• Äldre 15 Apr 14:20
    122134 visningar
    1160 svar
    1160
    122134

    Tantvarning del 8

    Oj, ny tråd! Jag har inte alls hängt med på att den gamla höll på att gå ut! BRA initiativ I´m yours!!!

    Den andra tråden kan du förresten anmäla själv och be att få borttagen pga dublett. Lilla rosa handen bá.

    Nu vill jag att Heloise ska komma hit, för hon har ju stora nyheter........

  • Äldre 15 Apr 15:56
    #8

    Panzer, tssss...världen bävar alls icke utan JUBLAR och gläder sig!

    TJOHOOOOOOOOOOOOOOO en bebis i smurfhuset!
    *korkar upp skumpan*

    Mitt största grattis!

  • Äldre 15 Apr 16:07
    #10

    Hmmm, jag tror smurfer är vad de är och smurfar är det de gör...

    Åh vad roliga nyheter detta är!

  • Äldre 15 Apr 16:28
    #12

    Ni har alltså således smurfat till en smurf nu och får du välja så smurfar ni fler smurfer framöver...


    passionsblomman skrev 2010-04-15 16:07:59 följande:
    Hmmm, jag tror smurfer är vad de är och smurfar är det de gör... Åh vad roliga nyheter detta är!
  • Äldre 15 Apr 16:32
    #14

    Jag måste berätta en grej.

    I förrgår var jag ute på byn och mötte en förälder vaars dotter rusade fam och ville sälja majblomma och de föll sig då så att vi började prata. Hon sade sig vara "mycket nära vän" till de vi köpte huset av. Hon var själv från huvudstaden och jag stod där en bra stund medan hon fullkomligt öste skit över vår by och hur folk var här, hur illa de som sålde till oss blivit behandlade och hur ouppfortsade ungarna här är jämfört med i Sthlm osv osv osv.

    När sambon kom hem senare på kvällen kände jag mig skitlåg och insåg att det där tog hur mycket energi som helst av mig och jag kände mig riktigt ledsen.

    Igår gick jag ut på vad jag tänkt mig som en kort promenad i solen. Gick på en för mig okänd väg och frågade en kvinna som krattade sin grusgång vart vägen ledde. Vi börade prata och hon hade köpt majblomma va min "jättefina son" dagen innan. Hon ville bjuda på kaffe och jag blev kvar i hennes trädgård i flera timmar! Tanten är skert närmare 70 bast-kanske mer, men vi snackade ta mig tusan om allt möjlig-precis som vi här i tråden!
    Jag sa till henne att det var riktigt oligt att få träffa henne och berättade om dagen innan och den negativa kvinnan.

    Hon sa att de som hade vårt hus dels var ganska dda med att de tex hade sina minihästar mitt i trädgården och att de inte sökt någon kontakt alls med grannarna. De hälsade inte när folk gick förbi OCH de sket i att sköta vissa saker som folk retade sig på. Tex att de inte klippte häcken-så att sikten i korsningen var obefintlig och sådant.

    De där grejorna har jag fatatt sedan förut av saker de närmsat grannarna sagt. Det är ju lite så att bir man mitt i ett samhälle så dels får man ju ta att folk snackar och kommenterar, och dels finns det ju litenormer för trivsel och sådär. Man kan visserligen leva som man vill, men det är rätt lätt att bli " de där konstiga" eller de där som bara skiter i trädgården.
    Flera personer har redan sagt till mig "du ska veta att det där har varit en underbar trädgård" och jag har för länge sedan insett att en del i att folk ska se det positivt med oss här, är att de ser att någon klipper häcken, hamlar lindarna, beskär fruktträden och ser till att gräsmattan inte blir knähög.

    Iallafall, det är ganska brutalt hur påverkad man kan bli av mötet med människor! Igår gick jag ut och kände att "jag har en massa gråt i mig som inte kommer ut"
    När jag gic hem var jag glad så jag sjöng för mig själv...

    Och ålder på folk spelar kvitta. Den här kvinnan var en pärla!

  • Äldre 15 Apr 18:49
    #16

    Du, det är bra precis exakt samma BF ni har som vi fick är vi räknade på det hypotetiska om vårt IVF hade lyckats. Visst, det är redan fullsmockkat med födesedagsbarn i december och januari i våra nära familjer, men allvarligt-VEM BRYR SIG i det här sammanhanget!

    Är det någor jag tycker är RIKTIGT korkat är det isåfall när folk håller på med sna försök och så gör oilka uppehåll utifrån att "men nästa sommar då passar det int e för då ska vi resa, så då skjuter vi på det till hösten" etc etc. Som om det vore någon jäkla beställningsgrej.

    HURRA för att ni funkar och funkar ihop dessutom!

  • Äldre 15 Apr 19:17
    #18

    Vaddå för vulkan???

    Och vaddå alkoholfri? Alla är väl inte på smällen här heller!
    *ger hallonsaft i sann smurfanda till heloise och kör äkta vara själv*

  • Äldre 15 Apr 20:36
    #20

    Ojsan, ja här har jag inte kolalt några nyheter. Vi har haft strålande sol här idag så det har inte kommit någon aska till Småland än iallafall...

  • Äldre 15 Apr 23:17
    #26

    Usch didis och Bobou, vad pissigt att ni har era män jättelångt bort med en förbaskad vlkan ivägen! Hoppas den är som jag-intensiv men inte så långsint...Värre om den liknar min sambo, som kan pysa och pyra i åratal!

  • Äldre 16 Apr 12:58
    #46

    Jag skrattar ihjäääääl mig!!! Åh vad klockrent! Hela vägen så att säga!


    Sonja68 skrev 2010-04-16 10:02:26 följande:
    Hahahahahaha.... Kan inte låta bli att skratta.Vårat gäng fick tag på den absolut sista hyrbilen i Calais och är nu på "bilsemester". Mysigt. De är 6 personer och 4 av dem skall hoppa av i Stockholm och 2 av dem ska upp till oss, längst upp i Bottenviken. En resa på 270 mil Voj, voj! Men eftersom vi har länge klagat på att ledningen har stora kommunikationsproblem, och nu sitter de alla i en bil på väg från Calais till Sverige, så borde de se det som ett tecken från ovan. Nu har de _verkligen_ TID att prata med varann VD:n börjar dessutom sin semester idag och skulle till fjälls. Så efter 270 mil ska han... sätta sig i bilen och köra 55 mil till
Svar på tråden Tantvarning del 8