire i FL tråden igår kväll!

  • Heloise
    Aleta skrev 2010-05-26 15:15:49 följande:
    Oh, det hade varit roligt att vara med! Man behöver alltså inte behärska sig där? 
    Nä inte alls lika mkt, jag kallade folk ignorant och korkade och drev med en del, det gick hur bra som helst. Men man lär ta med sig skölden för det är som att kliva in i en krigszon det mesta verkar vara fair game haha
  • Heloise

    litet citat ifrån igår för att visa vart nivån ligger haha


    Mrs X skriver till mig


    Var fick DU luft ifrån? Tappat nappen eller?


    Jag svarar:


    Oj du måste verkligen vara en tillgång för kyrkan, så charmig som du är!

Svar på tråden Tantvarning del 8