• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • lanovia 08

    Tjoho här kommer jag. Grappar tag i en bit cheesecake och springer snabbt undan innan ni börjar slå på mig för här är det just nu både städat lagom till fredag och tvättade fönster.


    Fönster var ett måste för att kunna se ut, jag ville inte missa solen hela våren. Städa, tja prästen kommer hit idag och skall prata dop med oss och vi hade inga extra kartor att dela ut. Karta behövde man innan igår för att inte snubbla här i huset. Babysitter där, babygym där, hög med gamla album där, rentvätt som skall vikas i trappan och tja färgen på golvet??? Svart ungefär samma färg som våran hund.

    Nu är det bara barnsakerna att väja för men dem är ju svårt att göra något åt.

  • lanovia 08

    Blommis tänkte på det du skrev häromdagen om hur möte med andra personer påverkar. Just nu sitter jag här hyperstressad och jag är inte ett dugg stressad egentligen.
    Har haft mina föräldrar här som var stressade. Är trevligt att ha dem på besök men jag blir så stressad nästan varje gång för de skall hinna med så himlans mycket.
    De har passat E medans vi var och planerade kök hos en försäljare. När jag sedan kommer hem så skall de hinna prata med mig och sedan iväg för de måste ju hinna hjälpa min bror med hans barn också. Hjälpen där gick ut på att hämta hem dem från dagis och inget som han behövde akuthjälp med just idag utan bara skönt för honom att slippa.
    Och JA självklart skall de hjälpa oss båda jag säger inte att jag har någon förtur. Men kan de inte säga nej någon gång och då menar jag åt båda hållen? Det är nästan alltid så här om de lovat att komma ner och hjälpa oss med något då vill mamma hinna till broderns familj också. Och istället för att göra en sak ordentligt ena dagen och nästa en annan dag så skall de stressa runt också blir de griniga och trötta.

  • lanovia 08

    Också är jag så trött på dolt klagomål. "nu skall vi se här E har mamma klippt dina naglar ordentligt"
    Detta betyder du kanske borde klippa din dotters naglar. Ja eller så gör vi det när vi tycker det behövs. Vilket iof är precis nu och helst för några dagar sedan men varför skall någon annan tala om det för oss?

    Jag kan verkligen bli så trött på alla kommentarer och daltande. Vi tar hand om vår dotter, älskar henne och gör allt för att hon skall överleva. Och det är ingen porlinsdocka som går sönder om man petar på henne.

    Hmm undrar vad som hände med mig för jag är egentligen inte ett dugg irriterad just nu men när man träffar dem får man ju försöka intala sig att det här är deras barnbarn låt dem hållas nu och gör som du vill sedan. Men trött blir man.

  • lanovia 08

    Tänker på Bruttan och tar gärna några värkar för henne. ... fast bara om jag får andas lustgas också.

    Grattis i efterskott om det var igår du fyllde!
    Och kanske grattis på självaste FÖDELSEdagen till grodan!

  • lanovia 08

    Andbeyond skönt att det värsta av det onda är gjort.

    HOppas du också får en trevlig helg.

  • Daa

    Sonja: glömde kommentera det. Jag skrattar också fortfarande.


    passionsblomman skrev 2010-04-16 13:17:04 följande:
    Sonja, jag skrattar fortfarande åt styrelsen i bilen i 270 mil. Det är så hysteriskt roligt och rätt åt dem att det inte är sant. Jag läste för sambon och han asgarvar också
  • Daa

    *vinkar till lanovia*
    Förstår att du blir lite stressad när de som är på besök verkar sitta på nålar.
    Jag skulle nog också bli irriterad på dolda klagomål. *kramar lanovia och lilla E*

  • Daa

    Härligt. *mumsar till kaffet*


    Leksi skrev 2010-04-16 13:40:04 följande:
    Jag har gjort en hallon-cheesecake till tjejmiddag ikväll så alla som vill provsmaka - var så goda! *bjuder runt*
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan