Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Heloise, för bövelen! GÖR inte sådär mot dig själv! låt dig och din kropp vara ifred och nojja inte nu över detta! Tuttontet går över-och var glad för det-det vore inte kul att ha dem så ömma i nio månader. Sedan lä du få känna på tuttar så det räcker, när mjölken rinner till. Även det går ju sedan över-som tur är, för man tror man ska sprängas först. Men sedan lugnar det ner sg så man inte känner sig som en mjölk-bomb hela amningstiden.

    Och illamående är BARA skönt om du slipper så mycket som möjligt.
    faktum är att det inte ÄR så himla mycket symtom i början. och jag vet-det gör att det blir helt surrealistiskt. Allt känns ganska som vanligt och så har ändå det ovanliga inträffat och man har ett mirakel inom sig, men det märks knappt...

    Jag gillar också engelska deckare! Både på bok och tv.

  • passionsblomman

    Tinker, {#lang_emotions_surprised} sådär kan du ju naturligtvis inte ha det!
    Jag kan inte se något annat än att du kommer att var atvungen att säga till på skarpen och inte linda in det alls. Dvs säga att du inte har plats i din vardag för så tät kontakt och att det helt enkellt måste upphöra för detär inte OK. Och att du verkligen starkt upplever att hon har behov som du inte kan fylla.
    Det är en sak att finnas där för en vän. det är en helt annan att bli helt uppslukad. Och om något inte är ömsesidigt så blir det kanske inte vänskap egentligen?

  • passionsblomman

    Åh, nu har jag haft en smärre sammandrabbning med min förkylde sambo.
    Shit alabama! {#lang_emotions_throwup}

    Jag hatar när han är sjuk, det är tamigfan jobbigare än att vara sjuk själv! Och jag är ju dessutom risig själv och har svinont i halsen. Fast det har jha inte ens märkt, efterso  han är upptagen med att uppleva hur det är att vara nära döden...

    ...men tror ni att han kommer att stanna hemma från jobbet imorgon? Nejdå. Man kan ju inte vra hemma från jobbet. DDet går inte an (idag är hans lediga dag ifall ni undrar vad han gör hemma idag)
    Alltså tänker han vara maximalt sjuk idag och tror stenhårt på att då är han frisk imorgon och dunket i bihålorna borta. Att idag masa sig iväg till apoteket och köpa nässpray, det är bara onödigt. Och att vi behöver få hem lite mat idag också. Han är ju ändå inte hungrig nämligen.
    Fast vi råkar ju ha en son också....
    Och "då är det väl bara att jag åker och handlar då!" Jaha? För ditt bihåleonda slår mitt halsonda då eller vad? Eller vänta nu...han ska vara maximalt sjuk idag, för det passar med att han måste ju jobba imorgon. Jag kan vara lite halvsjuk i flera dagar istället, och därmed göra allt hemma ändå, jo för det passar med att jag ju ändå inte har något jobb. Och då är det ju inte lika illa om jag går och är lite sjuk. Det drabbar ju liksom ingen ändå.

    Jävla patetiska ynkepynk! {#lang_emotions_yell}Jag blir helt galen och tappar varje tillstymmelse till medlidande. Han lider alldeles tillräckligt själv. Odrägliga karl.

  • passionsblomman

    Kjell, jo, just precis. Jag tog som av en händelse upp den reklamsnutten i mitt lilla utbrott igår...{#lang_emotions_djavulsk}

    Sonja, jag måste bara...den där smileyn du satte bakom Grrr nyss, förstora upp rutan med alla de små och kolla närmre. Det är en med ett plåster för munnen. Typ "jag säger ingenting jag" Men det var många av de där jag inte såg ordentligt-därför förstorade jag upp dem massor. Kolla får du se!

    Nu ska jag se om lite {#lang_emotions_coffee} kan föra in lite livskänsla i mina ådror. Det är inte ens gott när man har ont i halsen, men det hjälper mot huvudvärken.
    Snart måsste jag vara lite pigg, för sonen och jag ska åka och köpa nya skor. De gamla är för trånga och det är match på söndag. (De han fick av dig Tinker blir lagom nästa år, han har småååå fötter precis som sin mamma och pappa)

    I´m yours, var rädd om dina footblad som Tony skulle sagt.

    Heloise, ja jösses, då kommer du få både direktiv och historier på jobbet...

  • passionsblomman

     


    Aleta skrev 2010-04-22 17:40:55 följande:
    Min make berättade precis, gissa om jag blev besviken!

    Man borde skriva till hovet och uppmärksamma dem på debatten...
    Snacka om arton steg bakåt! Detta trodde jag verkligen aldrig.

  • passionsblomman

    Där är du ju Bruttan! Jag har sms dig för jag började undra om allt var som det skulle. *andas ut*
    Här har vi fått plusfunktioner och kan skriva kursivt fett och med tomtesmileys {#lang_emotions_tomte}

    Åsså har Kjell skrivit en dikt åt dig, har du sett den än?

    Välkomna hem förresten! Jaså, ingen Elvira, undrar vad hon är då...

Svar på tråden Tantvarning del 8