• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • snuttfia

    Nu har jag precis beställt en jättefin korsett som jag eventuellt ska ha under klänningen. Ärligt talat så vet jag inte om det behövs, klänningen sög in magen jättebra. Men jag ska testa den iaf. Har ändå alltid velat ha en, det är så snyggt, och sambon såg lite besviken ut när jag sa att jag funderat på att skippa den ;)Så visst måste man väl offra sig lite då, haha :) Ska bli skitkul att få hem den och prova, man får ju världens hållning i vart fall även om man måste gå in den ordentligt innan så man är van och den hinner forma sig efter kroppen som den ska... Så kul, tror faktiskt det är det första inköpet till bröllopet *funderar* Har ju mest bokat kyrka och lokal annars och... nää... inget annat handlat än. Nu är jag med på gång :)

    Sov gott tjejer!

  • snuttfia

    Just ja. Färgtema... Jag valde ett och ändrade mig och valde ett annat och sen började jag vela igen och sambon och jag tycker inte samma så vi skippade det. Vi valde tema natur istället och kör på våriga naturfärger och med typ träd och växter på alla trycksaker och hemsidan istället. Ja, eller ska, det enda som är påbörjat är hemsidan. Vet inte om det blir några inbjudningskort och sånt som jag velar ;)

  • Ananias

    Martinaa- tack för tipset men jag orkar inte sätta mig och göra om och göra en ny!! Det får vara som det är=)

  • patrikoannika

    Vi har fått nys om sockerbitar som är hjärtformade... Budade på några på Tradera, men de blev sjukt dyra...

    Någon som vet var man kan köpa sådana sockerbitar? Till humant pris.. typ 1 kr stycket kan vi sträcka oss till... eller 1,50... De är sååååå söta och nu måste vi bara ha...

    Våra inbjudningar går ut på onsdag! Längtar faktisk. Det känns ju som en milstolpe...

  • May2010

    Det är jätte kul när folk hör av sig och tackar för kort etc!

    Vad för sorts varor till festlokalspynt köper ni? Funderar på tyll och band. Att göra bollar av att dekorera kyrkan med. Ha vad det där lät pråligt! Men ni vet hur jag menar? Sånt pynt man har vid varje bänkrad... Vad ska man ha, hur ska man göra?

  • Hannaibröllopstankar

    Vi gifter oss i skogen och ska ha grönt tema, givetvis vitt också.

    Jaoo:
    Jag håller oxå fullständigt med dig ang alkoholen, jag vill inte heller ha släkten full (släkten är värst, är det inte så?). I vårt paket ingår det: Brudskål, iglas vitt till förrätten, 2-4glas rött till huvudrätten, 1 gl dessertvin, 1 avec till kaffet.... sen funderar vi på om vi ska ta 2dryckesbiljetter/pers utöver det. Han som håller i middagen har aldrig varit med om att alla dryckesbiljetterna löses in, alltså är det väl tilltaget med dricka under middagen redan. Vi har möjlighet att ta dryckespaket eller per åtgång. Är det många som är nyktra så tjänar man på att ta per åtgång, känns inte så kul att betala dyrt för många som är nyktra och dricker 3 ramlösa under kvällen... det blir dyrt vatten
    Tänkte att jag ska vara så fräck att fråga runt lite om det är många som tänkt vara nyktra.

    Våra kort ska jag skicka ut efter jul, så att dom inte försvinner bland alla julkort... I mitten av januari.

    Brudklänning i Kina, var beställer ni då? Jag har hittat en sida som heter CNME och har fantastiska klänningar för ca 3000kr, vet inte om jag vågar chansa på att det blir helt bra. Men samtidigt kan det vara värt att prova för 3000kr, kan ju alltid sälja den om den inte passar.

    ojdå, nu blev detta oxå långt.

  • CiaLovesAndreas

    Jag hade ju funderingar på om vi ska ge inbjudningarna personligen till de vi träffar i jul. Men jag tror inte att vi kommer hinna klart med informationspappret till dess. Så det blir nog så att vi skickar alla inbjudningar i början/mitten på januari.

  • 2010 05 01

    Nu har jag inte varit här på länge igen! Massor att läsa ikapp :)

    Vi beställde inbjudningskorten från calligraphen.se. Det var men ingen att vi skulle göra egna men när vi räknade på det visade det sig att det inte blev så mycket dyrare att beställa färdigtryckta kort och vi sparar massor av tid! Korten skickas nog ut i januari.

    Vårt färgtema är vitt, ljusgrönt och silver.

  • May2010

    Vi har bestämt första låt! :) Det blir Ingenting med Ingenting. Den är kort och har fin text, vi provade att dansa tryckare till och det gick bra. Det är alltså vår "brudvals".
    Så kul att bestämma saker ihop! :)

  • May2010

    Nej alltså låten heter "Tack". Gruppen heter "Ingenting".


    May2010 skrev 2009-12-12 20:27:16 följande:
    Vi har bestämt första låt! :) Det blir Ingenting med Ingenting. Den är kort och har fin text, vi provade att dansa tryckare till och det gick bra. Det är alltså vår "brudvals". Så kul att bestämma saker ihop! :)
Svar på tråden MAJ 2010 del 4