• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Lapinette

    kokisen - den har nog ca 10 år på nacken. Så det kanske räknas som ny? Nej, nu väntar champagnebaren. Ha en trevlig kväll! Bye!

  • passionsblomman

     


    _koko_ skrev 2010-04-23 17:45:58 följande:
    PB - Skönt! Googla på tassel twirling så får du se! EA - SKÅL!!

    Det gjorde jag, men det måtte ha varit något förbjudet, för det kom inte upp något..

    Ea, av öl såklart!

  • Fru E

    väntar för övrigt på att maken ska upptäcka att vi inte köpt någon present till konfirmanden imorgon, försöker få honom att förstå att han ibland med måste komma ihåg saker


    Här blev det en royal export, finns bättre men ända som fanns i kylen

  • _koko_

    lappis - 10 år, då är jag äldre än jag trodde!

    PB - Vad har du för filter påslaget??  Ah, nu hittade du ju rätt. Förlorade mig en stund i burlesk på youtube, kolla in knicker kittens!

  • Fru E

    Koko-jag fick upp en ruta på youtube när jag sökte om att man måste vara över 18 för att se vissa partier i videon


    Skål!
  • passionsblomman

    EA, men är inte DET så himla typiskt så man bara dör! {#lang_emotions_surprised} Jag har slutat ordna med det som är till hans sida i familjen, vilket kommer att leda till pinsamheter, men det tänker jag stålsätta mig inför. Han får väl själv bry sig om att hans mamma fyller år!

  • Fru E

    PB-jag är mästarnas mästare på att fixa allting eftersom jag vill ha kontroll och vara ute i god tid men har insett att jag "mammar" maken så nu är det hårt mot hårt som gäller för att få tillbaka gnistan lite

  • _koko_

    EA - Det är svårt att skilja på burlesk och striptease för vissa, men kolla på knicker kittens, DET är burlesk! Haha, känner så igen det där, jag fixar presenter till "min sida" och sen får sambon skämmas för sin sida. Fast ibland pressar jag honom bara och talar om att det är bäst att han fixar något för jag tänker inte göra det.

    lappis - Töm baren på polaren roger vettja!


     

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge