Inlägg från: Hannaibröllopstankar |Visa alla inlägg
  • Hannaibröllopstankar

    MAJ 2010 del 4

    Jag vill med hänga på.... :)

    Hanna, gifter mig kyrkligt i skogen den 29 Maj Skåne

  • Hannaibröllopstankar

    Tack Martinaa!

    Hur långt har ni andra kommit i era planer?

    Min sambo friade för drygt 3 veckor sedan så vi har inte hunnit så långt än.

    En gästgivargård är bokad och vi gifter oss där i skogen med en präst och provisorisk altargång. Solosång och instrument i skogen osv. Tänkte skicka ut inbjudningarna i januari. Har inte börjat fundera på klänning än.... är det kanske läge redan nu?

  • Hannaibröllopstankar

    Min son på 4 år ska gå med och min sambos dotter sedan tidigare förhållande på 14 år. Vet att man inte kallas näbb när man är 14 år men det kommer hon att gå som eftersom vi ska ha två tärnor också.

  • Hannaibröllopstankar

    Kommer garanterat att finnas massa fina sommarklänningar på tex H&M och lindex i början av maj som man kan köpa. Jag ska vänta tills dess. Har en pojke på 4 år som ska ha kostym och den handlade jag för någon vecka sen på H&M för totalt 400kr nu när det finns till jul Till sommaren hade jag antagligen fått köpa i en bröllopsaffär för betydligt mer pengar.

  • Hannaibröllopstankar

    Vi gifter oss i skogen och ska ha grönt tema, givetvis vitt också.

    Jaoo:
    Jag håller oxå fullständigt med dig ang alkoholen, jag vill inte heller ha släkten full (släkten är värst, är det inte så?). I vårt paket ingår det: Brudskål, iglas vitt till förrätten, 2-4glas rött till huvudrätten, 1 gl dessertvin, 1 avec till kaffet.... sen funderar vi på om vi ska ta 2dryckesbiljetter/pers utöver det. Han som håller i middagen har aldrig varit med om att alla dryckesbiljetterna löses in, alltså är det väl tilltaget med dricka under middagen redan. Vi har möjlighet att ta dryckespaket eller per åtgång. Är det många som är nyktra så tjänar man på att ta per åtgång, känns inte så kul att betala dyrt för många som är nyktra och dricker 3 ramlösa under kvällen... det blir dyrt vatten
    Tänkte att jag ska vara så fräck att fråga runt lite om det är många som tänkt vara nyktra.

    Våra kort ska jag skicka ut efter jul, så att dom inte försvinner bland alla julkort... I mitten av januari.

    Brudklänning i Kina, var beställer ni då? Jag har hittat en sida som heter CNME och har fantastiska klänningar för ca 3000kr, vet inte om jag vågar chansa på att det blir helt bra. Men samtidigt kan det vara värt att prova för 3000kr, kan ju alltid sälja den om den inte passar.

    ojdå, nu blev detta oxå långt.

  • Hannaibröllopstankar

    Svart är jättecoolt. Mina tärnor ska vara gröna och absolut inte limegröna. trodde att man skulle kunna hitta lite gröna finklänningar nu till julen men det verkar vara sämre. Allt är bara turkosgrönt. Slutar väl med att jag får köpa dyra i en bröllopsaffär.

  • Hannaibröllopstankar

    Jag tar nog oxå paus över helgerna... Har stannat upp lite nu känner jag. Prästen och lokalen (inkl mat osv) är iallafall bokad. Ska beställa inbjudningskort som ska skickas ut i mitten av januari. Funderar på att beställa klänning från Kina, värt att chansa för ett par tusenlappar.. i värsta fall får man köpa eller hyra en här hemma.

    En sak undrar jag dock, om alla nu ska pausa och äta gott över helgerna... Kommer vi i våra klänningar i maj då?

  • Hannaibröllopstankar

    Jag trodde bara att man kunde beställa ett kort.... Då ska jag genast in och beställa något mer, var beställer du Snuttfia?

  • Hannaibröllopstankar

    Sådärja, då har jag beställt 4 provkort ytterligare.... Det jag bestämt mig för kändes inte helt 100, hoppas på dessa.

    Har problem med vårt färgtema. Jag ska ha grönt...och givetvis vitt. Nu är det jättesvårt att hitta tärnklänningar i grönt (och kommer inte att komma in till våren heller enligt dem ag frågat). Jag har inte lust att köpa dyra klänningar i en bröllopsaffär. Funderar nu på att köpa svarta klänningar till tärnorna som dom har tex en limegrön sjal till, grön strassarmband osv. Min mamma höll på att tappa hakan när jag sa det, men är som sagt väldigt kluven. Jag vill gärna ha mitt äpplegröna tema ju.

  • Hannaibröllopstankar

    Sofie och Jamie: 500kr för en tärnklänning? Jag har bara hittat dyra även där... Måste kolla igen då.

    Tack för tipset!

Svar på tråden MAJ 2010 del 4