• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hade hunnit skriva detta innan jag insåg att ny tråd fanns...

    Hej på er alla!
    Har massor att läsa ikapp och gör mitt bästa!

    Telis! Jobbigt med inflammationen. Hoppas antibiotikan verkar snabbt!

    PB! Sök jobbet för 17 gubbar, annars kommer du ångra dig. En ansökan är ju ingen "bindande" anmälan, så du kan ju ångra dig sen isf.

    Ego. Tycker det mesta är jobbigt, har en hormonsvacka igen tror jag. Lipar för allt, känner mig fet och ful och orkar inget. Lipade på vägen hem idag för att jag var sen till dagis och bilen nästan var tom på soppa. *suck*

    Ore Trist att dina föräldrar delar på sig. Mina föräldrar gjorde det är när jag var typ 21 och nyss hade flyttat hemifrån. Jättejobbigt även för vuxna, men jag var glad att jag hunnit hemifrån iaf. Kramar och tröst till dig!

    Snaily! Din stackare. Kramar i massor till dig!

  • Parnassia

    Bra start Ore! Jag imponeras av era påhittigheter!

  • Parnassia

    *Jobbar på att läsa ikapp*

    Tack för sympatier om gårdagen och tankar om att den här dagen skulle vara bättre, och erbjudanden om att ringa och skrika i telefonen.
    Faktum är att min ena syster ringde precis när jag kom innanför dörren och hon fick höra allt minsann. Jag grät och skrattade åt mig själv samtidigt.
    Idag känns det lite bättre. Vi får se hur det utvecklar sig. Jag tror att en bov i dramat är att maken ska på tjänsteresa till andra sidan jorden nästa vecka och jag grämer mig för hur det ska gå med dotter, hus, eldning och all snö själv. Jag får nog kalla in min far och svåger, men det är så svårt att be om hjälp ibland.

  • Parnassia

    EA Trist med huset! Ni får trösta er ikväll med att göra nåt kul!

  • Parnassia

    Måste säga att PB återigen har lyckats uttrycka sig mycket klokt skrift. Denna gång om att inte få huset man bjudit på. Vi var där ett par gånger också, lipade som en gnu, men är idag glad att vi inte hamnade på de där ställena, utan här i "världens bästa by"!

  • Parnassia

    Japp till EA alltså och

    Tack till PB!

    Blev det tydligare?

  • Parnassia

    Här har ovädret redan hunnit med att ge oss ett strömavbrott på en timma. Tänker bojkotta TV:n och läsa ut min bok. Det blev Läckberg till slut, är redan inne på slutet på nummer två.

    Vi får väl se hur länge strömmen stannar. Har ivf (var det första gången den förkortningen användes i den betydelsen?) laddat med stearinljus, vatten i hinkar och kannor och ställt mobilen på väckning till imorgon... Så är det att bo på landet... Men på sätt och vis är det lite mysigt.

    Imorgon ska vi till VC med E som klagat över ont i magen läääänge nu. Undrar vad de tänker göra/säga...

    God natt!

  • Parnassia

    Maj Gaaad!
    30 sidor att läsa ikapp efter en dag!
    Börjar nu.

  • Parnassia

    Åh detta med paprikor! Jag har sett det innan men kan inte knäcka koden (för visst är det väl en kod!?!?). EA! Förbarma dig över mig i en inboxning och berätta! Snälla?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge