Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Tantvarning del 8

    3 veckor

    HA! Kolla, man kan klistra in bilder från sitt galleri i texten nu! Här är Tirza med sina syskon....

  • passionsblomman

     


    Heloise skrev 2010-04-23 14:52:34 följande:
      Nämen där är hon ju! Världens gulligaste lilla svartnos!

    Ja och hon syns rätt bra när man klickar upp bilden!

  • passionsblomman

    Be aware of the cat!        I´m dangerous!

    De här två bilderna garvar jag högt åt varenda gång jag ser dem!

    ...och VEM är det hon ska sätta respekt i? Jo sin mormor...

  • passionsblomman

     


    Heloise skrev 2010-04-23 17:20:46 följande:
      Det är taskigt att skratta blomman Tirza har helt rätt, mormödrar skall hållas kort Alltså ibland är folk så jävla korkade att klockan står still!!! Det slår mig då och då, som när en tant frågar mig om minute maid juicen är god. Jag: "det är den säkert" Tant: " men är den god då?"Jag:" jag vet inte, jag tycker inte om juice"Tant:" så den är sur alltså?"Jag: " Det tror jag inte"Tant: Men du har ju inte smakat på den"Jag: " Jag tycker inte om NÅGON juice, det spelar ingen roll om den är söt eller sur. Jag dricker inte juice!Tant: "Va? Tycker du inte om juice"Jag" Nej"Sen går jag därifrån, någon jävla måtta på serviceandan får det lov att vara!

    Asgarvar!

  • passionsblomman

    Halloj!
    Jag har inte tid att vara här als egentligen, men dels måste jag ju kolla läget och dels haar jag hälsningar från Bruttan:
    De fick stanna kvar på lassa hon och lill-grodan, för värdena som skulle sjunka har bara planat ut. De får inte åka hem förrän det ser OK ut, så nu solar Grodan så hon ska få komma hem i ett vips.

  • passionsblomman

    Hallå ladies. Jag har inte glömt er eller så, men det blir minimalt med BT några dagar nu. Min mamma kommer imorgon och min ena syster med dotter. Jag försöker vinna den hopplösa kampen att komma ikapp med städning och allt här till dess men...

    ...idag är jag så besviken på utvecklingen av denna dag. Vi skulle stapla ved, för sambon var ledig idag. Så ringer de 07.15 och påstår att han borde vara på jobbet för att han står på schemat. Jag skriver varje måanad av schemat på vår almanacka så man lätt kan se tiderna och jag är säker på att jag varit noggrann. Men nu miste jag min samarbetsparter hela dagen och dessutom känns det som mitt fel att det blivit fel och han fick en pissig start på sin dag.
    Jaha, det är bara att tänka om och städa idag-ensam, och så får vi stapla ved imorgon då-fort som satatn, för när mamma kommer behöver vi platsen som veden ligger på att ställa bilen på.

    Iallafall är det meningen att jag ska umgås med familjen nu  några dagar. De får väl kryssa fram i skiten och pinalerna om jag inte hinner allt.

    Jag läser allt ni skriver och bryr mig, bara så ni vet!

Svar på tråden Tantvarning del 8