• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • _koko_

    Hmm, 400 inlägg på en helg, klarar vi det...? Men om jag fortsätter såhär borde det ju inte vara några problem.

  • _koko_

    DET skulle vara värt att fira, 12000 inlägg har vi bara varit uppe i en gång förut så vitt jag kommer ihåg!

  • snaily

    Tack för underhållningen! Härlig fredagspartystämning!


    Inte så mycket av den varan här just nu - maken har gått iväg för att dricka öl med en före detta kollega och lämnat mig alldeles ensam hemma. Rätt skönt, fast blev ju lite danssugen efter alla youtubeklipp.


    Korven mår bra nu, innebär att jag borde gå en promenad med honom, hmmm.... *trött*


    Koko
    Jag vill se din dans
    Hoppas jag hinner få tid före v 13+6 - frågade BM om när det brukar göras men hon hade inte koll på det. ? Kanske kan bero på att det inte är en kotte i de här trakterna som blir gravida när de är över 30, typ. Knappt över 25 heller.
    Nåja, jag borde vara i v 9+6 när jag ska till BM så det ska väl inte vara någon fara på taket!


    Lappis
    Kul att ni (du) bokade ostbutiken! Om ni har gäster som inte gillar ostlukt tror jag inte det är så farligt, näsan vänjer sig trots allt rätt snabbt vid starka dofter.


    Nenne
    Vilken härlig mage! Vill haaa!


    sätter en strumpa här
  • Snorkfröken77

    Hej hopp, har smygläst några dagar!

    Tusen tack AM för inboxat meddelande! Läggs definitivt till vill-åka-till-listan, men det blir nog när kotten blivit tillräckligt stor först.

    Nenne - Hur söta var ni alla tre? Magen, Nancy och du! Som socker

    koko - Jag kan gissa mig till vad tasselnåt innebär

    EA - Du kommer också få en mage och vara precis lika fin som Nenne *kramar*

    Lappis - Jag röstade också på ostbutiken, jättekul med något annorlunda!

    Annars har det varit deppigt här, var totalnere igår, grinade hur många gånger som helst, har fått så några gånger under graviditeten då jag bara bryter ihop och inte tycker om mig själv och min kropp. Kan säga att jag aldrig känt mig så jävla osexig och ful som jag gör nu {#lang_emotions_cry} Det där att man skulle känna sig fin och glowing är ju bara BS!
    Som tur är har jag världens bästa kollega som förstår mig till 100% och inte heller gillade att vara gravid så jag får stöd hos henne. Svårt för maken, han säger att han tycker att jag är fin och att han älskar mig men jag tror ju ändå inte på honom (att han tycker jag är fin). Jaja, idag känns det lite bättre, men det är fan inte kul att vara gravid!
    Dagens roligast var iaf när jag satt hos en kollega och såg utanpå hur det rörde sig och sparkades där inne!
    Missförstå mig rätt, jag vill ha kotten mer än något annat (skulle inte överleva om något hände med kotten nu), men jag vill snabbspola fram till slutet av juli.

    Nu ska jag gå och hämta en glass och trösta mig med.

    Trevlig helg på er!


    BS for TS!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge