• Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången
  • Heloise

    Åh vad spännande!


    Cantaton skrev 2010-01-19 16:24:52 följande:
    Nu har jag fått och godkänt annonskorret till Stockholm city också. På lördag kommer annons på BT och på måndag i Stockholm cíty! Sedan lördag-söndag nästa vecka är det mässa! Har massa problem med hur jag ska inreda min monter, dock. Inget jag tänker mig verkar gå i lås...
  • Cantaton

    Mmm Jag har lite ångest också, för egentligen kan jag inte betala allt det här efter min sjukskrivning (som jag såklart inte hade räknat med när jag bokade in saker i juni förra året). Så jag hoppas verkligen att det ger mkt utdelning nu.


    Heloise skrev 2010-01-19 16:26:22 följande:
    Åh vad spännande!
  • Heloise

    Håller tummarna Cantaton!

    Nu ska Panzer ut och frysa och lämna FP grejjer i folks brevlådor. Jag däremmot ska på biblioteket( blir lika lycklig varje gång jag går dit!) och till mormor & morfar.

  • Cantaton

    FP grejjer??


    Heloise skrev 2010-01-19 16:51:33 följande:
    Håller tummarna Cantaton!Nu ska Panzer ut och frysa och lämna FP grejjer i folks brevlådor. Jag däremmot ska på biblioteket( blir lika lycklig varje gång jag går dit!) och till mormor & morfar.
  • dfk

    Snart Heloise är det dina regler som gäller på biblioteket!
    Jag älskar atmosfären på bibliotek, tycker om att gå där och lukta på böcker och bläddra. Det tråkiga är att jag nästan alltid drar på mig förseningsavgifter. Lånar böcker och sen blir de kvar hemma lite för länge. Glömsk!

    Nu har gumsan börjat på drama. Lite blygt i början men sedan fick dom improvisera lite. Då skulle hon vara en farbror med en blommig rock på sig. Det var en superbra dramalärare, hon var så bra med alla barnen. Lockade fram de blyga barnen och lät de mest livligaste ha lite tålamod.

  • Im yours

    Hej på er underbara människor! Ang barn, vi gör så gott vi kan allihop. Mina ungar är ju vuxna, och självgående nu..... men nog brakade h-t lös hos oss ibland

    Jag är dunderförskyld, ont överallt och så trött. Undrar om jag inte har en släng av magkatarr, har aldrig vart m om det förut. Vet nån om man kan köpa medicin receptfritt. Det är bra konstigt, då jag började känna mig dålig ................ ringde Lasse från Gbg och hade samma symptom.

    Trots det är jag lycklig som ett barn på julafton ..... har köpt en splittny skinande laptop. Dessutom har jag bokat tid hos optiker, behöver nya läsglasögon. Efter det är det bara tandläkarbesöket kvar på min att göra- saker.

    Jag skulle oxå börjat på VV i måndags, men ska krya på mig lite först. Tycker oxå att det nya programmet verkar spännande.

    Fick en idé om att jag skulle sy en brudklänning inatt då jag satt o surfade på nätet. Kollade på tyger osv, o kom fram till att det inte lönade sig. Beställde iaf mönster för kommande dock- o barbiekläder till älskade lilla Smilla. Hittade den här "boleron" på lightinthebox, blev lite kär.

    www.lightinthebox.com/Long-Sleeves-Organza-Bridal-Jacket---Wedding-Wrap--WSM0404-_p64946.html

    Nu ska jag kolla film; Its complicated m Meryl Streep.

    Kramar om alla.

  • Heloise

    Nu har jag varit på biblioteket, kom hem med 4 helt och hållet onödiga men ack så nödvändiga böcker.

    Skiljer på nöjesläsning och sådan läsning jag borde ägna mig åt( tråkiga tråkiga avhandlingar och kurslitteratur)
    Lånade Nikki Sixx's Heroin Diaries, två eng chicklitt böcker som verkade lite annorlunda. En som handlar om en medelålders kvinna som en dag får ett sammabrott, och en annan vuxen"saga" typ Stardust, fast lite elakare. Sen lånade jag även en bok som jag verkligen ser framemot att läsa Lionel Shrivers "We need to talk about Kevin", en fiktiv roman som är skriven i brevform. Det är mamman till en 16årig kille( som mördat 7 skolkamrater, 1 lärare och nån mer i en skolmassaker) som skriver brev om mötena med sin son i fängelse till pojkens försvunne far.

    Dfk: jag älskar också bibliotek, jag skulle kunna gå där i timmar! Satt och lyssnade på en bibliotekarier som gick runt med två kvinnor och hjälpte dem att leta litteratur, han var verkligen engagerad och föreslog litteratur i olika genres, gör mig glad!

    Mer härligt engagerade biblos och mindre sura hysch tanter med glasögonen på svaj och surt muttrande om samhällets dekadenta och kvalitetslösa krav!
    -"Kafka, vad är det för fel på Kafka?" Muttrar hon medans hon rättar till knuten i nacken, irriterat.
    -"nä ingen vill läsa Kafka men alla vill läsa Camilla Läckbergs nya bok, vem bryr sig om Fjällbacka när det finns Kafka?" fortsätter hyschtanten muttra i takt med det knirrande ljudet av hennes birkenstock

  • Heloise

    The Heroin Diaries, är så fruktansvärd att läsa men ändå helt omöjlig att lägga ifrån sig. All smärt, allt vansinne, all maktlöshet känns så naknare än mkt jag läst, men ändå lurar självironin och humorn runt hörnen.

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången