Inlägg från: mrsya |Visa alla inlägg
  • mrsya

    Orientalisk Bröllop! Del 3

    Elissas låt var bra men hmm..liiiite för seg för min smak..









    De två ska vi ha i videon. Vi tycker om de två låtarna både jag o han

    Händer brudar??? Tomt på sistone..

  • mrsya

    Alex- Skor var stort bekymmer för mig, de allra flesta skor har klack, och det är dem skorna som är snyggast. Men grejen är att jag är 170 lång, och min fästman är typ 173..så jag kan inte ha höga skor Har ett par skor, fina, men klacken är 3 cm..tråkigt. Men hellre det än att vara längre än honom...Skorna syns iaf inte..

    Ramia- Välkommen (heter du ramia?). Kul med flera, och vilken häftig kombination Ang. dina frågor om musik. Det finns ju massor med skön musik, svårt att rabbla upp alla här Är din man palestinier arab/muslim eller syrian/assyr från palestina? Det har roll utifrån musiken...
    Jag ska gifta mig 17:e april. Inte mkt kvar. När ska ni gifta er?

  • mrsya

    Alex- Du kalla mig Ranya tänker du så mkt på henne? hihi! Men du är inte heller kort sötis..8 blir bra ska du se. Då blir du nästan 170 ju Precis som du säger, de ska vara sköna också, du ska ju kunna shejka all night long!

    För mig blir det 3 cm..kan shejka järnet då

  • mrsya

    Maria- Ja vi har det mesta klart. Blommor, tårta och hans kläder är inte färdigt än

    Lina- Fint här..själv då? ngt nytt på agendan som du kan avbocka?

    Hello Mirey!
    Allt väl gumman? Det var ett tag sen..Du är liten o nätt, sött ju Du får gärna länka mig sidan där man designar egna skor..Har ofta problem att hitta fina med låg klack..
    Ang. dina skor, du har rätt att vara bitch! Begär kompensation på ngt sätt...Ni har inte heller varit hos floristen? Våran sa att vi måste dit senast en månad innan..så vi har en vecka på oss :/

  • mrsya

    Alex- Du är rolig..haha snacka om långsökt..Ramia påminner om Ranya o därför kallar du MIG ranya? söt du är

  • mrsya

    God morgon tjejer

    Har inte varit inne på ett tag, har skrivits en del ser jag.
    Blir sugen på att plåga mig själv med soraya-filmen ni pratar om. Jag är också nyfiken på Mireys möhippa.

    Jag var i kyrkan igår, träffade en barndomskompis mamma, hon råkade försäga sig om att hon ska vara barnvakt åt sina barnbarn på ONSDAG eftersom hennes dotter (min kompis) ska vara med mig hela dagen. Jag fattade ingenting o sa att jag inte hört ngt om någon onsdag, då fattade hon att hon försagt sig om min överrasknings-möhippa Hihi, så på onsdag händer ngt, o jag dör för jag vet inte vad de planerat..är nästan skraj
    Nu när jag vet onsdag, så förstår jag varför min kollega vill att vi streckar onsdag eftermiddag..haha, sjukt vad de har ansträngt sig tjejerna..de har till o med snackat med kollegan.

    Chris- det är fint att vara liten också, sådär gulligt tjejigt Men till o med jag tycker att din tärna är aslång, haha klackar på 183 cm, nee tack.. Bra att hon tog det bra.
    Svärmor mår bättre, men fortf. inte bra. Vi ska dela ut korten denna vecka..känns så sent, men vad ska man göra. Min man mår också bättre, förutom att han har så sjuuukt mkt i skolan o han tänker bara på plugg, medan jag bara tänker bröllop, o vill att han också ska göra det..Ska sluta vara ego det löser sig!

  • mrsya

    Alex- Mina kompisar är ganska lagom, borde inte vara orolig egentligen..Lite tråkigt att jag fick veta men ändå trygt, då kan jag vara förberedd med att raka benen åtminstone haha, du förstår misstänker nämligen spakryssning..

    Vi får ge lite av våra killar, jag ger lite "jag bryr mig inte" o du ger lite "jag bryr mig för mkt" hehe..

  • mrsya

    Haha oj vilka berättelser..förstår att du är nojig haha..stackars alex. Vet inte vad det värsta var, kanske bada naken :/

    Är ganska nöjd då över min eventuella spakryssning

Svar på tråden Orientalisk Bröllop! Del 3