Inlägg från: mrsya |Visa alla inlägg
  • mrsya

    Orientalisk Bröllop! Del 3

    Hej på er

    Ni verkar vara mysiga tjejer :)
    Jag är syrian och ska gifta mig 17:e april. Kul med en orientalisk tråd :)

    Vi har bokat det mesta. Har bara problem med sminkning. Vem ska sminka er? Ni som bokat in det...

    /My

  • mrsya

    Oj vad snabbt man får svar, haha massa iviriga brudar.
    Nej MY är mina initialer. Jag heter Meis :)
    Jag bor i Eskilstuna, men bröllopet blir i Södertälje (surprise). JAg toppar nog gästantalet, vi ska vara 550 pers *pust*. Är man syrian och har massa släktingar och vill gifta sig med en syrian som också har massa släktingar så blir det här resultatet :) Men det blir säkert bra..

    Mirey- jag uppskattar verkligen det. Jag har bokat en provsminkning på make up store här i eskilstuna, men vettefan..

    Jessica (som jag fattat att du heter)- Vad tråkigt för dig. Hoppas det löser sig. Jag kan inte tänka mig ett bröllop utan mina föräldrar. När har ni planerat att ha bröllopet?

  • mrsya

    Mirey- I know haha, kommer bli cirkus :) Jag ville inte heller ha så mkt folk från början, tro mig, vi var fler innan vi började rensa. Vi skulle vara ca 650 från första början, men det skulle bli kaos. Så vi har skurit ner.. :)
    Vi ska vara i S:t Jakob av Nsibin och festen hålls i kyrkans lokal. Känns tryggt, jag vet att de har supergod mat. Det är ägarna av Olles Krog, om du känner till deras mat.

    Jessica- Gud vad fint och snällt av svärföräldrarna att bjussa på det.

    Alexi- Skönt att ha en mamma som sminkar. Jag vågar nog inte sminka mig själv på den dagen, rädd för att händerna bara ska skaka av nervositet, snygg eyeliner det blir efter det..haha!

  • mrsya

    Mirey- ja de tar 1495, man får smink för 500 och en provsminkning. Nej jag funderar på att avboka, men vet inte vad jag ska ta istället. Ser fram emot ditt tips. Var bor du? Var ska ni ha erat bröllop?

  • mrsya

    Jessika- Hoppas ni slipper ställa in och att dina föräldrar hänger på. Ja, jag tycker faktiskt att det är kul med många gäster. Huvudsaken att det inte blir trångt, och det har jag kollat upp att det inte blir :)

    Chris- ja vi har skurit ner, tro det eller ej :)
    Libanon, spännande, då kan det inte gå fel med smink o hår ;)
    Blir det två bröllop? Marocko också? Lyxigt :)
    Min hy är inte den bästa, ibland är det bättre, ibland sämre. Men den är inte svår att sminka. Jag sminkade mig hos make up store en gång när jag var gäst på ett bröllop. Under festen så kletades sminket ihop. Det var dock mkt varmt den dagen både ute och inne. Men fan, jag vill inte ha det så om jag ska vara brud. Det ska hålla även om jag bastar :P

  • mrsya

    Chris- Jag kan/vill nog inte sminka mig själv, tror jag kommer skaka som ett löv :P

    Mirey- Jag hade också hellre valt Mona Lisa men tror det blir för litet tyvärr :(
    Dessutom har Fadi och Najib (hans kollega) sagt att de ska göra om mkt i lokalen, fixa banderoller/tyg i taket (ni fattar), förbättra konditioneringen, byta belysning till spotlights samt placera brudparet på andra sidan (där sångaren brukar stå) och göra större och finare bakom brudparet.
    Att det skiljde 50 tusen, shit! När hade ni pratat med Fadi om priserna?

  • mrsya

    Chris- Ja verkligen lyxigt, som du säger, en gång i livet, what the hell :)
    Ang. smink, verkligen, man vill INTE se ut som "hej kom o hjälp mig" på den stora dagen. Vi har också en som fixar det mesta åt oss, känns skönt!
    Jo jag ska höra med Mirey hur det går med provsminkningen. Tar gärna emot goda råd.
    Vad menar du med zaffe, känner verkligen igen det :/

    Mirey- Ja precis, ändringarna låter super. Ser fram emot o se alla förändringar sen. OKej, ni träffade de senare än oss. Jag tror att vi fått billigare pris. För vi pratade med de typ för ca 1 år sedan. Sist vi pratade med dem så sa dem att det är dyrare nuförtiden..KAn hända att det blev dyrare efter vår bokning.
    Ja visst är det läskigt...känns som att gången fram till altare är suuuuperlång..

  • mrsya

    Chris- ja vi ska ha lite zaffe :) De ska komma hem till mig bara. Funderade på om vi skulle ha dem senare också, men vi skiter i det :)
    Jo jag har bilder på klänningarna (det är två..haha har beslutsångest), den ena fanns redan i butiken, de hyr ut den, och den andra är beställd, måste testa båda och avgöra sen. Bilder ska finnas på min sida, om jag gjort rätt.
    Det är i princip jag och han som betalar. Hans föräldrar är pensionerade så jag tror inte de sitter på så mkt :) Han har en äldre bror som är tät som vi ska låna av.

    Mirey- Jag ska ha klassiskt och romantiskt rött.
    Men jag har ett bekymmer, som jag egentligen lagt bakom mig. Min svägerska ska vara tärna (jag har inte valt det, de har det som familjetradition) och hon köpte klänning utan att kolla med mig, och den är typ lila. Först tänkte jag ändra tema, till lila, men sen täntke jag: jag skiter i henne, jag kör mitt race. Folk kommer fatta att det är hon som är knas...

  • mrsya

    Mirey- Du får absolut ta henne som din tärna :P Hon är inte så rolig haha. Nej men jag håller med dig, allt behöver inte matcha. Har släppt det nu. Hon får göra som hon vill. INte värt att tjafsa om liksom.
    Butiken jag beställt ifrån är min kompis mammas. Hon har sagt att om jag beställer en klänning så måste jag inte köpa den utan jag får hyra den, och den som hon redan har, den finns ju redan som uthyrningsklänning.

    Jag fyller 25 (-85:a), 2 dagar innan bröllopet, och han fyller 27 i år (-83:a). Ni då Mirey?

    JAg har lagt upp bilder på klänningarna, syns inte dem?

Svar på tråden Orientalisk Bröllop! Del 3