• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • snaily

    Koko
    Får bygga en lägre toastol först, han har ju så korta ben så det är svårt att hoppa upp på sitsen utan att falla i vattnet - vilket vore ett öde värre än döden om du frågar Korven.

  • _koko_

    Ja, just det, vatten är ju det värsta som finns enligt korven!
    Nu måste jag krypa i säng, ska vara pigg dop-fadder i morgon!
    Kram på er raringar!


    BS for TS!
  • viktualia

    koko - du kommer raggla in och vara bakis imorgon.. fniss fnisss....


    om det blir tal så tycker jag att du ska påannonsera det efter sången och säga nåt om att "om det är nån som vill säga nåt, så gör det nu" och sen avrunda det hela med nån dikt el liknande.. blir snyggare

  • Parnassia

    God morgon! 40kubik ved håller just nu på att lastas av på vår gård. Jag ska sköta barn och markservice åt maken och de tillresande hjälpredorna. E vaknade kl 6 supersur och ville bara upp, se på tv och äta frukost. Och hon sa bara NEJ! hela tiden. Det har tinat lite nu dock. Vad tror ni om denna dagen!?? Solen skiner iaf. Ge mig styrka till resten. Kram!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge