Inlägg från: mrsya |Visa alla inlägg
  • mrsya

    Orientalisk Bröllop! Del 3

    Alex- ja jag tycker bilen är fin, här är hemsidan www.malarlimo.se
    Kul att jag insiprerade dig med torr is :) Tror det kan bli riktigt fint. Idag vid 4 ska jag prata med blommkillen och diskutera varför de ska ha så mkt för det.
    Glassbilen, haha smart!

    Ja det är stressigt med två bröllop. De känner nog inte varandra, de två paren. Anledning till varför de har fredag är nog för att lokalerna oftast är bokade på lördagarna, om man inte är ute i god tid så får man nog ta en fredag..

    Blodprov, jo jag tror också att det är som du säger..äh får ta det som det kommer.. :)

  • mrsya

    Alex- Rökmaskin är så jobbigt, dels för att det är klumpigt men också för att det blir en enda dimma, ni ser inte ut o gästerna ser inte er hehe..Svårt att kontrollera den röken.
    Vad ska du göra i helgen? Vilket tema ska ni ha (senil)

  • mrsya

    En fråga till..vad ska ni ha för udnerkjol? Behöver/behövde ni det?

  • mrsya

    Haha, vit såklart :-P Fint det också

    Jag har valt klänning nr 1 :) Den som har spets runt släpet.
    Men jag klurar kring underkjol..jag har en med 3 ringar, men det känns som att jag hellre vill ha en med både ringar och tyll..Vad har du för typ av underkjol? Ringar, tyll?

  • mrsya

    Alex- Haha du är rolig, jag trodde jag var senil :-P Du frågade för några inlägg sedan om vilket tema Vi ska ha rött och champagne..Som Mirey ungefär, fast mer rött..Hon verkar ha haft mer champagne..Hade för mig att hon bestämt lila eller rosa till slut? hehe well well, fint var det iaf..

    Så du har ringar och tyll..det är det jag också funderar på..
    Jag har en kjol med 3 ringar och jättelite tyll, men jag har beställt hård tyll för att puffa till det ännu mer. Håller med dig om klänningarna..den jag valt måste puffas till mer än den andra..
    Löser sig nog

  • mrsya

    Idag ska jag på provsminkning på make up store..Det roliga är att jag ska på bröllop idag också, så det blir itne förgäves Det var helt oplanerat att det blev så..nice!

  • mrsya

    Hej tjejer

    Ang. underkjol jag har testat en underkjol med 3 ringar..Men jag ska testa en med 3 ringar och mer tyll över..Får se hur det blir..tack för era råd och erfarenheter :)
    Jag har köpt klänning nr 1 nu :)

    Mirey- JAG ÄR AVUNDSJUK :) En vacker dag ska jag också göra en sådan resa. Som sagt vi ville ju till karribien men eftersom bröllopet blivit dyrare än vad vi tänkt så kände vi att 50 000 för smekmånad blev för mkt..En annan gång :)
    Ja, det är en vecka kvar..maaammiiiii!! Haha! Men helt ärligt, jag känner ingenting, ingen nervositet alls :/ Tror att det kommer slå mig i ansiktet precis när vi ska in i kyrkan..
    Vi ska också ha vinrött o champagne men kanske 60 rött och 40 champagne..Floristen vill ha 35 000, dyrt, men men vi har valt en del extra grejer..Vi ska t.ex. klä hela scenen, inte bara bordet i vitt..Vi har valt extra pelare också, samt rök och stor bukett i taket..blir nog bra :) Killarna heter Yilmaz och Raid brollopsdekor.se hemsidan visar inte så mkt..
    Tårtan kommer att vara som eran, men med 7 våningar tårta, så 14 våningar med "rosvåningarna" inkluderade..

    Chris- Ögonsminket vart riktigt fint, jag valde guldigt, men till bröllopet ska jag välja ljusare, mer champagne. Ansiktet var kaos, hon va sämst på foundation och rouge, det lär jag fixa själv..Men ögonen ska jag fixa där. Valde inte fransarna doll. Har valt de som sätts fast separat, hade några längst ut på fransraden..mkt naturligare o fint!
    Bröllopet igår va helt okej, mkt litet och enkelt..lite trist :P
    Ikväll är det bröllop igen, norrköping, orkar inte hehe..

    Ha det bäst girls!

  • mrsya

    Mirey- Jag tar hem underkjolar istället :) Känner ju tjejen som äger stället. Nee hehe vi ska inte vara i Mona Lisa, utan det blir som sagt S:t JAkobs festlokal. Jo vi har paket hos Fadi, där ingår 20 000 till blommor, men vi valde extra grejer för 15 000. Vi har också valt 8 pelare, jahni 2 extra.
    Det är biskopen abdelahad shabo som ska viga oss, och abona Gabro som S:t JAkob har och abona från Eskilstuna.

    Haha vaxa armar o musche :) JAg kan tänka mig att man inte känner ngt förrän man precis ska in..
    Jaa jag kan också förstå att man blir närvös när man ses, känns på riktigt då kanske.. :) Som sagt, än så länge känner jag inget..

    Du verkar för övrigt ha det riktigt dött o trist på din smekmånad :P hehe är ngt avis på att ni har det så bra. Njut!!

    Chris- JAg ska också SÅÅÅ kolla din facebook :)
    Håller med Mirey ang. konto. Måste ni ha det?

  • mrsya

    Alex- Skönt att du känner dig trygg med fotografen. Känner samma sak, han är ung och vet vad som gäller :) Ni blir skitfina på video o foton
    Mabrok till soffor och mattor..säger som Chris, coolt med roligare färger..Jag är för feg för sånt
    Bröllopen var inte de bästa jag sett direkt, fattigt var det, men paren verkade lyckliga, huvudsaken

    Chris- Jag kollade lite foton på din fb, ser nice ut blir ett fint bröllop. Vi ska ha två präster och biskopen, så man kan säga 3 ja
    Vi har i princip inget kvar..hoppas jag. Imorgon ska vi träffa the weddingplanner för sista gången och bocka av allt..På onsdag kommer 4 mostrar och mormor från schweiz, det ska bli riktigt skoj, på torsdag fyller jag 25, haha full rulle framtill bröllopet. Idag ska vi ner till resebyrån och boka smekmånad och hämta ut våra graverade ringar...pust!

    Take care girls.

  • mrsya

    Alex- Vad häftigt med en sådan bok..Canvas-tavlor är superfint, ska också ha en stor sådan Men jag tror att vi får fixa det själva.

    4 dagar kvaaaar ja läskigt! Haha, men fortf. inte så nervös ...det kommer senare som sagt hihihi

    By the way- uppdatering av antalet gäster, vi är nere i 450 pers, från 560. KANSKE OCH JAG HOPPAS att vi kan ha runda bord

  • mrsya

    Alex- Vadå ni har inte runda bord? Och kan inte ha det heller eller?

    Jo jag ska fråga honom om canvas, albumet skippar jag nog om det ska vara så jäkla dyrt

  • mrsya

    Alex- Ja kolla upp det med runda bord gumman, det kanske går? :)
    Ang. uderkjolen, jag har ju änsålänge den med tre ringar och är ganska nöjd, men imorgon ska jag testa den med ringar o mer tyll, har nämligen semester from. imorn.

    Mirey- Tack för tipsen!
    Idag var vi till tälje, lämnade in antalet personer och fick ett förslag på hur borden kan se ut. Det blir runda bord, kilili, det blir något enstaka långt bord till hans kompisar, det kvittar :)
    Vi är så nöjda! Jag bytte utseende på tårtan. Det blir en våningstårta med en höjd på 1,5 m, förutom bordet, den kommer att vara cremevit och dekorerad med små detaljer, sen kommer den att vara dekorerad med rosor i champagne och vinrött, som ett "vattenfall" av rosor, typ som tårta nr ett brollopsplanering.blogg.se/images/2008/tartor2_16396901.jpg men mkt större o med äkta rosor :)

    Vår fotograf är så jäkla rolig, kommer bli mkt naturliga leenden o skratt kan jag tänka mig. Känns super! Hoppas bara att det är fint väder..

    MÅSTE BARA SKRIVA EN SAK!! Min svägerska och tärna, har ju berättat om hennes stenålderssmak, hon ska ju ha en lila klänning med silver detaljer på, och hon ska ha silverskor till det...som att det inte är tillräckligt att hon inte frågar mig om klänningen, så går hon bakom min rygg och pratar med min svärmor om hennes bukett. Istället för att höra med mig om hur det går med blommorna så säger hon till svärmor att hon önskar rosor i silver!!!?? Fattar ni hur pantad kvinna hon är. Min svärmor hade försökt prata bort det genom att säga att det är paret som bestämmer o att det är floristen som kommer med smakråd osv. Hursom, när min fästman fick höra detta (jag var inte med då) så blev han asförbannad och bad sin mamma att inte ta upp detta då tärnan själv ska ta upp det med berörda personer (paret!!!). Trots det så tar hon upp det idag inför bröllopssnubben. Jag sa att jag vägrar, svärmor vill inte heller att det ska vara silver, men de är mesar inför henne..

    VIken uppsats, men ni förstår..*suck*!! Är iaf nöjd med min älsklings inställning o att han står på min sida.
    Tack o hej :)

  • mrsya

    Mirey gumman, glömde svara- Vi har lagt till 2 pelare, en stor bukett i taket i mitten, rosor längs hela bordet och rök vid entré och första dansen..

  • mrsya

    Hej tjejer

    Nu har det börjat lugna ner sig kring oss o allt som har med bröllop att göra. Sitter i vår lägenhet och knappar lite..
    Hoppas ni alla har haft det bra? Jag har haft det toppen. Självklart går inte EXAKT ALLT på räls, men det mesta
    Jag ska försöka så fort jag kan att lägga upp bilder från vår härliga dag...

    NI ska jag lägga mig i vår stoooora säng med continentalmadrasser :-P 

Svar på tråden Orientalisk Bröllop! Del 3