• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • _koko_

    Gooud mooourrrning! Jag har ju varit uppe ett par timmar redan, hängt en tvätt (vi har timer på tvättmaskinen så jag har en maskin klar när jag vaknar, praktiskt!) och maskin nummer två är strax klar. Ingen baksmälla här inte!
    Sambon är ute med barnen så jag får en chans att göra mig i ordning och slå in presenterna, skönt.

    vickan - Jag uppskattar din input (jag bad ju om det!), men jag håller inte med dig. Vi snackar ca 15 gäster bara, närmaste släkten och en endaste kompis (vi har inte bjudit fler), hade nog tänkt annorlunda om det varit en stor tillställning.

    Nu piper tvättmaskinen!

    Parnassia - Lycka till idag, hoppas dotterns humör bättrar på sig.

  • BrudSommar2006

    Hej Koko, när sade du att du kunde nästa vecka nu igen?


    Iris är på simning och Astrid sover, tror katterna är ute.

  • _koko_

    BS - Ja, när sa jag egentligen? Må, To och Fr, fast på fredag har jag båda barnen. Ti kan jag också, men då kan vi inte vara här. Eller jo, det kan vi visst, om vi tar en promenad eller sitter ute från kl 13.

    Nu duschen!

  • Parnassia

    *iiiih* VET ni hur MYCKET 40 m3 ved är!?!?! Jag trodde jag visste... Men jag har reviderat min uppfatttning...

  • BrudSommar2006

    Koko, vad sägs om torsdag? Senast halv två måste jag åka för att hinna hämta Iris, kanske lite innan för säkerhets skull.

  • Lapinette

    Hej alla galna kvinnor!

    Jag vaknade bara lite lätt yr i huvudet imorse kl 04.00 när maken lämnade hemmet. Stackarn! Han fick sova 3 timmar och dricka 4 sorters champagne och en halv flaska Valpolicella igår och sen idag resa hela dagen till Tel Aviv. Själv tänkte jag fixa min inbjudan, städa och slöläsa lite på balkongen innan det är dags för Bounce med familjen . Vad ska ni hitt' på idag?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge