• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Fru E

    Attans måste vara något fel på ölburken för den är tom *hoho* *springer ut till kylen och ser vad som finns*


    Me like BRIO

  • _koko_

    EA - Jag ser nog stjärnan!! Ta en till öl för tusan, jag klämde precis det sista ur vinboxen. Japp, här dricks det fulvin!

  • Fru E

    Koko-nähä du ser i syne eftersom du dricker fulvin *säger vinnovisen själv som dricker när hon får ett glas*

  • BrudSommar2006

    Usch, vilket tjat om den här trådstarten, jaja, det får väl bli nåt som jag och Astrid knåpar ihop då, söndag sade ni. OK då blir det söndag då.

  • viktualia
    _koko_ skrev 2010-04-23 20:19:47 följande:
      Men HALLÅ! "Min första järnväg" köpte jag på åhlens idag för 299!! Vilket lurendrejeri! Tur att jag fick presentcheckar på 200kr (100kr för varje 500 man handlade för) så jag inte behöver känna mig fullständigt lurad...Men sajten jag länkade till var väl inte särskilt politiskt inkorrekt, eller hur menade du?
    jag bidrog ÄNNU en pk leksakssajt! Det var så jag menade... ha ha ha... du är nog full helt enkelt.. hhihihihi.. här blev det bara en halv öl till maten...
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge