• Heloise

    Tantvarning del 8

    När är Solde på tv ikväll? Jag jobbar men det måste väl gå i repris annars får jag be Panzer spela in.


     

  • Heloise
    Kjell Präst skrev 2010-04-28 21:18:58 följande:
    "Vem vet mest" kan ses på SVT Play, för den som missade programmet.
    Svt play on the way, för mig som jobbar sen och just kom hem!

    Jag har inte läst för jag vill inte veta hur det gick för dig solde, däremot vet jag vad du heter

  • Heloise

    Åh vad du var duktig Solde, och söt som socker! Härlig dialekt oxå! Det var jättekul att hejja på dig, jag och missarna höll alla tassar och tummar!

  • Heloise

    Härligt med vin och kompisar Tinker!


     


    Jag börjar oroa mig, hur ska det här sluta? Mina tuttar har vuxit ur alla bh'ar, de var liksom F-kupa innan bulle, ska jag gå upp typ 2 stl så blir det H kupa, finns det ens?


    Dessutom har jag upptäckt att jag är ngt mer aggressiv än förut, det har blivit nått strul med rotombudslistan på vårt område och vi får vara rotombud i år igen( var förra året) Ingen har frågat om det är ok, och när jag frågade ordförande så visste hon inte varför vi var igen, men nu är det tydligen strul med listan. Skitsnack!!!!!!! Iaf sådana här saker brukar inte röra mig i ryggen, men jag fick värsta utbrottet när Panzer berättade det för mig. Jag var så himla nära att stolpa över till henne i fullt humör för att tala om för henne vilken lögnaktig övsersittar subba hon är{#lang_emotions_demon} Det är INTE jag utan det måste vara hormonerna som spökar!

  • Heloise
    dfk skrev 2010-04-29 20:12:44 följande:
    Det är klös i dig Heloise! Rätt ska vara rätt!
    Haha, det är mer ring männen i vitt... Men jag tyckte att ditt sätt att se på det är mkt trevligare, jag ska säga det till Panzer som drog in mig i huset och väste nått om att jag skulle skämma ut mig pfft
  • Heloise
    Villemoa skrev 2010-04-29 20:54:01 följande:
    I feel you sister!! Jag har DD/E i vanliga fall men nu har de allt växt en storlek eller två. Kan ju trösta dig med att boobisarna blir mindre sen igen men det tar ett tag. Så var det för mig iaf. Har du oxå grymt ont i dem?
    Ja vansinnigt ont. Det måste ju ge sig någon gång, eller? Det gör ont när jag får en kram av folk, och jag vill helst gå med armarna framför boobsen som en sköld, men då ser man ju inte klok ut

    Vad bra cantaton att det är relativt lätt att få tag på H-kupor, jag jar faktiskt beställt en gavid bh, som en sportbh fast ändå inte. Jag hoppas att den är skön.

  • Heloise

    Glad valborg, så här i efterhand!


    Bullen och jag är på väg intill stan och barnmorskan. Spännande, även om det bara är ett litet kort möte, men det gör iaf att det känns mer verkligt.


     


    Valborg tillbringade Panzer och jag i morgonrockar framför tvn, middagen vestod av fil och flingor, det är jobbigt att leva lyxliv ibland


    Puss på er tanter

  • Heloise

    Det var inget litet kort möte, det var ett jättelångt möte, jäklar vad med blod de stal av mig, 3 stora rör.


     


    Allt var bra utom blodsockret, som låg lite högt, inte över gränsen dock. Jag måste dit på onsdag för en glukosbelastning

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-05-04 15:00:53 följande:
    Jättekonstig dag!Först skulle jag göra frukost och kolla BT, men då stod det folk i trädgården och var beredda med spadar. Jo, för jag har Thujor som jag -bland en hel del annat- vill bli av med härifrån. Så då blev det koka kaffe och bekanta sig mera med lite byfolk och det var skitbra.Sedan hade de ringt från skolan för sonen hade ont i magen. Ner och möta honom. -Han ligger nu däckad efter att ha spytt ner hela tv-rummet. Magsjuka-jippi-kay-ey!Så, utvecklingssamtalet vi skulle på ville de inte att vi skulle komma till...och inte fotbollsträningen heller. Konstit va?  Ja så nu sitter man här och undrar om man inte också mår lite illa eller....???
    Stackars fina blompojken! Hoppas han blir bättre snart och att hans mamma och pappa slipper magsjuka som är bland det värsta som finns!!

     


    Jag städar, det är underbart att ha lite energi för en gångs skull, jag har tom gjort rent avloppen i handfatet på min toa!

  • Heloise
    Fjällbruttan skrev 2010-05-04 15:12:44 följande:
    Hej Grodan och jag lever, och Grodan är fortfarande Grodan Lilla Vilds förslag om att Grodan skulle heta Leif godtog vi inte....Heloise, förlåt, men jag skrattar faktiskt med dig!!Boobs som Dolly Parton och humör som en huggande kobra... been there När jag gjorde Grav-testet med lilla vild frågade maken då han fick syn på + om jag skulle vara lika arg hela graviditeten?? Den här gången har det bara gått åt en glasskål i väggenKram till er alla andra och hoppas bokföringen fixar sig Canta..Nu vill Grodan ha mamma ifred...igen...
    Fast jag tycker att Leif var lite småcharmigt  faktiskt!  

    Ja det är väl som det ska med humöret och Dolly boobs, bara Bullen mår bra, som faktiskt hemma går under arbetsnamnet Julle eller Steven, don't ask ... {#lang_emotions_tongue_out}


    Nu har ajg bara tvätten klar, sen ska jag läsa popular feminist litteratur, jo men lite avundsjuka är ni allt

Svar på tråden Tantvarning del 8